Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

David Rockefeller 101 ΧΡΟΝΩΝ, μόλις έλαβε 7ο Μεταμόσχευση Καρδιάς σήμερα το πρωί.


101 Year Old David Rockefeller μόλις έλαβε 7ο Μεταμόσχευση Καρδιάς σήμερα το πρωί
david-Rockefeller-800x445
Το 101 κληρονόμος της περιουσίας Ροκφέλερ, ο David Rockefeller, μόλις ολοκλήρωσε με επιτυχία 7ο ανοικτό μεταμόσχευση καρδιάς του μετά το τελευταίο απέτυχε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα. Αυτό θα σηματοδοτήσει περισσότερες μεταμοσχεύσεις καρδιάς από οποιοδήποτε άλλο ανθρώπινο ον που έχει υπάρξει ποτέ.
καθαρή αξία του Δαβίδ εκτιμάται σε μόλις 3 δισεκατομμύρια $, ένας μικρός αριθμός σε σύγκριση με τις πολλές νέες δισεκατομμυριούχους τεχνολογίας εκκίνησης που κάνουν τη λίστα αποκλειστική Forbes. Ωστόσο, αυτός είναι ο πιο πλούσιος δισεκατομμυριούχος της παλιάς χρήματα στο σύλλογο Forbes Δισεκατομμυριούχοι. David κοίταξε ως ένας Αμερικανός τραπεζίτης ο οποίος υπηρέτησε ως πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Chase Manhattan Corporation. Είναι το παλαιότερο ζωντανό μέλος του Rockefeller οικογένεια και την οικογένεια πατριάρχη από τον Ιούλιο του 2004. Rockefeller είναι επίσης ο μόνος επιζών παιδί του John D. Rockefeller, Jr. και Abby Aldrich Rockefeller, και ο μόνος επιζών εγγόνι του John D. Rockefeller και Laura Spelman Rockefeller.This θα κάνει ο David Rockefeller
Ροκφέλερ γεννήθηκε στην πόλη της Νέας Υόρκης, Νέα Υόρκη, το 1915 και μεγάλωσε σε ένα σπίτι εννέα ιστορία στο 10 West 54th Street, το ψηλότερο ιδιωτική κατοικία που κατασκευάστηκε ποτέ στην πόλη. Το σπίτι περιείχε σπάνια, αρχαία, μεσαιωνική και αναγεννησιακή θησαυρούς που συλλέγονται από τον πατέρα-με κάποια, όπως τα Unicorn Ταπετσαρίες, που πραγματοποιήθηκε σε ένα γειτονικό κτίριο σε 12 West 54η οδό του. Στον έβδομο όροφο ήταν ιδιωτική γκαλερί μοντέρνας τέχνης της μητέρας του. Το σπίτι στη συνέχεια δώρισε από τον πατέρα του Δαβίδ ως τόπος για ένα κήπο γλυπτό που είναι πλέον μέρος του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης. Πέρασε πολύ χρόνο ως παιδί στο οικογενειακό κτήμα Kykuit, όπου, στα απομνημονεύματά του, θυμάται επισκέψεις από τους συνεργάτες του πατέρα του, συμπεριλαμβανομένης της General George C. Marshall, τον τυχοδιώκτη Ναύαρχος Richard Evelyn Byrd (του οποίου η Ανταρκτική αποστολές είχαν χρηματοδοτηθεί από το οικογένεια), και η αεροπόρος Τσαρλς Λίντμπεργκ. Καλοκαιρινές διακοπές δαπανήθηκαν στο Eyrie, ένα σπίτι 100 δωματίων σε Seal Harbor στη νοτιοανατολική ακτή της το νησί ερήμων, στο Μέιν. Το σπίτι κατεδαφίστηκε από την οικογένεια στις αρχές της δεκαετίας του 1960 για να κάνει τον τρόπο για το Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης. Αυτό σχεδιάστηκε και προγραμματίστηκε από τη μητέρα του Abby.
Το 1946, το Rockefeller εντάχθηκε στο προσωπικό του πολύχρονη οικογενειακή συνδέονται Εθνική Τράπεζα Chase.
Ροκφέλερ ξεκίνησε ως βοηθός διευθυντής του Τμήματος Εξωτερικών. Εκεί που χρηματοδοτούνται διεθνούς εμπορίου σε μια σειρά από βασικά προϊόντα, όπως ο καφές, η ζάχαρη και τα μέταλλα. Η θέση αυτή διατηρείται επίσης σχέσεις με περισσότερους από 1.000 ανταποκρίτριες τράπεζες σε όλο τον κόσμο. Υπηρέτησε σε άλλες θέσεις και έγινε πρόεδρος το 1960. Ήταν τόσο ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Chase Manhattan 1969-1980 και παρέμεινε πρόεδρος μέχρι το 1981. Διετέλεσε επίσης, πρόσφατα, το 1980, το ενιαίο μεγαλύτερος μεμονωμένος μέτοχος της τράπεζας, κρατώντας 1,7% των μετοχών της.
Το 1954, το Rockefeller έγινε πρόεδρος της επιτροπής αρμόδια να αποφασίσει τη θέση της νέας έδρας της τράπεζας. Το επόμενο έτος την απόφασή του να ανεγείρει το κτίριο στην περιοχή της Wall Street έγινε δεκτή? που στη συνέχεια θεωρείται ως απόφαση που αναβίωσε απευθείας στο κέντρο της πόλης οικονομική περιοχή της Πόλης. Το 1960 η έδρα ολοκληρώθηκε υπό τη διεύθυνσή του στο One Chase Manhattan Plaza, στο Liberty Street στο κέντρο του Μανχάταν, ακριβώς απέναντι από την Federal Reserve Bank της Νέας Υόρκης. Στο 60 ιστορίες, ήταν εκείνη τη στιγμή το μεγαλύτερο κτίριο τράπεζα στον κόσμο? είχε επίσης, πέντε ορόφους κάτω από το έδαφος, το μεγαλύτερο θησαυροφυλάκιο της τράπεζας, στη συνέχεια, στην ύπαρξη.
Στη δεκαετία του 1960, Ροκφέλερ και άλλοι επιχειρηματίες αποτέλεσαν τη Διεθνή Συμβουλευτική Επιτροπή Chase (IAC), το οποίο από το 2005 αποτελείτο από είκοσι οκτώ εξέχοντες και επιχειρηματίες από 19 έθνη σε όλο τον κόσμο, πολλοί από τους οποίους ήταν προσωπική του φίλους. Στη συνέχεια Rockefeller έγινε πρόεδρος μέχρι να συνταξιοδοτηθεί από αυτή τη θέση για το ΚΕΕ το 1999. Μετά τη συγχώνευση της Chase με την JP Morgan, η επιτροπή αυτή μετονομάστηκε theInternational Συμβουλίου, και περιλαμβάνει εξέχουσες προσωπικότητες, όπως ο Henry Kissinger, Riley Π Bechtel (του Ομίλου Bechtel) , Andre Desmarais, George Shultz, Τόνι Μπλερ, ο νυν πρόεδρος. Ιστορικά, εξέχουσες προσωπικότητες από την IAC έχουν συμπεριληφθεί Gianni Agnelli (ένας μακροπρόθεσμος συνεργάτης, ο οποίος πέρασε τριάντα χρόνια από την Επιτροπή), John Loudon (πρόεδρος της Royal Dutch-Shell), C. Douglas Dillon, ο David Packard, ο Lee Kuan Yew και Henry Ford II.
.
Κάτω από τη θητεία του ως Διευθύνων Σύμβουλος, Chase εξαπλωθεί διεθνώς και έγινε κεντρικό πυλώνα στο χρηματοπιστωτικό σύστημα του κόσμου? Chase έχει ένα παγκόσμιο δίκτυο των ανταποκρίτριες τράπεζες που έχει εκτιμηθεί ότι ανέρχονται σε περίπου 50.000, το μεγαλύτερο από οποιαδήποτε τράπεζα στον κόσμο. Το 1973, Chase ιδρύθηκε το πρώτο υποκατάστημα της αμερικανικής τράπεζας στη Μόσχα κοντά στο Κρεμλίνο, στην τότε Σοβιετική Ένωση. Εκείνη τη χρονιά Rockefeller ταξίδεψε στην Κίνα, με αποτέλεσμα την τράπεζά του να γίνει η Εθνική Τράπεζα της πρώτης ανταποκρίτρια τράπεζα της Κίνας στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Τον Νοέμβριο του 1979, ενώ ο πρόεδρος της Chase Bank, Rockefeller ενεπλάκη σε ένα διεθνές περιστατικό, όταν ο ίδιος και ο Χένρι Κίσινγκερ, μαζί με τον John J. McCloy και Ροκφέλερ βοηθοί, έπεισε τον πρόεδρο Τζίμι Κάρτερ, μέσω του Υπουργείου Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών να παραδεχθεί την Σάχη του το Ιράν, Μοχάμεντ Ρεζά Παχλαβί, στις Ηνωμένες Πολιτείες για τη θεραπεία νοσοκομείο για λέμφωμα. Η δράση αυτή καθιζάνει άμεσα αυτό που είναι γνωστό ως η κρίση ομήρων του Ιράν και τοποθετούνται Rockefeller υπό εξονυχιστικό έλεγχο των μέσων ενημέρωσης (ιδίως από το The New York Times), για πρώτη φορά στη δημόσια ζωή του.
Σε μια ιδιωτική ικανότητα Rockefeller έχει συναντηθεί με και να ενημερώνονται κάθε Αμερικανός πρόεδρος από το Αϊζενχάουερ και έχει ακόμη και σε καιρούς υπηρέτησε ως ανεπίσημη απεσταλμένος στις διπλωματικές αποστολές υψηλού επιπέδου. Επιπλέον, αυτός χρησιμεύει ως το μόνο μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής για τον Όμιλο Bilderberg.
Από το Σεπτέμβριο του 2015, η καθαρή θέση του υπολογίζεται σε US $ 3.0 δις, κατατάσσοντας τον ανάμεσα στους 200 πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Αρχικά, το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας του είχε έρθει σ 'αυτόν μέσω των οικογενειακών τραστ ότι ο πατέρας του είχε συσταθεί, τα οποία χορηγήθηκαν από Room 5600 και το Chase Bank.
Αν και το σώμα του Δαβίδ συνεχίζει με την ηλικία, την ικανότητα να αντικαταστήσει τα μέρη του σώματος που αποτυγχάνουν με τους νέους και νεανική αυτά θα μπορούσαν υποθετικά να κρατήσει κ Rockefeller τρέχει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου