Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Η κυβέρνηση «διαγράφει» δάνεια 700.000.000 εκατ. ευρώ σε Πήγασο, Mega, ΔΟΛ,STAR, Αlpha



tsipras-laz98329
Loading...



Προφανώς θεωρούν ότι μπορούν να μάς ταίζουν σανό επί μακρόν.
Eνώ πανηγυρίζουν για τα 246 που αν πάρει με δόσεις!

Δηλώνουν ενθουσιασμένοι στο κυβερνητικό στρατόπεδο για τα 246.000.000 εκατ. ευρώ λύτρα που μάζεψαν από τις 4 άδειες και τα οποία πρόκειται να πληρωθούν σε δόσεις-αν πληρωθούν!
Δεν λένε κουβέντα όμως για τα 700.000.000 εκατ. ευρώ που χρωστάνε Μega, Ψυχάρης, Μπόμπολας, Βαρδινογιάννης και Κοντομηνάς και στους οποίους η κυβέρνηση στερεί την δυνατότητα να πληρώσουν κάποια στιγμή τα δάνειά τους με κλειστά το Mega και το Star.
Αυτή είναι η αλήθεια κι εδώ υπάρχουν τεράστιες ευθύνες στο κυβερνητικό στρατόπεδο.
Κι εφ΄όσον δίνει την δυνατότητα στους παραπάνω επιχειρηματίες να μην πληρώσουν γιατί να πληρώσουν τα δάνειά τους οι υπόλοιποι μηντιάρχες-εκδότες αλλά και οι υπόλοιποι επιχειρηματίες της χώρας.
Για αποζημιώσεις δεν το συζητάμε, ε;

Διαδάστε τί γράφει ό ΚΟΝΤΡΑΚΙΑΣ. Ποιό Τσίπρας καί από τόν Τσίπρα.


















Nα συμπεράνουμε λοιπόν ότι η λαλίστατη Ολγα Γεροβασίλη θα πληρώσει τα 180.000.000 ευρώ που χρωστάει το MEGA στις τράπεζες;
Να συμπεράνουμε μήπως ότι η Ολγα Γεροβασίλη θα πληρώσει τα 622.000.000 ευρώ που χρωστάνε ο ΔΟΛ, ο ΠΗΓΑΣΟΣ και το ΜΕGA;
Μήπως ετοιμάζεται να τραγουδάει, ως έξοχη ντιζέζ στα πανηγύρια της Ηπείρου για να βγάλει τα χρέη του Μπόμπολα και του Ψυχάρη;
Η μήπως αφήνει να εννοηθεί ότι αυτά τα 622.000.000 εκατ. ευρώ- που δεν πρόκειται ποτέ να πληρωθούν εάν κλείσει το MEGA- θα τα πληρώσουν τα κορόιδα οι φορολογούμενοι;
«Προβλέπεται ότι θα υπάρχει ένας χρόνος προσαρμογής, ανάλογα με το ποιοι θα πάρουν και άδειες. Θα είναι μέχρι 90 μέρες μάξιμουμ και όποιος δεν έχει άδεια δεν θα μπορεί να εκπέμψει»
ΑΡΑ και οι τράπεζες δεν θα μπορέσουν να πάρουν τα λεφτά τους και αυτοί που τα χρωστάνε θα έχουν την χαρά να μην τα πληρώσουν.
Δηλαδή η Ολγα Γεροβασίλη θα κάνει δώρο στον Ψυχάρη και τον Μπόμπολα τα 622.000.000 εκατ. ευρώ;
Με το Mega κλειστό τα 622.000.000 εκατ. ευρώ των δανείων που έχουν οι συγκεκριμένες 3 επιχειρήσεις (ΔΟΛ, ΠΗΓΑΣΟΣ, ΜΕGA) δεν πρόκειται ποτέ να αποπληρωθούν.
Είναι σίγουρη η κα Γεροβασίλη και οι υπόλοιποι του Μαξίμου ότι θέλουν να χρεωθούν αυτό το τεράστιο δώρο στους μετόχους του Mega;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου