Πέμπτη 26 Μαΐου 2016

Κώστας Χρυσόγονος : »De Facto» Χώρα μειωμένης Εθνικής Κυριαρχίας ή Ελλάδα

Η συμφωνία στο Eurogroup , είναι η καλύτερη δυνατή, στο κλίμα ασφυξίας και πίεσης που βρίσκεται η Ελλάδα αυτή την ώρα, με δεδομένο εκ της θέσης της αυτής, ότι έχει λάβει στο εσωτερικό σκληρά και επώδυνα μέτρα για τους πολίτες. Αυτό σημείωσε ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συνταγματολόγος Κώστας Χρυσόγονος, μιλώντας στον 9.84.
Αιρεσιμότητα , αλλά και συνταγματική αμφισβήτηση μέτρων όπως ο ΦΠΑ στα νησιά, ενδεχομένως να αποδειχθεί σε αναμενόμενες δικαστικές προσφυγές, αλλά όπως είπε ο Κ.Χρυσόγονος, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι με την πλάτη στο τοίχο και δανεικά για ένα δυσβάσταχτο χρέος, είναι προφανές πως μιλάμε για μία χώρα με de facto μειωμένη εθνική κυριαρχία, όπου οι δανειστές δύσκολα και μόνο με κινήσεις βήμα-βήμα , αποτρέπονται σε παραλογισμούς.
Σχόλιο : Και εσείς τι κάνετε χρυσώνετε το χάπι κύριε Χρυσόγονε για την μειωση της Ελλάδος ;
Σας είπε κανείς οτι οι πραγματικοί Ελληνες θέλουν να μειωθεί το χρεός έναντι μειώσεως της πατρίδος μας ;
Σας είπε κανεις πως τα σύνορά μας ειναι διαπραγματεύσιμα ;
Σας μεγάλωσαν με την ιδέα ότι η πατρίδα μας ειναι κληρονομικό δικαίωμα όποιου πιάνει καρέκλα πολιτικού ;
Ποιον ρωτήσατε …Μια φορά που θέσατε το ερώτημα του Ναι και του Οχι ο κόσμος το πρωί ψήφισε ναι και το βράδυ γέννησε όχι.
Τελικά σε εταιρεία συγχωνεύσεων όλοι εργάζεστε; γιατί δεν μας το εξηγείτε;
ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ και ΑΜΕΣΩΣ, ΠΛΗΝ ΣΑΦΩΣ Ν΄ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ …ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ; Εμείς το ξέραμε!!!! γι αυτό ποτέ δεν την ψηφίσαμε.
Στους προβληματισμένους ψηφοφόρους σας, να τα λέτε αυτά, μηπως και αντιληφθούν πως παραδέχεστε ότι τα σύνορα της πατρίδος που υποτείθετε ότι υπηρετείτε τα κοστολογείτε….για να κατανοήσουν πώς οσο πλουσια και αν ειναι η Ελληνική γλώσσα , ένας απλός αναγραμματισμός κάνει την διαφορά.

ΑΛΛΟ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΑΡΤΙΔΑ 

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΤΡΙΔΑ 

ΕΣΕΙΣ ΠΑΡΤΙΔΑ 

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ….ΟΥΤΕ Ο ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ 
ΛΙΓΗ ΤΣΙΠ…Α ΚΥΡΙΟΙ..ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΕΩ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου