Δευτέρα 23 Μαΐου 2016

Αγαλματίδιο 200.000 ετών σε πέτρωμα στο φεγγάρι!..

Η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Σχεδόν καθημερινά, νέες πληροφορίες, ενδείξεις και αποδεικτικά στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια, με αποτέλεσμα να αμφισβητούνται θεωρίες και γεγονότα που έμοιαζαν μέχρι τώρα δεδομένα.
agalma_sel
Σε μερικές περιπτώσεις, τα ευρήματα είναι τόσο σπουδαία, που μπορούν να αλλάξουν το ρουν της ιστορίας και να γελοιοποιήσουν αυτούς που θέλουν να αποκρύψουν γεγονότα και να επιβάλλουν καταστάσεις, λέγοντας και γράφοντας ψέματα.
Ένας «άγγελος» από το μακρινό παρελθόν
Μια τέτοια χαρακτηριστική περίπτωση, είναι και η είδηση που ήρθε λίγους μήνες πριν στο φως της δημοσιότητας και αφορά τον «άγγελο» των 200.000 ετών.
Πρόκειται για ένα μικρό αγαλματίδιο, ύψους 25 εκατοστών, το οποίο αναπαριστά μια γυναικεία ανθρωποειδή μορφή με μακριά μαλλιά και μακρύ φόρεμα.
Μάλιστα, φέρει φτερά στους ώμους και μοιάζει πολύ με τις εικόνες που έχουμε συνηθίσει να αναπαριστούν τους αγγέλους.
Με το που διέρρευσαν οι φωτογραφίες του αγαλματιδίου, ο γεωλόγος δρ. Μόρις Τσαρλς αποκάλυψε πως έχει βρεθεί από το 1969, ενσωματωμένο σε ένα από τα βράχια της Σελήνης και πως το έφεραν στη Γη οι αστροναύτες του «Απόλλων 11».
Ο ίδιος εργαζόταν στη ΝΑΣΑ από το 1964 έως το 1987 και ξέρει πρόσωπα και πράγματα.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του, η χημική ανάλυση στην οποία υποβλήθηκε το αγαλματίδιο, απέδειξε ότι δημιουργήθηκε από ένα μείγμα σιδήρου που υπάρχει μόνο στη Σελήνη.
Επιπλέον, τονίζει πως έχει γυαλιστεί στο χέρι, έτσι ώστε να έχει μια εντυπωσιακά ασημόχρωμη γυαλάδα. Αρκετοί γεωλόγοι έχουν κάνει μετρήσεις, σύμφωνα με τις οποίες εκτιμάται πως κατασκευάστηκε πριν από 200.000 χρόνια.
Μάλιστα, οι ίδιοι τονίζουν πως κατασκευάστηκε στη Σελήνη και δεν μεταφέρθηκε σε αυτή.
Το λογικό συμπέρασμα
Μέσα από όλα αυτά φαίνεται πως οι επιστήμονες καταλήγουν σε μια σειρά από δεδομένα, που δημιουργούν ένα τελικό συμπέρασμα.
Εφόσον όλα τα παραπάνω ισχύουν, η Σελήνη είχε κάποτε ατμόσφαιρα που επέτρεπε την ανάπτυξη ζωής και μάλιστα εξελιγμένης μορφής και αντίληψης.
Τα συγκεκριμένα όντα, είχαν υψηλή τεχνολογία και έδιναν μεγάλη βάση στην αισθητική.
«Η ύπαρξη του αγαλματιδίου αποτελούσε κοινό μυστικό, αλλά τα αφεντικά της ΝΑΣΑ την κρατούσαν απόρρητη γιατί φοβόντουσαν παγκόσμιο πανικό. Άτομα που για ευνόητους λόγους πρέπει να μείνουν ανώνυμα, έφεραν σε εμένα κρυφά το αγαλματίδιο», υποστηρίζει ο δρ Τσαρλς.
Αμέσως ξέσπασε ένας «πόλεμος» δηλώσεων και θεωριών, αφού στο συγκεκριμένο θέμα δόθηκαν θρησκευτικές διαστάσεις.
Όπως ήταν φυσικό, η ΝΑΣΑ δεν άφησε το θέμα να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις και διέψευσε κάθε σχετική πληροφορία, ενώ προσπάθησε να αποκρούσει τις δηλώσεις και τις αιτιάσεις όλων των εμπλεκομένων.
Συνήθης τακτική, η οποία ακολουθείται πάντα, αλλά δεν μπορεί να πείσει τους πάντες. Το μόνο σίγουρο είναι πως το αγαλματίδιο είναι αληθινό, η χρονολόγηση του είναι σωστή και τα ντοκουμέντα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο κυκλοφορούν σε όλο τον κόσμο.
Όσο αυτοί που γνωρίζουν περισσότερα δεν ανοίγουν το στόμα τους για λόγους που οι ίδιοι γνωρίζουν καλύτερα, τόσο περισσότερο θα υπάρχουν κάποιοι που θα προσπαθούν για να ξετρυπώσουν την αλήθεια. Και όπως συμβαίνει πάντα, αργά ή γρήγορα, η αλήθεια θα βγει στο φως του ήλιου.
- See more at: http://www.diodos.gr/%CE%91%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%98%CE%B5%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD/%CE%91%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B5%CE%BB%CF%84%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%95%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD/432-%CE%91%CE%B3%CE%B1%CE%BB%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%BF-200-000-%CE%B5%CF%84%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CE%B5-%CF%80%CE%AD%CF%84%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%86%CE%B5%CE%B3%CE%B3%CE%AC%CF%81%CE%B9.html#sthash.KJW263JY.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου