Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Εντολή Πουτιν : Απαλλάξτε την Ελλάδα από τον Α.Τσιπρα!


Εντολή Πουτιν : Απαλλάξτε την Ελλάδα από τον Α.Τσιπρα!

ΡΗΤΗ

Πονοκέφαλο έχει δημιουργήσει τό ζητημα της Ελλαδας στον Πουτιν! Και αυτο οφειλεται κυριως με την αλλοπρόσαλλη στάση της Κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ( κυρίως με την διγλωσσία Τσιπρα, και τις πολιτικες του πραξεις! ) Την μια λεει στον Ελληνικο Λαο οτι υπαρχει εναλλακτικη λυση για να μην χρεοκοπήσουμε- φωτογραφιζοντας βοηθεια απο την Ρωσια!
Αλλα απο την αλλη,ποτε δεν  ζητησε ανεξηγητα οικονομικη βοηθεια απο τον Πουτιν, και υπογράφει το 3ο Μνημόνιο!
Μαλιστα πολλα Ελληνικα και Ξενα ΜΜΕ, να μιλουν για οικονομικη αδυναμια της Ρωσιας, να συνδραμει με βοηθεια την Ελλαδα; Προβοκάροντας  τον Ελληνικο Λαο,
οτι αλλη εναλλακτικη λυση δεν υπαρχει, και μια συμπορευση της Ελλαδα με την Ρωσια, θα οδηγουσε μοιραια την Ελλαδα στα χναρια μιας νεας Β.Κορεας της Ευρωπης! Αυτα φυσικα ειναι Γελοιοτητες, ποιος δεν εχει χρημα; Η Ρωσια; Που με την επεμβαση των Ρωσικων δυναμεων στην Συρια θα τις κοστιζει ενα σωρο δις!
Πολλα δημοσιευματα κανουν λογο οτι  << Η Ρωσία θέλει Ελλάδα – Κύπρο >> Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με άρθρο του περιοδικού Foreign Policy, δυτικοί στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για τις χώρες της Α. Μεσογείου, καθώς πιστεύουν πως η ρωσική επέμβαση στην Συρία δτης εν έχει ως μοναδικό σκοπό τον πόλεμο εναντίον των τζιχαντιστών, αλλά και την ενίσχυση Ρωσίας στην Ανατολική Μεσόγειο, δημιουργώντας «βάσεις» σε Ελλάδα, Κύπρο και Αίγυπτο.
Σύμφωνα με ειδικούς, μέρος του μεγαλεπήβολου σχεδίου του Βλάντιμιρ Πούτιν αποτέλεσε η προσάρτηση της Κριμαίας, με την παράλληλη ενίσχυσης της ναυτικής βάσης της Σεβαστούπολης.Το επόμενο βήμα είναι ο «έλεγχος» του Αιγαίου πελάγους, καθώς η μοναδική έξοδος του ρωσικού ναυτικού από την Μαύρη Θάλασσα, είναι μέσα από τα ελληνικά νερά.Ομως,ολα τα σχεδια του Πουτιν τα χαλα απροσδοκητα και ποιος να το πιστευε, η πρωτη Αριστερη Κυβερνηση του Τσιπρα! Γιατι; Είναι ολοφάνερο,επελεξες την πλευρα του ΝΑΤΟ-ΕΕ=ΗΠΑ!
Εντολη Πουτιν Για την Ελλαδα;
Συμφωνα παντα απο διαφορα σεναρια, ο Πουτιν ζητησε απο Ρωσικο  Ινστιτουτο Γεω Στρατιωτικων- Πολιτικων μελετων  (γνωστά και ως  think tank) να μελετήσουν τροπους και σεναρια
μιας Ελληνικης προσχώρησης στην Συμμαχια με την Ρωσια! Ξεπερνώντας τις πολιτικες αναταραξεις που θα υπαρχουν απο τα διαφορα πολιτικα κομματα στην Ελλαδα, αλλα και της αντιδρασης του ΝΑΤΟ-ΕΕ! Απο στρατιωτικους κυκλους εισηγουνται στον Πουτιν,οτι θα ηταν ευκολο να γινει κατι τετοιο, στην περιπτωση αποσταθεροποιησης της Ελλαδας…..με την βοηθεια ξενου δακτυλου…..συγκεκριμένα-Ρωσικου! Με αφορμη τι Αλλο;Μια κοινωνικη Αναταραχη λογω του Μνημονιου, που θα λαβει γενικευμενες διαστάσεις σε ολες τις μεγαλουπολεις της Ελλαδας! Αυτο το ενδεχομενο το απεκλεισε κατηγορηματικα ο Πουτιν λεγοντας << Εγω θελω μια Ελλαδα ισχυρο Σύμμαχο της Ρωσιας,και οχι να την Διαλυσω!
Η Αποψη μου!
Το προβλημα ειναι ολα τα Ελληνικα Κομματα, που ειναι διεφθαρμενα,και βουτηγμένα στα σκανδαλα, το Ελληνικο πολιτικο σκηνικο ειναι εμετικο! Δεν υπαρχει ενας πραγματικος ηγετης για την Ελλαδα! Και ο Τσιπρας αποδείχτηκε κατωτερος  τον περιστασεων! Η μονη λυση για την Ελλαδα αν και σας ακούγεται Απιστευτο, θα ηταν μια επιθεση της Τουρκιας στην Ελλαδα; Αυτο πραγματι θα έλυνε τα χερια του Πουτιν, να επέμβει προς Βοηθεια στην Χωρα μας, εξυπηρετοντας και τα στρατηγικα του σχεδια! Μιας και η υποτιθεμενη συμμαχοι μας, μια ζωη το μερος της Τουρκιας παίρνουν! Ειναι λυση αυτη ομως; Κατηγορηματικά ΌΧΙ ! Αλλα ελεος ρε Ελληνα….Ποτε περιμενεις να αντιδρασεις, πρεπει να περασουν αλλα 300 χρόνια σκλαβιάς  (οπως την περιοδο της Τουρκοκρατιας) για να επαναστατησεις! Εκτος και ειμαι τοσο λαθος, και ειμαστε Βολεμενοι!
Αρθρο Σπυρος Πριφτης  
email: spyros.priftis76@yahoo.gr

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ CIA Συνεργάτες των ΝΑΖΙ oι Καραμανλής και Τσαλδάρης;

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ CIA Συνεργάτες των ΝΑΖΙ oι Καραμανλής και Τσαλδάρης;

Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου 2015

Kωνσταντίνος Τσαλδάρης
Κατάγονταν από το χωριό Καμάρι του Ξυλόκαστρου Κορινθίας και θείος του ήταν ο πρωθυπουργός Παναγής 

Τσαλδάρης, και σύζυγος του θείου του, η Λίνα Τσαλδάρη, κόρη του Πρωθυπουργού Σπυρίδωνα Λάμπρου. Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και κατόπιν συνέχισε και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Βερολίνο, στο Λονδίνο και στη Φλωρεντίακαι στη συνέχεια άσκησε τη δικηγορία.

Το 1928 θα αποτύχει στις εκλογές και κατόπιν θα προσχωρήσει στο «Λαϊκό Κόμμα» και θα μετάσχει στη δεύτερη κυβέρνηση του, ως υφυπουργός συγκοινωνιών την περίοδο από το 1933 έως το 1935 και ως υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ. Μετά το θάνατο του Παναγή Τσαλδάρη το 1936, έγινε μέλος της διοικούσας επιτροπής στο «Λαϊκό Κόμμα» το οποίο θα διακόψει τη λειτουργία του με την επιβολή του καθεστώτος της 4ης Αυγούστου. Από τη δεκαετία του 1910, συνταχτεί με το Βασιλιά Κωνσταντίνο τον Α' και κατά τη διάρκεια της πρωθυπουργικής του θητείας θα διενεργήσει δημοψήφισμα με το οποίο θα επανέλθει, την 1η Σεπτεμβρίου του 1946, η βασιλευόμενη δημοκρατία και θα επιστρέψει στην Ελλάδα ο Βασιλιάς Γεώργιος ο Β', πρωτότοκος γιος του Κωνσταντίνου του Α'.

Το 1945 ανακηρύχθηκε αρχηγός στο «Λαϊκό Κόμμα» και ήταν ο πρώτος Έλληνας πρωθυπουργός που επισκέφτηκε τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Συγκεκριμένα το Δεκέμβριο του 1946, συναντήθηκε στον Λευκό Οίκο με τον Αμερικανό Πρόεδρο Χάρι Τρούμαν και είχε συνομιλίες με τον υπουργό εξωτερικών Τζέιμς Μπερνς, για την παροχή οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα [Δόγμα Τρούμαν 12 Μαρτίου 1947]. Την περίοδο από το 1947 έως το 1949, διετέλεσε επικεφαλής των ελληνικών αντιπροσωπειών στο Συνέδριο της Ειρήνης στο Παρίσι [το 1946] και στις γενικές συνελεύσεις του Ο.Η.Ε., [το 1949].

Το «Λαϊκό Κόμμα», αν και ήταν πρώτο κόμμα στις εκλογές του 1950, στις εκλογές του 1952, οι οποίες διεξήχθησαν με πλειοψηφικό σύστημα, δεν εξελέγη κανείς υποψήφιος του. Το 1958 ως επικεφαλής του σχηματισμού «Ένωση Λαϊκού Κόμματος», απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής και αποσύρθηκε από την πολιτική ζωή και επανήλθε την περίοδο των Ιουλιανών, στα Συμβούλια του Στέμματος.

Εκτός από τους Τσοχατζόπουλο και Λιακουνάκο, οι Αμερικανοί για τους δικούς τους λόγους (που δεν είναι άλλοι από το γεγονός ότι δεν θέλουν μια γερμανοποίηση της Ευρώπης), βγάζουν στην σέντρα και δυο βαριά ονόματα της ελληνικής πολιτικής ιστορίας.

Για την ακρίβεια τoυς κρεμάνε στα μανταλάκια της CIA σαν πράκτορες των NAZI!

Πρόκειται για τον Εθνάρχη Καραμανλή αλλά και τον Κωνσταντίνο Τσαλδάρη.
Την αποκάλυψη κάνει η ομογενειακή ιστοσελίδα ΚΑΛΑΜΙ αλλά το πιο σοκαριστικό είναι το έγγραφο που φιλοξενεί η ιστοσελίδα της CIA και το οποίο αναφέρει ότι η αποκάλυψη έγινε στην δίκη του εγκληματία πολέμου 'Αϊχμαν στο Ισραήλ 1962.





Το σχετικό link στην ιστοσελίδα της CIA, όπου μπορείτε να δείτε το παρακάτω έγγραφο (κατεβάστε το pdf), είναι>


http://www.foia.cia.gov/document/519b7f95993294098d512b57







Η απαγωγή του ναζί, Άντολφ Άιχμαν, από την Αργεντινή, όπου τον έκρυβε η CIA>Τον κάρφωσε ο Αντενάουερ και τον άρπαξε έξω από το σπίτι του η Μοσάντ



Ο Αδόλφος Αιχμαν για 15 χρόνια, ο συνταγματάρχης των SS Αντόλφ Άιχμαν, υπεύθυνος για τον θάνατο έξι εκατομμυρίων Εβραίων στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και στα γκέτο, παρέμενε εξαφανισμένος. Η ψεύτικη ταυτότητα του Αιχμαν Η ψεύτικη ταυτότητα του Αϊχμαν.



Ονομαζόταν Ρικάρντο Κλέμεντ.

Η σχεδόν φυσιολογική ζωή του έληξε όταν η μυστική ισραηλινή υπηρεσία Μοσάντ, πληροφορήθηκε ότι ο αρχιτέκτονας του ολοκαυτώματος, ζούσε άνετο και πλουσιοπάροχο βίο με την οικογένεια του στην Αργεντινή. Και όλα αυτά χάρη στον παχυλό μισθό που έπαιρνε από την CIA.

Το σχετικό αφιέρωμα που ακολουθεί από την Μηχανή του Χρόνου>
Οι Αμερικανοί τον προστάτευαν για να μην αποκαλύψει ότι πρώην συνεργάτες του, είχαν γίνει πράκτορες στις μυστικές υπηρεσίες της Αμερικής και της Δυτικής Γερμανίας, στο όνομα του ψυχρού πολέμου Ανατολής και Δύσης. Ο φάκελος που αποκάλυπτε την πραγματική ταυτότητα του Ρικάρντο Κλέμεντ, όπως ήταν το ψεύτικο όνομά του, παραδόθηκε στα γραφεία της Μοσάντ το 1959, από τον Γερμανό πράκτορα Φριτς Μπάουερ.

Στην πραγματικότητα τον ναζί εγκληματία παρέδωσε στα χέρια των Ισραηλινών, ο καγκελάριος της Γερμανίας Κόνραντ Αντενάουερ. Ήταν το αντάλλαγμα για να μην αποκαλυφθούν άλλοι αξιωματούχοι της κυβέρνησής του, που είχαν συνεργαστεί με τον Χίτλερ.

Ένας από αυτούς ήταν ο Χανς Γκλόμπκε, το «δεξί χέρι» του καγκελάριου και σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας της Δυτικής Γερμανίας.

Η κινηματογραφική απαγωγή του Πράκτορες της Μοσάντ έφθασαν με άκρα μυστικότητα στην Αργεντινή και άρχισαν να παρακολουθούν τον Άιχμαν.



Έστησαν ένα τουριστικό γραφείο ταξιδιών κοντά στη γειτονιά του για να μην κινήσουν υποψίες.

Το σχέδιο ήταν να τον μεταφέρουν ζωντανό στο Ισραήλ για να δικαστεί.

Προς μεγάλη τους έκπληξη, ενώ ο ίδιος έκρυψε καλά το παρελθόν του, ο γιος του διατυμπάνισε στη φιλενάδα του το μίσος του για τους Εβραίους.

Ο νεαρός αγνοούσε ότι η φίλη του ήταν Εβραία που βοήθησε αποφασιστικά τις ισραηλινές αρχές στη σύλληψη του πατέρα του!



Το βράδυ της 11ης Μαΐου του 1960, δύο αυτοκίνητα με αναμμένες μηχανές περίμεναν έξω από το σπίτι του να επιστρέψει από τη δουλειά του.

Την ώρα που έφθασε, ένας από τους πράκτορες τον φώναξε με το όνομα του και όταν ο Άιχμαν γύρισε, δέχτηκε μία δυνατή γροθιά στο πρόσωπο από άλλο πράκτορα, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος ουρλιάζοντας από τον πόνο.

Σε δευτερόλεπτα, τον έβαλαν σηκωτό σε ένα από τα δύο αυτοκίνητα και αφού του έδεσαν τα μάτια, τα χέρια και τα πόδια, τον οδήγησαν σε ασφαλές κρησφύγετο, μέχρι να βρουν την κατάλληλη ευκαιρία να τον φυγαδεύσουν, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί από τις αρχές της Αργεντινής.



Η οικογένειά του τον αναζητούσε. Τηλεφώνησε σε νοσοκομεία μήπως του έχει συμβεί κάτι, απέφευγε όμως να ειδοποιήσει την Αστυνομία. Στο τέλος κατάλαβαν τι είχε συμβεί. Δέκα μέρες αργότερα, η Μοσάντ τον φόρτωσε ναρκωμένο σε ένα εμπορικό αεροσκάφος της Ελ Αλ και τον οδήγησε στην Ιερουσαλήμ.

Η παράνομη απαγωγή προκάλεσε διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Αργεντινής και Ισραήλ .Η δίκη του Άιχμαν Η δίκη του Άιχμαν Στις 23 Μαΐου του 1960, ο ηγέτης του Ισραήλ Νταβίντ Μπεν Γκουριόν, ανακοίνωσε τη σύλληψη του εγκληματία πολέμου Άιχμαν. Η Αργεντινή διαμαρτυρήθηκε και ζήτησε την σύγκλιση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Υποστήριξαν ότι παραβιάσθηκαν τα κυριαρχικά δικαιώματα του κράτους τους, αλλά και το Διεθνές Δίκαιο, που απαγόρευε την απαγωγή πολίτη από επικράτεια ουδέτερης χώρας, χωρίς ενημέρωση των αρχών της. Στη διαμάχη που ακολούθησε, το Ισραήλ παραδέχθηκε την παραβίαση, αλλά δικαιολογήθηκε ότι η παράνομη απαγωγή έγινε από οργάνωση Εβραίων πολιτών και όχι από κρατικούς υπαλλήλους.



Το Συμβούλιο Ασφαλείας εξέδωσε συμβιβαστικό ψήφισμα, με το οποίο πρότεινε «επανόρθωση» από το Ισραήλ και δημόσια δίκη του Άιχμαν. Το Ισραήλ ζήτησε συγγνώμη από την Αργεντινή. Αρνήθηκε όμως να επιστρέψει τον κρατούμενο τον οποίο παρέπεμψε σε δίκη, που ξεκίνησε στις 11 Απριλίου.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε θανατική ποινή και στις 31 Μαΐου 1962, εκτελέστηκε στις φυλακές της πόλης Ράμλα με απαγχονισμό. Ήταν η μέρα που ο Άιχμαν πλήρωσε για τα εγκλήματά του σε βάρος της ανθρωπότητας....  πηγή

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Ο Αλέξης, ο πάμπλουτος μπαμπάς και ο Παττακός.




Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013


Ο Αλέξης, ο πάμπλουτος μπαμπάς και ο Παττακός.

Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί μια ανάρτηση στο διαδίκτυο αναφορικά με την σχέση του Παύλου Τσίπρα, πατέρα του σημερινού αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα και του πραξικοπηματία Στυλιανού Παττακού.

Κάναμε μία σύντομη έρευνα και προέκυψε λοιπόν, ότι μερικά  ιστολόγια (όπως εδώεδώ και εδώ), είχαν δημοσιεύσει το θέμα το Μάϊο του 2013 ισχυριζόμενοι πως ο Παύλος Τσίπρας ήταν αδερφός της γυναίκας του Παττακού.


Ψάχνοντας περαιτέρω, βρήκαμε ότι προγενέστερες δημοσιεύσεις είχαν  γίνει για το θέμα αυτό και στον ιστότοπο “Στόχος” (εδώ και εδώ)


Ποιο αναλυτικά...

Ο γεννημένος στην Άρτα το 1934 Παύλος Τσίπρας, υπήρξε συνιδρυτής (με τον Ίωνα Παράσχη) της τεχνικής εταιρείας «Σκαπανεύς ΑΤΕ» που μαζί με την «ΕΔΟΚ-ΕΤΕΡ» και την «ΑΡΧΙΡΟΔΟΝ» ήσαν οι τρείς εταιρείες που έπαιρναν ΟΛΑ τα Μεγάλα Έργα επί 21ης Απριλίου. Ο Στυλιανός Παττακός (Έγινε 100 ετών την προσεχή Πέμπτη 8 Νοεμβρίου!) είχε απαγορεύσει στον πολιτικό μηχανικό γαμπρό του σύζυγο της κόρης του) να παίρνει δημόσια έργα επί Χούντας. Στον Παύλο Τσίπρα επέτρεπε, με αποτέλεσμα ο μπαμπάς του Αρχηγού του Σύριζα να γίνει πάμπλουτος επί 21ης Απριλίου.

Η οικονομική άνεση του Παύλου Τσίπρα επί Χούντας, τον έκανε να χρηματοδοτεί τις δράσεις της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, με αποτέλεσμα να τον εκτιμήσει ιδιαιτέρως ο Χουντικός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Κοτσώνης. Ο Παύλος Τσίπρας μπαινόβγαινε επί Χούντας στην Αρχιεπισκοπή και βοηθούσε οικονομικά τον «Αγαπισμό» του Κοτσώνη και το Ιεραποστολικό Έργο του (νύν Αλβανίας) Αναστάσιου Γιαννουλάτου στην Αφρική, όπου έπαιρνε έργα ο «Σκαπανεύς»!

Εκεί στην Αρχιεπισκοπή (όπου τότε ήταν Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου) πρωτογνώρισε ο σημερινός Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος Λιάπης τον μπαμπά του Τσίπρα, γι’ αυτό και σκίστηκε να πάει στην κηδεία του Παύλου στον Διόνυσο, χωρίς να τον καλέσει η οικογένεια Τσίπρα


Μέσω του χουντικού Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου Κοτσώνη, ο Παύλος Τσίπρας συνδέθηκε με την «χριστιανικώτατη» οικογένεια των Αλαβάνων (Κοτσώνης και Αλαβάνοι ήσαν Τήνιοι), η οποία διαχειριζόταν επί 100 χρόνια το χρυσοφόρο Προσκύνημα της Τήνου. Έτσι έμαθε τον μικρό Αλέξη (γεννήθηκε το 1974) ο Αλέκος Αλαβάνος, και γι’ αυτό τον πρότεινε για την Αρχηγία του Συνασπισμού τον Φεβρουάριο του 2008.


Όλα εξηγούνται σε αυτή την ζωή: Για μία ακόμη φορά, επιβεβαιώνεται η θεωρία ότι όλο το σημερινό Αντιρατσιστικό Κίνημα προήλθε από τον Χουντικό Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο Κοτσώνη…


Μέγα ψεύδος ότι ο Παύλος Τσίπρας ήταν Αντιστασιακός και τον είχε συλλάβει η Χούντα. 


Ο μεγαλύτερος αδελφός του Παύλου και θείος του Αλέξη, μακαριστός Ηρακλής Τσίπρας, υπήρξε την δεκαετία του 1950 στέλεχος της ΕΔΑ, όπως πάρα πολλοί άλλοι.


Όταν ήρθε η 21η Απριλίου, οι Αξιωματικοί προσπάθησαν να βρούν και να συλλάβουν τον Ηρακλή, διότι ήταν φακελωμένος ως στέλεχος της ΕΔΑ. Δεν τον βρήκαν και γι’ αυτό συνέλαβαν τον Παύλο Τσίπρα, τον οποίο και άφησαν ελεύθερο σε λίγες ημέρες! Αυτή ήταν η περίφημη αντιστασιακή δράσις του μπαμπά του Αλέξη, ο οποίος τσάκωνε ΟΛΑ τα Μεγάλα Έργα της Χούντας δια του «Σκαπανέως ΑΤΕ»!..

Όσο για τον Ηρακλή Τσίπρα, έσπευσε αμέσως να τα βρεί με την 21η Απριλίου, σε τέτοιο σημείο μάλιστα, που το 1968 ανέλαβε υπεύθυνος της Ποδοσφαιρικής Ομάδος του Παναθηναϊκού!


Όταν το 1971, μεσούσης της Χούντας, ο Παναθηναϊκός έκανε την θρυλική εποποιΐα που τον οδήγησε (2 Ιουνίου 1971) στο Γουέμπλεϋ με τον Άγιαξ, υπεύθυνος  του ήταν ο θείος του Αλέξη Τσίπρα και… Μέγας Αντιστασιακός, Ηρακλής Τσίπρας!!..


Μάλιστα ο Γ. Καρατζαφέρης είχε αναφερθεί στο εν λόγο θέμα λέγοντας, ότι συγγενής του Αλέξη Τσίπρα τοποθετήθηκε αρχηγός του Παναθηναϊκού, κατά τη διάρκεια της χούντας.


Πιο συγκεκριμένα διαβάζουμε τις δηλώσεις του στο Βήμα:

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, επιτιθέμενος προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα είπε: «Η δική μου οικογένεια δεν ευνοήθηκε από το καθεστώς της 21ης Απριλίου». 
Δήλωσε ακόμη ότι είναι αλήθεια πως, σε ηλικία 25 ετών, είχε κάνει και τον κονφερανσιέ, προσθέτοντας ότι έχει δουλέψει σκληρά και αυτό είναι το «διαβατήριό» του. «Δεν τοποθετήθηκε κανένας άμεσα συγγενής μου αρχηγός του Παναθηναϊκού, ούτε πήρε κανένα έργο από το Δημόσιο.
Τα παραπάνω στοιχεία για τον Ηρακλή Τσίπρα έρχεται να επιβεβαιώσει η ίδια του η οικογένεια, μέσω επιστολής/απάντησης της, στον κ. Καρατζαφέρη που απεστάλλει στην εφημερίδα Αυγή.

Διαβάστε τα πιο καίρια αποσπάσματα απο την επιστολή:

«Ο Γ. Καρατζαφέρης σε ομιλία του στη Βουλή στις 08/02/2010 και απευθυνόμενος στον Α. Τσίπρα είχε πει πως «συγγενής δικός σας είχε διοριστεί από τον Παπαδόπουλο γενικός αρχηγός του Παναθηναϊκού». Φωτογράφιζε έτσι τον δικό μας πατέρα και σύζυγο Ηρακλή Τσίπρα, αποφεύγοντας ταυτόχρονα για ευνόητους λόγους να τον κατονομάσει ευθέως, αφού γνωρίζει καλά πως ό,τι είπε το έβγαλε από το κεφάλι του. [...]
Ο Ηρακλής Τσίπρας είχε ένα μεγάλο πάθος για το ποδόσφαιρο. Ταυτόχρονα ήταν ένας άνθρωπος που κέρδιζε την εκτίμηση πολύ κόσμου που τον γνώριζε και είχε ικανότητες που τον ξεχώριζαν. Τα στοιχεία αυτά καθώς και το ότι ενίσχυε οικονομικά τον Παναθηναϊκό από το περίσσευμά του, τον έφεραν στο διοικητικό συμβούλιο του Παναθηναϊκού ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του ‘60. Μετά το ’69 που εγκαταστάθηκε ξανά στην Αθήνα έγινε υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος (όχι «γενικός αρχηγός»). [...]
[...]Επονίτης στα παιδικά του χρόνια, κάπου ανάμεσα στην ΕΔΑ και την Ένωση Κέντρου αργότερα, με προβλήματα στη δουλειά του λόγω των πολιτικών του φρονημάτων, ο Η. Τσίπρας καταζητείται το ’68 στο Ηράκλειο από τη χούντα για την υπόθεση της Δημοκρατικής Αντίστασης Κρήτης και κρύβεται για λίγους μήνες, ενώ συλλαμβάνονται και κρατούνται αντί γι’ αυτόν η γυναίκα του, ο αδερφός του (πατέρας του Α. Τσίπρα) και άλλοι συγγενείς. Τελικά παραδίδεται στην Ασφάλεια και καταδικάζεται σε φυλάκιση με αναστολή από Στρατοδικείο στα Χανιά στη δίκη των Φ. Ιωαννίδη, Δ. Σκουλά και άλλων 29 συνολικά κατηγορουμένων. Μετά απ’ αυτό αδρανοποιήθηκε πολιτικά όπως και άλλοι την περίοδο εκείνη. Δεν απαρνήθηκε όμως τις ιδέες του, και τον Νοέμβρη του ’73 ανήκε σ’ όσους έτρεξαν να ενισχύσουν όπως μπορούσαν τους εξεγερμένους φοιτητές του Πολυτεχνείου. Αμέσως μετά τη μεταπολίτευση έγινε ενεργό μέλος και ένθερμος υποστηρικτής του ΠΑΣΟΚ, με πλούσια δράση στη γενέτειρά του Άρτα (Αθαμάνιο). Η ενασχόλησή του με τα διοικητικά του Παναθηναϊκού υπήρξε πάντοτε ανιδιοτελής. Σταμάτησε όταν ο ερασιτέχνης Παναθηναϊκός έγινε ΠΑΕ. 
Έχουμε πλήρη συναίσθηση ότι είναι ένα αμφιλεγόμενο ζήτημα από μια δημοκρατική, αριστερή σκοπιά το αν ο Η. Τσίπρας έπρεπε να επιδιώξει ή να αποδεχτεί τη θέση του επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος μιας ομάδας της Α’ Εθνικής σε συνθήκες δικτατορίας, ζήτημα όμως που δεν αφορά διόλου τον Καρατζαφέρη και την παράταξή του και όχι μόνο. [...].
Οταν πριν ένα χρόνο λοιπόν, αναρτούσαμε στον «Λόγιο Ερμή» με πολύ …”φόβο και πάθος” μια – το λιγότερο - περίεργη ανάρτηση που ήρθε στο facebook, (βλέπε εδώ) σχεδόν το…90% του διαδικτύου, έπεσε πάνω μας να μας φάνε ζωντανούς, εί δυνατόν!


Δεχτήκαμε γι αυτό, εκτός απο την…”κόσμια” κριτική, και βρισιές ανομολόγητες, απειλές και …τόννους λάσπης απο όλους τους …”ελέυθερους” διαδικτυακούς …”συναγωνιστές” μας!


Γιατί τόση μούγκα στη “στρούγκα” της μπλογκόσφαιρας σχετικά με την πραγματική συγγένεια του Παύλου Τσίπρα, πατέρα του Αλέξη, και του πραξικοπηματία Στυλιανού Παττακού;


Προφανώς γιατί κάποιοι θέλουν πολιτικούς πιόνια και θάβουν ότι πληροφορία αποκαλύπτει τον Τσίπρα.


Τελευταία διαβάσαμε τι έκαναν και με τον Αντρέα που του ζητούσαν επίμονα 2 πράγματα οι Εβραίοι: τις ταυτότητες, και να αναγνωρίσει de jure το Κράτος του Ισραήλ. Αυτός τους πέταξε έξω απο το γραφείο. Την επομένη άρχισε ο πόλεμος με τις φωτογραφίες της Λιάνη, κοκ….


Τελικά έβγαλαν το Σημίτη και αυτός “τακτοποίησε” το θέμα των ταυτοτήτων. Το άλλο ζήτημα, της αναγνώρισης του κράτους του Ισραήλ, την έκανε ο Μητσοτάκης, με υπουργός εξωτερικών τότε, ποιον άλλον απο τον Αντώνη Σαμαρά.


Η υπόθεση Τσίπρα… βρωμάει απο παντού!


Ακολουθεί αυτούσια η συνέντευξη του κυρίου Μεταξά που έδωσε στο ιστολόγιο ''Μαύρος Κύκνος'' πριν ένα χρόνο περίπου.

Συνέλληνα καταρχάς να σε ευχαριστήσω για τον χρόνο σου και για την ευγένεια να απαντήσεις στις ερωτήσεις της συντακτικής μας ομάδας.


Κάθε άλλο !!! Είναι τιμή και χαρά να συνομιλώ με συναγωνιστές. Άλλωστε, οι αλήθειες «βγαίνουν» εκεί που δεν ρέει το χρήμα, αλλά το πάθος !!! 
Πες μας αν θέλεις δυο λόγια για σένα για να σε γνωρίσουν λίγο καλύτερα οι αναγνώστες μας. 
Για τους περισσότερους είμαι ήδη γνωστός από πολύ παλαιά. Το πλήρες όνομά μου είναι Γεώργιος Δουρμούσης – Μεταξάς. Γεννήθηκα το 1971 στην Νότιο Αφρική, από Έλληνες γονείς. Μεγάλωσα στην Νέα Σμύρνη και τώρα ζω στη Χαλκίδα. Έχω δύο παιδιά (ένα αγόρι και ένα κορίτσι) και αγωνίζομαι για την Ελλάδα μας, με όποιο κόστος. Είμαι στον πατριωτικό χώρο εδώ και 27 χρόνια. Για μερικούς μήνες, όντας στην αρχή της εφηβείας, μπήκα στην ΚΝΕ, από την οποία έφυγα τρέχοντας όταν συνειδητοποίησα τι ήταν.

Κατόπιν, μπήκα στην ΕΠΕΝ. Όταν η ΕΠΕΝ διαλύθηκε, προσχώρησα στο ΕΝΕΚ. Στην συνέχεια, το 1999 με βρίσκει στο Ελληνικό Μέτωπο του Μάκη Βορίδη. Όταν ο Βορίδης αποφάσισε να ενωθούμε με το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, εξέφρασα έντονες διαφωνίες ως ομιλητής στην τελευταία Πανελλήνια Συνδιάσκεψη του Ελληνικού Μετώπου και παρέμεινα ανενεργός.


Κατόπιν, πρώην συναγωνιστές με κάλεσαν στο ΛΑΟΣ τρεις φορές, προκειμένου να βοηθήσω στην ανασύνταξη των καταλόγων των μελών (πρώτη), στην οργάνωση της νεολαίας (δεύτερη) και να συμμετέχω στις εκλογές (τρίτη). Το 2009 λοιπόν, ήμουν υποψήφιος με το ΛΑΟΣ στην β’ Αθηνών.


Όταν υπεγράφη το Μνημόνιο από το ΛΑΟΣ, παραιτήθηκα, με επεισοδιακό τρόπο, αν και ήμουν μέλος της Επιτροπής Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης. Κατόπιν, δημιουργήσαμε την Ελλήνων Πολιτεία, όπου και ανέλαβα την διεύθυνση οργανωτικού. Παραιτήθηκα, όταν διαπίστωσα ότι τα πράγματα εξελίσσονταν με παλαιοκομματικό τρόπο. Έκτοτε, παραμένω στις επάλξεις όντας ανεξάρτητος.


Στον Στρατό, υπηρέτησα ως Εθελοντής Πενταετούς Υποχρέωσης (ΕΠΥ) στα Τεθωρακισμένα (Αυλώνα – Πρωτοκκλήσι Έβρου). Έχω τελειώσει την Θεολογική Σχολή Αθηνών. Παράλληλα, εδώ και 23 χρόνια ασχολούμαι με έρευνες που αφορούν την Αρχαία Ελλάδα, τα παραφυσικά φαινόμενα και την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η ομάδα μου, που ιδρύθηκε το 2006 (Hellenic Nemesis) έχει κάνει σημαντικές επιτυχίες, αποκαλύπτοντας την αλήθεια για τα RFIDs δηλαδή τα βιοτσίπ (2007), τις «χημικές ουρές» (2008) και πολλά άλλα.


Είχαμε καταφέρει να βάλουμε «κατασκόπους» στην Digital Solutions Corporation, η θυγατρική της οποίας (Digital Angel Corporation) είχε κατοχυρώσει την πατέντα των RFIDs. Αποκαλύψαμε τον ρόλο της «Satan’s Church» και τα παρακλάδια της στην Ελλάδα, καθώς και τις εταιρείες που την χρηματοδοτούν. Όπως ακόμη τον ρόλο της «Luci’s Trust» (ο εκδοτικός οίκος της Satan’s Church) στους «Μάρτυρες του Ιεχωβά», τους «Προτεστάντες», τους «Μορμόνους», τους «Σαϊεντολόγους» και αλλού. Αποκαλύψαμε τον ρόλο του Τεκτονισμού, των LIONS και των ROTARY, καθώς και την απάτη του προσκοπισμού. Κάναμε πολλές αποκαλύψεις, με αποτέλεσμα να μου «σπάσουν» δύο φορές το αυτοκίνητο, να με απειλήσουν προσωπικά, να με απειλήσουν με την ζωή των παιδιών μου και πολλά άλλα. Ωστόσο δεν το έβαλα κάτω και συνέχισα τον αγώνα. Μέχρι που πριν λίγα χρόνια «χάσαμε» τον συνεργάτη μας στην Παραγουάη, οπότε και αναγκαστήκαμε να διαλύσουμε επισήμως την ομάδα.

Τις τελευταίες ημέρες έφερες στο φως της δημοσιότητας κυρίως μέσω του διαδικτύου κάποια πρώτα συγκλονιστικά στοιχεία σχετικά με τις σχέσεις της οικογένειας Τσίπρα και την περιβόητη Ισραηλινή Mossad. Πες μας αν θέλεις κάποια παραπάνω στοιχεία για το θέμα αυτό.
Το θέμα Τσίπρα, απ’ όπου και να το πιάσεις … «βρωμάει». Όταν πρωτομπήκε ο Τσίπρας στην πολιτική σκηνή ως υποψήφιος στον Δήμο Αθηναίων, δεν ξέραμε ποιος ήταν. Ανέλαβε στη συνέχεια την ηγεσία του Συνασπισμού από τον Αλαβάνο. Εκείνο που μας κίνησε την περιέργεια, ήταν το πώς γίνεται ένας τόσο νέος άνθρωπος και αναλαμβάνει ένα τέτοιο πόστο. Έτσι, αρχίσαμε την έρευνα γενικώς.

Το ένα θέμα, ακολουθούσε το άλλο ώσπου μπήκαν όλα σε μία σειρά, όταν ανακαλύψαμε το σύμπλεγμα Τσίπρα – Βωβού – Λαλιώτη. Εκεί πήραν άλλη τροπή τα πράγματα. Βρήκαμε πρώην υπαλλήλους της «ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ ΑΤΕ» οι οποίοι άρχισαν να μας ξετυλίγουν το «κουβάρι» τις οικογένειας Τσίπρα. Με πολλή έρευνα και κόπο, μαζέψαμε πολλά στοιχεία. Υπερκοστολογημένα τιμολόγια, διασυνδέσεις, έργα και πολλά άλλα. Βρήκαμε τις αποδείξεις για το πώς η οικογένεια Τσίπρα φρόντισε να φύγει ο Εμφιετζόγλου από τον Σκαπανέα, το γιατί έβαλαν τον Λαναρά (που όλως «τυχαίως» είναι συγγενής της οικογένειας Τσίπρα), ανακαλύψαμε την καταγωγή της Οικογένειας Τσίπρα (ή πιο σωστά Cipra = εβραϊκό όνομα).


Από τότε που βγήκε η δημοσίευση, εμφανίστηκαν και άλλοι πρώην υπάλληλοι του Σκαπανέα, αλλά και υπάλληλοι της «Αγνάντι ΟΕ» (του Αλέξη Τσίπρα) που προθυμοποιήθηκαν να μας δώσουν και άλλα στοιχεία για υπερκοστολογημένα τιμολόγια και τις διασυνδέσεις της οικογένειας Τσίπρα. Καθώς επίσης και τα στοιχεία που αποδεικνύουν ότι η οικογένεια Τσίπρα μπλόκαρε την κατασκευή του γηπέδου του Παναθηναϊκού (σημειωτέον: είμαι γνωστός ΠΑΟΚτσης, αλλά θεωρώ λίαν επιεικώς απαράδεκτο μία ομάδα να ταλαιπωρείται για να έχει ένα «σπίτι») εξ αιτίας του ότι δεν πήραν εκείνοι το έργο.


Μέχρι στιγμής έχουμε συγκεντρώσει υπερκοστολογημένα τιμολόγια ύψους 36 δις € (συμπεριλαμβανομένων και αυτών σε δραχμές) και συνεχίζουμε. Οι δε διασυνδέσεις της οικογένειας με την Mossad, μας προέκυψαν τυχαία. Άλλο ψάχναμε και αλλού βρεθήκαμε. Ψάχναμε για τις ρίζες της οικογένειας Τσίπρα (όπως θα διαπιστώσετε, δεν υπάρχει πουθενά καμία αναφορά) και «πέσαμε» πάνω στον Moshe Dayan ( στρατιωτικός και πολιτικός του Ισραήλ) και ένα όνομα που μας προκάλεσε εντύπωση και θελήσαμε να το ερευνήσουμε παραπέρα: David Cipra. Από εκεί ξετυλίχθηκε ένα άλλο «κουβάρι» που είδαμε και πάθαμε να το ξεμπλέξουμε. Η αλήθεια είναι ότι ακόμη προσπαθούμε, διότι υπάρχει ένα δαιδαλώδες παρασκήνιο και τις περισσότερες φορές, ψάχνουμε κυριολεκτικά στα «τυφλά» ακολουθώντας την διαίσθηση μας.


Στη βάση του θέματος τώρα. Το θέμα με την Αφρική, μας προέκυψε όταν ψάχναμε την λειτουργίας της «Σκαπανεύς ΑΤΕ» και τα «υποκαταστήματα της. Είχαμε την πληροφορία από πρώην υπάλληλο της εταιρείας και επικεντρωθήκαμε σε τρία μέρη: την Νότιο Αφρική, το Ζαΐρ και το Λεσότο. Στο Λεσότο, «χτυπήσαμε» φλέβα. Από εκεί μάθαμε πάρα πολλά και πήραμε ικανοποιητικά στοιχεία.

Μετά την εμφάνιση της ανάρτησης σου δεκάδες ιστολόγια έσπευσαν να αναδημοσιεύσουν αυτά τα στοιχεία. Ποιες ήταν οι ευρύτερες αντιδράσεις στο διαδίκτυο και ποια τα σχόλια των συμπατριωτών μας ;
Για να λέμε την αλήθεια, αυτές οι αποκαλύψεις ήταν κάτι σαν «κεραυνός εν αιθρία» στο πολιτικό σκηνικό. Αυτό σημαίνει ότι μια τέτοια είδηση, δεν γίνεται να αφομοιωθεί εύκολα. Ωστόσο, όπως ήταν φυσικό, οι περισσότεροι αναρωτιούνται αν υπάρχουν τα στοιχεία. Θα πω απλά, πως εάν δεν υπήρχαν, δεν θα προκαλούσα την οικογένεια Τσίπρα να προβεί σε μήνυση. Το σίγουρο είναι ένα: εάν προβεί σε μήνυση, μπορεί να δικαιωθεί από το δικαστήριο (μην ξεχνάμε ότι η δικαιοσύνη είναι τυφλή μεν, αλλά πάντα θα βρεθεί κάποιος να της δείξει το δρόμο … ) αλλά δεν θα δικαιωθεί από τον κόσμο. Γιατί τα στοιχεία είναι τέτοια που πραγματικά τρομάζουν. Στον ευρύτερο χώρο, ανακαλύψαμε πλέον πως ο Στέφανος Χίος ανέλαβε ανεπίσημα το Γραφείο Τύπου της Κουμουνδούρου, κάνοντας μία ατυχή στηλίτευση. Επίσης, κάποιες σελίδες και κάποια blogs που τα θεωρούσαμε «πατριωτικά» υπερασπίστηκαν με μανία τον Αλέξη Τσίπρα.

Υπήρχαν όμως και σελίδες, όπως η zougla.gr που ναι μεν αναδημοσίευσαν το θέμα, αλλά κράτησαν μία ουδέτερη στάση και αυτό είναι προς τιμήν τους. Ωστόσο, ανακατεύτηκαν τα ονόματα των φίλων μου Γεωργίου Λαχανά και Άντζελας Γεωργαντή, οι οποίοι απλώς έκαναν αναδημοσίευση του κειμένου και τίποτα περισσότερο. Θα παρακαλούσα μέσω της σελίδας σας να φύγουν τα παραπάνω ονόματα, διότι οι άνθρωποι είναι άσχετοι με το όλο θέμα και μπορεί να βρουν κανένα μπελά χωρίς λόγο.


Οι συμπατριώτες μας σχολίασαν ποικιλοτρόπως την δημοσίευση, όπως ήταν αναμενόμενο. Ωστόσο, ο ΓΝΗΣΙΟΣ πατριωτικός χώρος και ειδικά εκείνοι που με γνωρίζουν, κατάλαβαν την σημασία και την σημαντικότητα των αποκαλύψεων. Οι πολλοί, αμφισβήτησαν (και λογικό ήταν αφού δεν ξέρουν τι στοιχεία έχω) και η «αριστεροί» απλώς διακωμώδησαν. Λυπούμαι μόνο που στην πορεία θα τους απογοητεύσω έτι περισσότερο.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε κάποια επίσημη αντίδραση από τα γραφεία της Κουμουνδούρου για τις αποκαλύψεις σου ή ακόμα και από τον ίδιο τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ;
Απ’ όσο γνωρίζω όχι επίσημα. Ανεπίσημα όμως, επεκράτησε μία αναταραχή. Ξέρω ότι έβαλαν άτομα να ψάξουν να βρουν τι γνωρίζω και αν τους «παίρνει» να πάνε σε μηνύσεις ή να υποβαθμίσουν το θέμα. Εδώ θα ρωτήσω βέβαια: η σύζυγος του Στέφανου Χίου, έχει παίξει ρόλο σε αυτό;

Ποια η αντίδραση του Ελληνικού έντυπου τύπου για το θέμα αυτό ;
Ομολογώ ότι δεν έχω παρακολουθήσει καθόλου τα έντυπα. Λόγω του ότι δεν έχω χρόνο να το κάνω.

Όλες αυτές τις ημέρες σε κάλεσε ή επικοινώνησε έστω κάποιο Εθνικιστικό κόμμα ή κάποια εφημερίδα του λεγόμενου «πατριωτικού χώρου» ώστε να προχωρήσεις σε περισσότερες αποκαλύψεις ; Υπήρξε κάποιο πραγματικό ενδιαφέρον από πολλούς που τονίζουν σε κάθε ευκαιρία σε άλλες περιπτώσεις ότι είναι «φανατικοί αντισιωνιστές» ;
ΔΥΣΤΥΧΩΣ όχι !!! Φαίνεται πως το θέμα δεν τους αγγίζει. Από την μια η Χρυσή Αυγή έχει πέσει με τα μούτρα (και πολύ ορθώς πράττει και την συγχαίρω) στην ανακούφιση των Ελληνικών οικογενειών, ενώ το ΛΑΟΣ προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του. Προφανώς το να καταρριφθεί ο μύθος που λέγεται Al-exis Cipra, δεν είναι κάτι που τους απασχολεί. Οι υπόλοιποι «πατριώτες» και αντισιωνιστές, έχουν κι αυτοί πέσει με τα μούτρα στο image making της Χρυσής Αυγής. Φυσικά, αυτό δεν τους αφήνει χρόνο και χώρο ν’ ασχοληθούν με το θέμα αυτό.

Θα υπάρξει κάποιο βιβλίο στο μέλλον σχετικά με το θέμα ; Αν ναι πότε να το περιμένουμε ; Tι περισσότερο θα υπάρχει μέσα σε αυτό ;
Ο πολύ καλός μου φίλος και πατριώτης Στρατηγός Γεώργιος Αϋφαντής, ετοιμάζει αυτήν τη στιγμή ένα βιβλίο (το συγγράφει αυτές τις ημέρες) ένα πολύ δυνατό βιβλίο που ρίχνει τις μάσκες σε όλους όσους κυβερνούν αυτόν τον τόπο, με στοιχεία και αποδείξεις. Εκτός από τον Al-exis Cipra, θα υπάρχουν αποκαλύψεις για πολλούς και πολλά. Το βιβλίο αναμένεται να εκδοθεί μέσα στον Σεπτέμβριο, οπότε θα έχετε full season διάβασμα …

Ποια η άποψη σου για το Διεθνή Σιωνισμό και πως πιστεύεις ότι θα πρέπει να καταπολεμηθεί;
Κατ’ αρχάς, είναι σημαντικό εδώ το να διαχωρίσουμε ορισμένα πράγματα και να μην είμαστε ισοπεδωτικοί. Δεν είναι όλοι οι εβραίοι στο ίδιο καζάνι. Εκείνοι που ορίζουν τις «τύχες» των κυβερνήσεων, είναι ως επί το πλείστον Ταλμουδιστές και αποτελούν την μειοψηφία. Τύποι σαν τους Rockefeller, Rothschild, Morgan, Soros, Gates και μερικοί ακόμη, είναι εκείνοι που ελέγχουν σχεδόν τα πάντα και διαβρώνουν σχεδόν τα πάντα. Για να μπορέσεις να «χτυπήσεις» τον σιωνισμό, πρέπει να τον χτυπήσεις στην Αχίλλειο Πτέρνα του, που όμως είναι και η φαινομενική του ισχύς: το χρήμα !!!

Ουσιαστικά, η μάστιγα των κρατών, είναι οι ιδιωτικές τράπεζες με τα αποθεματικά τους, οι οποίες μπορούν να ελέγχουν την κρατική οικονομία. Θα πρέπει να εκλείψουν οι ιδιωτικές τράπεζες και αν όμως εξακολουθήσουν να υπάρχουν, θα πρέπει να μην έχουν αποθεματικό. Άλλο ένα αδύνατο σημείο του Διεθνούς Σιωνισμού, είναι ότι έχει ενστερνιστεί την προτεσταντική νοοτροπία (βλ. Τέταρτο Δόγμα) του Adam Smith, βάσει της οποίας ο πλούτος είναι χαρακτηριστικό «ευλογίας Θεού» στον άνθρωπο. Έτσι, αφοσιώνονται στο άτομο και όχι στο σύνολο.


Αν αντιστρέψεις αυτόν τον όρο, έχεις καταφέρει ένα ισχυρό χτύπημα. Επίσης, άλλος ένας τρόπος είναι το εθνικό νόμισμα, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ όμως από άλλα νομίσματα. Δηλαδή, αν αυτήν τη στιγμή είχε η Ελλάδα τη Δραχμή χωρίς αυτή να εξαρτάται από το δολάριο ή το ευρώ, τότε ο Διεθνής Σιωνισμός δεν θα είχε τη δύναμη να ελέγξει την οικονομία. Ο Διεθνής Σιωνισμός χτυπιέται με το χρήμα, τις τράπεζες και μία ισχυρή κυβέρνηση που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ νοιάζεται για το σύνολο που κυβερνάει.

Πως βλέπεις την ευρύτερη γεωπολιτική κατάσταση στην περιοχή της Μέσης ανατολής ;
Η κατάσταση στην Μέση Ανατολή, ορίστηκε εν μια νυκτί το 1967 από τον ΟΗΕ. Είναι μια περιοχή ωστόσο που δεν συγκρούονται τα κράτη, αλλά οι θρησκείες. Η περιοχή αυτή (παλαιότερη Δωρική αποικία), διεκδικείται από εβραίους, ισλαμιστές και χριστιανούς. Τρεις μονοθεϊστικές θρησκείες που ορίζουν και κυριαρχούν στον κόσμο. Η περιοχή αυτή ωστόσο, εκτός από πετρέλαιο, έχει και κάτι άλλο εξίσου σημαντικό: άμεση πρόσβαση στην Μεσόγειο. Όποιος έχει πρόσβαση εκεί, διασφαλίζει και την οικονομική του ευμάρεια. Οι διαμάχες και οι συγκρούσεις δεν θα πάψουν σε καμία περίπτωση.

Η κατάσταση θα παραμένει έκρυθμη, διότι αυτό συμφέρει το Ισραήλ. Διατηρώντας εκεί μία αναστάτωση, έχει κάθε λόγο να συγκεντρώνει οπλισμό και χρήματα. Η «Λωρίδα της Γάζας» αποτελούσε και θα αποτελεί χρυσωρυχείο για το Ισραήλ, αφού μαζεύει χρήματα συνέχεια για την προστασία του και όπλα. Βέβαια, απ’ όσο έχω μάθει, στο «παιχνίδι» έχει μπει και η γνωστή αλυσίδα καφέ «Starbucks». Βάσει των πληροφοριών μου, σε κάθε καφέ που παραγγέλνει κάποιος, αγοράζεται και μία σφαίρα για το Ισραήλ. Οπότε … προσέχετε που πίνετε καφέ …

Τα τελευταία λόγια δικά σου και θα θέλαμε να στείλεις ένα μήνυμα στους συναγωνιστές που μας διαβάζουν αλλά και προσωπικά στον … Αλέξη Τσίπρα.
Δεν έχω πολλά να πω. Οι τυπικότητες που γίνονται κουραστικές, είναι οι πιο σημαντικές. ΚΑΝΕΝΑΣ πολιτικός ΔΕΝ είναι αυτό που φαίνεται. Ακόμη και ο πατριωτικός χώρος «βρωμάει» στο κεφάλι. Οι Έλληνες έχουμε διασπαστεί σε πολλά κομμάτια, με βάση τις κομματικές πεποιθήσεις. Κόμμα = διάσπαση, διαχωρισμός. ΕΝΑ πράγμα μόνο μπορεί να σώσει τον τόπο: Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Τίποτε άλλο.

Αφήστε τα κόμματα επί τέλους και ενωθείτε. ΟΛΟΙ αδέλφια είμαστε. Στον ίδιο τόπο πατούμε. Τόσα χρόνια, το μόνο που κατάφεραν σωστά τα κόμματα, είναι να διασπάσουν τον Ελληνισμό και να ενσπείρουν διχόνοια. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΩΣ ΕΔΩ!


Al-exis Cipra, θα σου πω μόνον ετούτο: η μάσκα σου έπεσε και θα πέσει ακόμη περισσότερο σύντομα. Ή αποκάλυψε στον κόσμο που σε εμπιστεύτηκε την αλήθεια και φύγε, ή μείνε και αποδέξου τη μοίρα σου, που δεν θα διαφέρει σε πολύ από αυτήν του Αρδιαίου του Τυράννου … Το ίδιο ισχύει και για όλους τους πολιτικούς.

Σε ευχαριστούμε πολύ.
ΕΓΩ ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνατε. Είθε να δούμε σύντομα μια λεύτερη Ελλάδα! Έρρωσθε και ευδαιμονείτε εν παντί !!!

Τέλος συνέντευξης.


Να θυμίσουμε επίσης, οτι παλαιότερα, ο κύριος Βασίλης Λεβέντης, μέσω εκπομπής του καναλιού ΕΧΤRA 3, είχε αναφέρει το γεγονός οτι η οικογένεια Τσίπρα, είναι όντως ιδιοκτήτες του μεγάλου κατασκευαστικού ομίλου "ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ" και μάλιστα κατα κάποιον τρόπο...λοιδώρησε τον κύριο Τσίπρα (νέο τότε πρόεδρο του μικρού κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ) οτι χάριν αυτού του γεγονότος, το κόμμα αυτό δεν επρόκειτο να προχωρήσει παραπάνω επειδή...ο νεαρός του πρόεδρος, ανήκε στη ...λεγόμενη Αρχουσα Τάξη και όχι στη ...λαική (όπως επίτασσε το κόμμα που εκπροσωπούσε).

Λένε ότι η εξουσία διαφθείρει, αλλά το πιο σωστό είναι 
ότι η εξουσία προσελκύει τους διεφθαρμένους.

«Και συ λαέ βασανισμένε μη ξεχνάς τον Ωρωπό».

Ταλαίπωρε και βλάκα λαέ.

Περίμενε να σωθείς από αυτούς που σ’ έφεραν εδώ που είσαι!

Επιμέλεια: www.logiosermis.net
ΠΛηροφορίες απο: topontikiemprosdrama, ellinokratia


Πηγή: http://www.logiosermis.net/2013/09/blog-post_6981.html#ixzz2fW8tbWuq

Ένα βίντεο που πρέπει να δείτε όλοι! "Έλληνα τι φοβάσαι επιτέλους;;; Ξυπνα!!!"



   
Δείτε το βίντεο: