Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΕ ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Το κράτος σας μας ανήκει,αλλάξτε τους νόμους! Θα σας κάνουμε 11 Σεπτεμβρίου



Το νορβηγικό ειδησεογραφικό VG Nett αποκαλύπτει ότι οι ισλαμιστικές οργανώσεις της χώρας απαιτούν τη δημιουργία Ισλαμικού χαλιφάτου που να τηρεί τους νόμους της Σαρία , ειδάλλως θα προβούν σε τρομοκρατική επίθεση εναντίον του σκανδιναβικού έθνους παρόμοια με αυτή της 11ης Σεπτεμβρίου.


Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Η ισλαμιστική μεγαλομανία εξαπλώνεται και στην Σκανδιναβία. Μετά την ίδρυση του πρώτου Χαλιφάτου στη Μοσσούλη και στην ίδρυση των εμιράτων σε Βεγγάζη και βόρεια Συρία, οι μουσουλμάνοι εξτρεμιστές της Νορβηγίας απαιτούν και την ίδρυση του δικού τους χαλιφάτου. Εκτός από την Ansar al Souna που απειλεί για ίδρυση χαλιφάτου στη Νορβηγία, και η ισλαμιστική Ummah του Προφήτη διά του αρχηγού της, Abdullah Hussain, δηλώνει οπαδός του ισλαμικού κράτους .


Ο Αμπτουλάλ Χουσείν σε συνέντευξη φωτο VG

Σε συνέντευξή του στο ίδιο ειδησεογραφικό, αποκαλύπτει ότι στόχος του είναι να αλλάξει η νορβηγική κοινωνία κατά το πρότυπο του Ισλαμικού Κράτους. Ο 28 χρονος ισλαμιστής που έχει γεννηθεί στη Νορβηγία θεωρείται επικίνδυνος από τις νορβηγικές αρχές ασφαλείας. Ο ίδιος ομολογεί ότι εγκρίνει τον αποκεφαλισμό ως μέθοδο εκτέλεσης μιας θανατικής ποινής που έχει εκδοθεί για αδικήματα κατά του Ισλάμ.
Το δε μήνυμα της Ansar al-Sunna έχει ως εξής:

“Η κυβέρνηση πρέπει τώρα να ξυπνήσει επιτέλους και να αναλάβει τις ευθύνες της πριν αυτός ο ιερός πόλεμος εξαπλωθεί μέχρι την Νορβηγία. Πριν οι μουσουλμάνοι αναγκαστούν να κάνουν τα απαραίτητα. Μην εκμεταλλεύεστε τους Μουσουλμάνους. Μην μας ωθείτε να κάνουμε κάτι που δεν θέλουμε. Αυτά δεν είναι απειλές, αλλά λόγια αλήθειας. Λόγια δικαιοσύνης.”
“Σας προειδοποιούμε τώρα και οι συνέπειες μπορεί να είναι αναπόφευκτες. Έχουμε την δυνατότητα να προκαλέσουμε ένα τρομοκρατικό χτύπημα όπως αυτό της 11ης Σεπτεμβρίου, αλλά σε νορβηγικό έδαφος αυτή την φορά. Όλα αυτά τα λέω για εσάς. Για το καλό σας.”
“Δεν θέλουμε να είμαστε μέρος της νορβηγικής κοινωνίας και δεν θεωρούμε απαραίτητο να φύγουμε από την Νορβηγία, γιατί εδώ γεννηθήκαμε και εδώ μεγαλώσαμε. Η γη του Αλλάχ ανήκει σε όλους.”
dimpenews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου