Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ 2025 μ.Χ. – Μία «Σημαδιακή» Αποκρυπτογράφηση…




Υδροχόος
Έφτασε το τέλος της Γήινης ανθρωπότητας όπως την γνωρίσαμε ;;;
Πιστεύω πως ναι.
Από πού προκύπτει η ημερομηνία αυτή ;;;
Από το πρόσφατα [2015 μ.χ.] ανακαλυφθέν μεγαλιθικό, ταφικό μνημείο του Αλέξανδρου, στην Αμφίπολη [σύμφωνα με τον προγραμματισμό της θεάς Αθηνάς –το κάθε τι στην ώρα του]
Και πιο συγκεκριμένα, από τις διαστάσεις του κεντρικού, δεύτερου θαλάμου, της ταφικής στοάς ,σε συνάρτηση με την ουσία του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού ολόκληρου του μνημειου, καθώς και των υπολοίπων έργων –γερών της δημιουργού μας, θεάς Αθηνάς [δόμος των Μυκηνών και Ομηρικά κείμενα Οδύσσεια και Ιλιαδα].
Ποια μπορεί να είναι τα δεδομένα που αποδεικνύουν πως όλα αυτά αληθεύουν και δεν πρόκειται για ιδεοληψίες ενός μοναχικού άτομου ;;;
Τα δεδομένα είναι, ο τονισμός και η σύνδεση με ευλάβεια και απόλυτη ακρίβεια της αλλαγής των εποχών – ενιαυτών που κυλούν, από την πρώτη εμφάνιση της θεάς Αθηνάς στη ΓΗ, έως σήμερα, με σημαντικά καταγεγραμμένα Γήινα, ιστορικά γεγονότα, που είναι αδύνατον να αμφισβητηθούν από οιονδήποτε, νοήμονα αυτού του έρημου τόπου.
Τι σημαίνει αλλαγή των εποχών –ενιαυτών ;;;
Πρόκειται για την έγκυρη θεωρία της Μετάπτωσης των Ισημεριών* ,της επιστημονικής μεθόδου, δηλαδή ,που οφείλουμε να μετράμε τον χρόνο που κυλά στον πλανήτη μας.
*λεπτομέρειες στο ειδικό κεφάλαιο του παρόντος.
Πότε ήρθε η θεά Αθηνά στη ΓΗ για πρώτη φορά ;;;
Σύμφωνα με τον Όμηρο, ήρθε την χρονιά που για εκατοστή φορά, η τελευταία εποχή του Ταύρου ,συναντούσε την τελευταία εποχή του Κριού.
Γιατί την εκατοστή φορά ;;;
Διότι ο ΔΙΑΣ είχε χαρίσει το αστρικό μας σύστημα, στους σκύλους του Σείριου για 100 Μεγάλους Ενιαυτούς, δηλαδή, 100 Χ 25920 = 2.592.000 χρόνια για εκμετάλλευση, ύστερα από την επιτυχή συμμετοχή τους στον «Τρωικό πόλεμο».
Πόσα χρόνια διαρκεί μια εποχή, η ενιαυτός ;;;
Διαρκεί 2160 χρόνια και 12 Χ 2160 = 25920 χιλ. χρόνια = Ένας πλήρης Ζωδιακός κύκλος = Ένας Μεγάλος Ενιαυτός, η πλατωνικό έτος, η Great year .
Ποια είναι η ημερομηνία αυτή σύμφωνα με τον τρόπο που μετράμε εμείς τον χρόνο στη ΓΗ ;;;
Πρόκειται για το έτος 2320 π.χ.
Πως προκύπτει αυτή η ημερομηνία ;;;
Σήμερα, που η θεωρία της Μετάπτωσης των Ισημεριών έχει αναγνωριστεί από τους επιστήμονες μας, είναι πολύ εύκολο.
Εάν η τελευταία συνάντηση της εποχής του Ταύρου με αυτήν του Κριού προσδιορίζει το έτος μηδέν και την αρχή της νέας εποχής του Κριού τότε γνωρίζοντας, πως μετά την εποχή του Κριού ακολουθει η εποχή των Ιχθύων και στην συνέχεια αυτή του Υδροχόου, κάνουμε απλά την πρόσθεση. Σήμερα βρισκόμαστε στο 16 της εποχής του Υδροχόου.
2160 χρόνια η εποχή του Κριού + 2160 χρόνια η εποχή των Ιχθύων + 16 χρόνια η εποχή του Υδροχόου = 4336 χρόνια.
Ας το δούμε με τον τρόπο που εμείς μετράμε τον χρόνο.
2320 π.χ. + 2016 μ.χ. = 4336 χιλ. χρόνια .
Έχουμε απόλυτη ταύτιση.
Ποιο συνταρακτικό γεγονός συνέβη το 2320 π.χ. που είναι αδύνατον να αμφισβητηθεί σήμερα ;;;
Η απαλλαγή του πλανήτη, από τους για 2.592.000 χρόνια εκμεταλλευτές του. Τους εξωγήινους, παλαιούς θεούς, γνωστούς ως σκύλοι του Σείριου – ανουνακι – νεφελιμ – ελοχιμ – εχίνοι κ.α. Δεκάδες εξωγήινες αποστολές βρισκόταν εκείνη την εποχή επάνω στον πλανήτη μας.
Πως αποδεικνύεται αυτό το γεγονός ;;;
Πέρα από τις λεπτομερείς αναφορές του Ομηρου στα έργα του και τα άπειρα σημάδια, που οι εξωγήινοι πολιτισμοί έχουν αφήσει επάνω στον πλανήτη, το γεγονός της εξαφάνισης των πολιτισμών που δημιούργησαν, μετά την αποχώρηση τους από τα δρώμενα του πλανήτη το 2320 π.χ.
Ποιοι ήταν οι πολιτισμοί αυτοί ;;;
Κάθε πολιτισμός που αποδεικνύεται πως προϋπήρξε της εν λογω ημερομηνίας και ειδικότερα, οι καταγεγραμμένοι πρώτοι Μεσοποτάμιοι πολιτισμοί και ο Αιγυπτιακός.
Υπάρχει κάτι άλλο που να μας πείθει πως έτσι έχουν τα πράγματα ;;;
Υπάρχουν οι ενέργειες και ο σχεδιασμός της θεάς Αθηνάς και των συνεργατών της από το 2320 π.χ. και στην συνέχεια ,έως σήμερα .
Ενέργειες σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, που βάζουν απόλυτη τάξη ημερολογιακά στο χάος που αφορά το παρελθόν της ανατολικής Μεσογείου γενικά.
Δηλαδή ;;;
Δημιουργία του ιδανικού μοντέλου [Μυκηναίοι] για να εποικίσει τον πλανήτη στη Φαίστο και καταχώρηση του αξιοσημείωτου αυτού γεγονότος στις μνήμες μας με ασυνήθιστο τρόπο [έκρηξη του ηφαιστείου της Θύρας 1620 π.χ. η 700 του Κριού ] .
Άλλο γεγονός ;;;
Το 1240 π.χ., η 1080 της εποχής του Κριού σημαδεύεται από το Κτίσιμο των [9] εννέα μεγαλιθικών δομων στις αρχαίες Μυκήνες και της πύλης των λεοντών [1240 π.χ. η το 1080 του Κριού]
Άλλο;;;
Επιβολή του νέου μοντέλου Δωριέας, μετά την αποτυχία των Μυκηναίων. Σημαδεύεται από την «κάθοδο των Δωριέων» το έτος [1240 π.χ.].
Όπως γίνεται κατανοητό, κάθε τι που κάνουν φροντίζουν να καταγράφεται διαχρονικά στις μνήμες μας με ανάλογα γεγονότα, η μεγαλιθικά μνημεία.
Όντως σήμερα και η έκρηξη του ηφαιστείου της θύρας* έχει γίνει γνώστη επακριβώς [1620 π.χ. ], ταυτίζεται απόλυτα με την εμφάνιση των Μυκηναίων στα ιστορικά δρώμενα του πλανήτη και όλως «τυχαίως» ισοδυναμεί με το 700 του Κριού [2320 – 700 = 1620 ] και ακόμη πιο «τυχαία», ο Όμηρος θέλει τον Οδυσσέα να υποφέρει [7] επτά χρόνια στα γενετικά εργαστήρια της Καλυψώς … [ κατά τον Όμηρο η δημιουργία του Μεσολόβιου καθυστέρησε τόσο πολύ την εμφάνιση του νέου μοντέλου]
*η άποψη μου είναι πως η έκρηξη ήταν τεχνητή για την καταστροφή του στόλου των Μινωιτων πιθανών αντιπάλων των Μυκηναίων. Έχει καταγραφεί, πως από την έκρηξη δεν έχει βρεθεί ούτε ένα θύμα της έκρηξης στα γύρω νησιά, ούτε και στο νησι της Σαντορίνης [άλυτο μυστήριο].
Το 1240 π.χ. η 1080 του Κριού ακριβώς το μέσον της εποχής [1080 + 1080 = 2160], σημαδεύεται με την εξαφάνιση των Μυκηναίων [άλυτο μυστήριο] – την εμφάνιση των Δωριέων [ακόμη ένα άλυτο μυστήριο] – το κτίσιμο των [9] εννέα δομων των Μυκηνών – την αρχή των [4] τεσσάρων μαύρων αιώνων της αρχαίας Ελληνικής ιστορίας [γεωμετρική περίοδος] – την έναρξη μέτρησης του χρόνου που μας δόθηκε [5400 χρόνια]
Το 840 π.χ. η 1480 της εποχής του Κριού σημαδεύεται με το τέλος των [4] τεσσάρων μαύρων αιώνων της αρχαίας Ελληνικής ιστορίας και την εμφάνιση της πρώτης πλήρους Ομηρικής –Ελληνικής γλώσσας με την εμφάνιση των Ομηρικών κειμένων της Οδύσσειας και της Ιλιαδας .Ταυτοχρονα είναι η μοναδική ιστορική πηγή που αναφέρεται αναλυτικά στο ένδοξο παρελθόν των Δωριέων [Τρωικός πόλεμος].
Όλα καταγεγραμμένα αναλυτικά, όχι από εμένα [εκτός της έναρξης του χρόνου που μας δόθηκε ], αλλα από τους ιστορικούς, τους αρχαιολόγους και τους ειδικούς επιστήμονες, που πιστοποιούν την ημερομηνία κτισίματος ενός αρχαίου κτίσματος, η την έκρηξη ενός ηφαιστείου στο παρελθόν.
Ποιο είναι το δεύτερο δεδομένο και με ποιο ιστορικό Γήινο γεγονός συνδέεται;;;
Το δεύτερο δεδομένο είναι ο ακριβής προσδιορισμός του τέλους και της αρχής της εποχής του Κριού με αυτή των Ιχθύων.
Συνδέεται με τον θάνατο του Αλέξανδρου σε ηλικία 33 ετών και την ταυτόχρονη γέννηση 326 αργότερα του Ιησού που και αυτος «τυχαία» εγκαταλείπει τα Γήινα στην ίδια ηλικία των 33 ετών.
Εντελώς «τυχαία» 326[2] = Δαναός [4 +1 + 50 + 1 + 70 + 200 = 326]
Οι Δαναοί του Μενέλαου από την βάση τους στη Σελήνη βοηθούσαν στην εξέλιξη των πραγμάτων, σύμφωνα με το σχεδιασμό της Θεάς Αθηνάς [Όμηρος –Ιλιαδα].
Στην μέση ακριβώς αυτών των 326 ετών γίνεται η αλλαγή των εποχών Κριού και Ιχθύων.
Δηλαδή ;;;
Ο Αλέξανδρος γεννιέται το 356 π.χ. και «πεθαίνει» το 323 π.χ.
Τα χρόνια αυτά αντιστοιχούν στις εξής ημερομηνίες σύμφωνα με την θεωρία της Μ.τ.Ι
Το 356 π.χ. ισοδυναμεί με το 1964 της εποχής του Κριού.
Το 323 π.χ. ισοδυναμεί με το 1997 της εποχής του Κριού .
163 χρόνια αργότερα τελειώνει η εποχή του Κριού [163 + 1997 = 2160].
Το 163 της εποχής των Ιχθύων 1997 χρόνια πριν το τέλος της εποχής αυτής γεννιέται ο Ιησούς Χριστός.
«Πεθαίνει» 33 χρόνια αργότερα το 196 της ιδίας εποχής δηλαδή 1964 χρόνια πριν το τέλος της εποχής των Ιχθύων [ 196 + 1964 = 2160 ]
Συμπτώσεις τόνισα δεν υπάρχουν στη ζωή μας.
Ο ιχθύς είναι το σήμα των χριστιανών της εποχής καταδεικνύοντας την συγκεκριμένη εποχή – ενιαυτό.
Τα τρία χρόνια της διαφοράς που εμφανίζεται έχουν να κάνουν με την αδυναμία προσδιορισμού της ακριβούς ημερομηνίας γέννησης του Χριστού από τους σημερινούς επιστήμονες. Το σωτήριο έτος της γέννησης του, δηλαδή, μπορεί να ήταν και το [3].
Η Αθηνά τονίζει ότι κατανοεί το συγκεκριμένο πρόβλημα, όταν βάζει τους επιστήμονες* να αποφασίσουν [1990 μ.χ.], πως για την μέτρηση των 6 δις γραμμάτων της διπλής έλικας χρειαζονται 13 χρονια [1990μ.χ. – με 2003 μ.χ. – περίεργος αριθμός ετών δεν νομίζετε ;;;]
*Human genome project information archive [1990 – 2003]
Τελικά όλως παραδόξως η μέτρηση τελειώνει σε δέκα χρόνια [2000 μ.χ.]
Αυτό το [3] τρία τελικά είναι παντού μέσα στη ζωή μας !!!
Ποιο είναι το επόμενο δεδομένο και ποιο το ιστορικό Γήινο γεγονός με το οποίο συνδέεται ;;;
Το επόμενο δεδομένο έχει να κάνει με την αλλαγή των εποχών Ιχθύων και Υδροχόου και το γεγονός με το οποίο συνδέεται είναι η μέτρηση των 6 δις γραμμάτων του ανθρωπινου γονιδιωματος το 2000 μ.χ. , το έτος [0] μηδέν αλλαγής της εποχής των Ιχθύων με αυτή του Υδροχόου .
Η μέτρηση των «γραμμάτων» της διπλής έλικας χαρακτηρίζεται από τον πρόεδρο της Αμερικής Κλίντον* ως η ιατρική ανακάλυψη του αιώνα.
*ο ιδιαιτέρα προσεκτικός λόγος του για την σημασία της ανακάλυψης βρίσκεται στο διαδίκτυο για όποιον ενδιαφέρεται.
Ποια είναι η σημασία της ανακάλυψης του ταφικού μνημειου του Αλέξανδρου το 2015 μ.χ.;;;
Όπως γνωρίζουμε ηδη και αποδεικνύεται από το παρόν πόνημα αναλυτικά το μεγαλιθικό μνημείο της Αμφιπολης είναι το τρίτο έργο γερό της θεάς Αθηνάς για την αφύπνιση της αγαπημένης της γενιάς των Δωριέων [σημερινοί Έλληνες]
Δημιουργήθηκε το 295 π.χ. η το 2025 της εποχής του Κριού για να μας μεταφέρει το τελικό μήνυμα της δημιουργού μας .Με τον τρόπο που αυτή έχει επιλέξει να στέλνει μηνύματα στους ενδιαφερομένους όλα αυτά τα χρόνια.
Το 295 π.χ. η 2025 του Κριού οι δημιουργοί μας έχουν ολοκληρώσει την εικόνα των δυνατοτήτων του δημιουργήματος τους και γίνονται πιο επιθετικοί στις απαιτήσεις τους βλέποντας καθαρά που οδηγούσε η πορεία μας.
Έτσι αποφασίζουν να κτίσουν το ταφικό μνημείο του Αλέξανδρου με όλα τα μηνύματα που περιέχει για εμάς σήμερα.
Οι ενδιαφερόμενοι είμαστε εμείς, οι σημερινοί έλληνες, η εκλεκτή γένια του πλανήτη, είτε το θέλετε ,είτε όχι, είτε το πιστεύετε, είτε όχι.
Απλά η παρουσία τόσων αποδείξεων στο γεωγραφικό μας χώρο και την ιστορία μας είναι αδύνατο να αμφισβητηθούν!!!
Το μήνυμα που περιέχει το ταφικό μνημείο του Αλέξανδρου προς την γένια μας είναι το σημαντικότερο όλων .Μας ενημερώνει πως τα πράγματα άλλαξαν .Όσα περιγράφονται στο πρώτο έργο γερό της θεάς Αθηνάς δεν ισχύουν πλέον. Η νέα ημερομηνία είναι σε απόσταση αναπνοής [μόλις 9 χρόνια την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές]
Είναι προφανές, πως η δημιουργος μας θεωρεί τα 25 χρόνια που μεσολαβούν, από την μέτρηση των γραμμάτων της διπλής έλικας εκ μέρους μας , ως υπέρ αρκετά για την επίτευξη της αθανασίας του άνθρωπου.
Μαζί με την βοήθεια που μας δίνει φυσικά με το γενετικό υλικό του εξωγήινου Αλέξανδρου και του αστρικού σκάφους, που θα μας ταξιδέψει στο γαλαξία.
Τέλος τα ψέματα κυρίες και κύριοι .Τέλος στη άνεση χρόνου .Τέλος στην άθλια συμπεριφορά μας απέναντι στο δωρο της ζωής.
Ο γαλαξίας έχει αγανακτήσει με την συμπεριφορά μας …

ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ

Η Αθήνα φροντίζει να συνδέσει τις αλλαγές των εποχών, που ενδιαφέρουν το δημιούργημα της, με ιστορικά γεγονότα καταγεγραμμένα από τους σημερινούς επιστήμονες .Το κάνει αυτό για να στηρίξει τους μελλοντικούς ερευνητές με αποδείξεις, ώστε τα απίστευτα γεγονότα που περιγράφονται να γίνουν πιστευτά χωρίς αντιρρήσεις από κανένα.
Απευθύνεται σε ανθρώπους με μέση αντιληπτική ικανότητα και γνώσεις, ώστε οι παρατηρητές να είναι όσο το δυνατόν περισσότεροι.
Καταθέτω αναλυτικά για ακόμη μια φορά το σκεπτικό της Αθηνάς και τα ιστορικά καταγεγραμμένα, Γήινα γεγονότα, που αποδεικνύουν πως έτσι έχουν τα πράγματα.
Εκτός αν νομίζετε, πως ένας τέτοιος ευφυής σχεδιασμός 4336 ετών είναι απλά μια σύμπτωση ,η πως είναι ο σχεδιασμός κάποιου Γήινου, ανωτέρου πολιτισμού που κρύβετε, για άγνωστους λόγους, στα έγκατα της ΓΗΣ !!!
Έλεος Αργειοι !!!
1ον.- Έτος [0] μηδέν αλλαγής της τελευταίας εποχής του ΤΑΥΡΟΥ με αυτήν του ΚΡΙΟΥ
Από τότε έχουμε 2160 χρόνια του Κριού + 2160 χρόνια των Ιχθύων + 16 χρόνια του Υδροχόου = 4336 χρόνια.
Με την μέθοδο που μετράμε εμείς τα χρόνια.
Πριν 4336 χρόνια η το 2320 π.χ. [2320 +2016 = 4336] η απόλυτη ταύτιση.
Εξωγήινα γεγονότα .-
Έρχεται η θεά Αθήνα στον πλανήτη μας με αρμάδα συμμαχικών αστρικών σκαφών και επικεφαλής τον Μενέλαο και τους Δαναούς του.
Εγκαταλείπουν τον πλανήτη μας όλες οι εξωγήινες αποστολές που υπήρχαν. Κάποιοι που αρνήθηκαν την έξοδο που τους προσφέρθηκε έγιναν αστρική σκόνη, μαζί με τους πλανήτες τους. Πάντα σύμφωνα με τον Όμηρο.
Επέρχεται συμφωνία με τον Ποσειδώνα και η ιατρική ομάδα των Ελλήνων αθάνατων με επικεφαλής τη γενετίστρια Καλύψω και τον νεύρο-επιστήμονα Επειο ξεκινά την δημιουργία του μοντέλου που θα εποικίσει τον πλανήτη μας και είναι συμβατό με τους Όρους της συμφωνίας στο νησι της Κρήτης [Φαιστός = φ’αιστος ]
Γήινα γεγονότα .-
Όλοι οι πολιτισμοί που είχαν δημιουργηθεί από τους εξωγήινους γείτονες μας για την διασκέδαση τους καταρρέουν ο ένας μετά τον άλλο.
Τελικά διατηρούνται στον πλανήτη με την βοήθεια της Αθηνάς [αχαιμενης 705 π.χ. – 675 π.χ.] για να συμπράξουν στον ευφυή σχεδιασμό της όταν έρθει η ώρα *
*η ώρα ήταν τα 33 χρόνια που έζησε και δοξάστηκε ο Αλέξανδρος και μαζί με αυτόν η πατρική γη. Ο Ελληνικός λαός.
Πως όμως επισημαίνεται η αλλαγή των εποχών Ταύρου και Κριού ;;;
Κατά την γνώμη μου η εξαφάνιση των εξωγήινων απόστολων το αποδεικνύει επαρκώς. Επειδή όμως, εμείς σήμερα για τους δικούς μας λόγους, δεν αποδεχόμαστε την ύπαρξη ζωής στο γαλαξία, επομένως και η παρουσία τους στη ΓΗ είναι αδύνατο να είναι πραγματικότητα.
Άρα. Απορρίπτουμε κατηγορηματικά αυτή την εκδοχή, άσχετο αν οι αποδείξεις της παρουσία τους βρίσκονται σε κάθε βήμα μας !!! [άθλιο κατεστημένο]
Η αλλαγή των εποχών επισημαίνεται αργότερα από την θεά Αθηνά λοιπόν, με περισσότερες ημερομηνίες ,που είναι αδύνατο να μη τραβήξουν την προσοχή των ερευνητών [τράβηξαν την δική μου προσοχή ] και να μην ερμηνευτούν σωστά.
Πρώτα με την εμφάνιση των Μυκηναίων το 700 της εποχής του Κριού [7 χρόνια η καλύψω δημιουργούσε το μοντέλο Οδυσσεας στη Φαίστο – Όμηρος]
Στη συνέχεια με την έκρηξη του ηφαιστείου της θύρας [700 του Κριού = 1620 π.χ.]
Με την πράξη της αυτή επιτυγχάνει δυο πράγματα ,εμφανίζει του Μυκηναίους και καταστρέφει τον στόλο των Μινωιτων [τσουναμι] πιθανών αντιπάλων των Μυκηναίων .
Δεν αρκείται όμως μονό σε αυτό. Το 1080 του Κριού, ακριβώς στη μέση της εποχής και αυτό έχει την ιδιαίτερη σημασία του στη επισήμανση του έτους μηδέν, δημιουργεί τα εξής καταγεγραμμένα, η όχι γεγονότα.
Καταγεγραμμένα γεγονότα λοιπόν για το 1240 π.χ.
Καταργεί τους Μυκηναίους με συνοπτικές διαδικασίες [δεν πληρούσαν τους Όρους της συμφωνίας] 1240 π.χ. [άλυτο μυστήριο για τους αρχαιολόγους]
Κατεβάζει από τα ορεινά της Μακεδονίας του Δωριείς 1240 π.χ. [κάθοδος των Δωριέων -άλυτο μυστήριο]
Καταργεί μαζί με τους Μυκηναίους κάθε απειλή εναντίον των Δωριέων [ανθρώπους της θάλασσας – Χετταίους – κ.α. – όλα αυτά από σύγχρονες μελέτες] 1240 π.χ. [ όλα αναπάντητα άλυτα μυστήρια]
Κτίζει τους [9] εννέα δόμους των Μυκηνών και την πύλη των λεοντών 1240 π.χ. [ οι δόμοι είναι εκεί, κάνεις δεν γνωρίζει τον κατασκευαστή τους – το 1240 π.χ. από σύγχρονες μελέτες δεν κυκλοφορούσαν σε ολόκληρη την Πελοπόννησο ούτε σκυλιά Ποιος έκτισε λοιπόν τα μεγαλιθικά μνημεία των Μυκηνών ;;;] καταγεγραμμένο γεγονός
Φεύγει με 500 20χρονους Δωριείς στο γαλαξία 1240 π.χ. [ Όμηρος].
Αρχίζουν οι [4] τέσσερις μαύροι αιώνες της αρχαίας ελληνικής ιστορίας [γεωμετρική περίοδος] 1240 π.χ. [ καταγεγραμμένο γεγονός].
Τέσσερεις αιώνες αργότερα [1480 της εποχής του Κριού η 840 π.χ. ] συμβαίνουν τα εξής.
Επιστρέφουν από τον γαλαξία οι γέροντες πλέον Δωριείς.
Εμφανίζεται ο Όμηρος και η πρώτη πλήρης Ομηρική γλωσσά μαζί με την ένδοξο Ιστορία των Δωριέων [τρωικός πόλεμος].
Αυτά είναι τα μνημεία, οι πράξεις της Αθηνάς και τα καταγεγραμμένα γεγονότα που με οδήγησαν στο 2320 π.χ. και στην επισημασμένη αλλαγή των εποχών πριν [12] δώδεκα χρόνια, το σωτήριο έτος 2005 μ.χ.
Σήμερα με την γνώση της θεωρίας της Μ.τ.Ι. αποδεικνύεται πως είχα δίκαιο.
2ον.- επισήμανση της αλλαγής των εποχών Κριού – Ιχθύων
Η γέννηση και ο θάνατος των δυο μεγαλύτερων ιστορικών προσωπικοτήτων του πλανήτη [Αλέξανδρου και Χρηστού] επισημαίνει το έτος [0] μηδέν της αλλαγής αυτών των εποχών στην αιωνιότητα.
3ον.- επισήμανση της αλλαγής των εποχών Ιχθύων και Υδροχόου.
Η μέτρηση των [3+3 = 6] δις «γραμμάτων» της διπλής έλικας από τους Γήινους επιστήμονες είναι το συνταρακτικό καταγεγραμμένο γεγονός που επισημαίνει την συγκεκριμένη αλλαγή.
4ον.- η ανακάλυψη του μεγαλιθικού ταφικού μνημειου του Αλέξανδρου το 2015, με την ταυτόχρονη έκδοση του βιβλίου [ο κώδικας των ελλήνων αθάνατων[2], μεθοδεύει την ερμηνεία του ευφυούς σχεδιασμού της θεάς Αθηνάς.
Τα δεδομένα του μνημειου αποδίδουν τον χρόνο που κύλησε από την ημέρα της δημιουργίας μας [1240 π.χ.] έως την ημέρα που μετρήσαμε τα «γράμματα» της διπλής έλικας [2000 μ.χ. ]
Έχουμε 1240 + 2000 = 3240 χρόνια . Αποδίδεται από τον πολλαπλασιασμό του [45] με το [72]
Το 45 είναι το πλάτος της ταφικής στοάς και το 72 το πλάτος του βάθρου της καρυάτιδας
Το 45 είναι μοίρες και το 72 χρόνια.
45 Χ 72 = 3240 χρόνια !!!
Κάνει το ίδιο για τα χρόνια που κύλησαν από την άφιξη της Αθηνάς στη ΓΗ [2320 π.χ.] έως την μέτρηση των «γραμμάτων» [2000 μ.χ.]
Πράγματι [2000 + 2320 = 4320 χρόνια ]
Και [60 Χ 72 = 4320 χρόνια ]
Όπου 60 το μηκος των θαλάμων ένα και τρία .
Το μνημείο με την μέθοδο αυτή μας ανακαλύπτει και άλλες πληροφορίες
45 Χ 72 + 15 = 3255 χρόνια
Και 60 Χ 72 + 15 = 4335 χρόνια
Μας αποκαλύπτει δηλαδή την ημερομηνία ανακάλυψης του, καθώς και την ημερομηνία κατάθεσης του σχετικού υλικού που θα ερμηνεύει όλα αυτά [ο κώδικας των Ελλήνων αθάνατων [2] εκδόθηκε στις 23 /12/2015.
3255 χρόνια από την δημιουργία μας [2015 + 1240 = 3255]
4335 χρόνια από την άφιξη της Αθηνάς στον πλανήτη [2320 + 2015 = 4335]
Απίστευτο ;;;
Απίστευτο και όμως αληθινό !!!
Πως είναι δυνατόν λοιπόν να αγνοηθούν όλα αυτά σαν να μην συνέβησαν ποτέ ;;;
Και ερχόμαστε στο ψηφιδωτό και το μήνυμα που μεταδίδει .
Ταφική στοά με κατεύθυνση Νότος – Βοράς [Νότος εμείς – Βοράς ο υπόλοιπος γαλαξίας ]
Ψηφιδωτό στον κεντρικό δεύτερο θάλαμο. Το άρμα κατευθύνεται από την Ανατολή Βόρειο –Δυτικά .
Ερμηνεία.- πρώτα αποκτάτε τις γνώσεις [φως] και στην συνέχεια έρχεστε και μας βρίσκετε.
Άνδρας –σοβαρός, προσηλωμένος 100% στην οδήγηση του άρματος με το δεξί χέρι [δεξιός λοβός] , φέρει στεφάνι, δηλωτικό του νοητικού μηχανισμού που λείπει από την γυναίκα και τον καθιστά αποκλειστικά υπεύθυνο της σωτηρίας του ανθρώπινου γενους, κρατά με το αριστερό την σύντροφο του στη ζωή επάνω στο άρμα.
Γυναίκα – κοιτάζει προς τη ΓΗ αναπολώντας την. Φορά βραχιόλι στο αριστερό χέρι, που παραπέμπει στην αγάπη της για την γήινη ζωή και τα υλικά αγαθά.
Έχουν κατακτήσει μαζί τον εσωτερικό πνευματικό τους κόσμο. Έχουν απαλλαγεί από την διττή τους υπόσταση [κόκκινα μαλλιά -γένια ] και κατευθύνονται στο γαλαξία για να συναντήσουν τον δημιουργό τους. Την θεά Αθηνά [μαρμάρινη πλακά 4,2μ]
Ερμής ,με γιορτινά ρούχα. Θαλεγα χαρούμενος, οδηγεί το ζώο μέσα μας στον Αδη. Φορά τα φτερωτά πέδιλα του, άρα πετά.
Λευκά άλογα = οι αγνές πλέον ψυχές των ανθρώπων οδηγούνται στο δημιουργό τους. Και τα άλογα ίπτανται.
Διπλός Μαίανδρος = οι γενετικοί κώδικες των αντιπροσώπων του ανθρωπινου γενους της ΓΗΣ.
Κύμα γύρω –γύρω = θαλασσινό κύμα. Το θαλασσινό νερό είναι το φυσικό περιβάλλον του γενετικού μας κωδικα μέσα στο κύτταρο.
Όλα αυτά μαζί με τις καρυάτιδες σε ένα τετράγωνο [4Χ4,5μ]
Ερμηνεία
Να αρνηθούμε την ύπαρξη του γενετικού μας κωδικα ;;;
Να αρνηθούμε την έγκυρη θεωρία της Μ.τ.Ι. την οποία χρησιμοποιεί διαχρονικά η θεά Αθηνά για να μας μεταδώσει τα μηνύματα της ;;;
Να αρνηθούμε ότι το ταφικό μνημείο κτίστηκε το 295 π.χ. η 2025 του Κριού [όποιος έχει ακριβή στοιχεία περι του αντιθέτου ας αποδείξει πως η ημερομηνία είναι λανθασμένη ] ;;;
Να αρνηθούμε ότι από τον αποσυμβολισμο της «εικόνας» απορρέει ότι το 2025 μ.χ. θα ταξιδέψουμε στο γαλαξία ελεύθεροι από το στίγμα του θανάτου;;;
Να αρνηθούμε ότι η εικόνα του ψηφιδωτού καταδεικνύει το ταξίδι αυτό σε κάθε του λεπτομέρεια ;;;
Να αρνηθούμε πως η «φωτογραφία» δείχνει τους αντιπρόσωπους του ανθρωπινου γενους της ΓΗΣ, ισους με θεούς, επάνω σε αστρικό σκάφος [άρμα] να κατευθύνονται στο γαλαξία ;;;
Να αρνηθούμε πως ο κατασκευαστής τους τοποθετεί στην Ανατολή [κάτοχοι του πνευματικού φωτός] ως έναρξη του ταξιδιού τους ;;;
Να αρνηθούμε ότι ο ψυχοπομπός φορεί τα καλά του και είναι μέσα στην τρελή χαρά, διότι σκοτώσαμε το ζώο μέσα μας και το μεταφέρει στον Αδη [ μαύρο ευτελές κηρύκειο με 8αρι στην κορυφή] ;;;
Ότι πετά στον ουρανό με τα φτερωτά του πέδιλα ;;;
Να αρνηθούμε ότι το άρμα [αστρικό σκάφος] ίπταται από την ανατολή και κατευθύνεται Βόρειο –δυτικά.
Να αρνηθούμε ότι Βόρειο-Δυτικά ,σε σχεση με εμάς , τον Ήλιο και την τροχιά του Αρη, βρίσκεται η αιώνια ,αμετακίνητη, αρχή –είσοδος της ηλεκτρομαγνητικής διαστρέβλωσης του διαστημικού χιτώνα, η αν θέλετε του Ουράνιου ποταμού της ΣΤΥΓΟΣ, κατά τον Όμηρο [σημαντική αγνωστη πληροφορία για τους αστροφυσικούς μας] ;;;
Να αρνηθούμε ότι από το μαρμάρινο «στέγαστρο» του δεύτερου ταφικού θαλάμου που έχει μηκος 4,2μ [2 Χ 42 = 84] πηγάζει το όνομα της δημιουργού μας ;;;
84[3]= θεά Αθηνά [ 9+5+1+1+9+8+50+1 = 84]
84[3]= η Αθηνη [ 8+1+9+8+50+8 = 84]
Να αρνηθούμε το γεγονός, ότι ουδείς από τους ανασκαφείς και την επιστημονική ομάδα στήριξης τόλμησε να εκφράσει άποψη για την ανεξήγητη παρουσία του ;;;
Να αρνηθούμε ότι το άρμα με το ανθρώπινο γένος κατευθύνεται στη δημιουργό του – στο γαλαξία ;;;
Να αρνηθούμε ότι αυτό θα πρέπει να συμβεί το έτος 2025 μ.χ. ;;;
Αυτά αποτελούν ένα κομμάτι των δεδομένων που διαμορφώνουν το όλο σκεπτικό του αποσυμβολισμου του εν λογω μνημειου.
Δεν σας υποχρεώνει κανείς να τα αποδεχτείτε, η να τα απορρίψετε.
Ελεύθερη βούληση γαρ …
Καλού κάκου όμως, εμβαθύνετε λιγάκι στη σωστή διαμόρφωση της ψυχής που θα παραδώσετε[λευκά άλογα σαν παράδειγμα με έμφαση στο χρώμα τους] , όταν έρθει η ώρα, γιατί όλα δείχνουν για εμένα, πως αύτη πλησιάζει ταχύτατα τον πλανήτη μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου