Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

ΑΠΟΙΚΙΑ & ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ Η ΕΛΛΑΣ. Τα γενέθλια του προτεκτοράτου 'Greece': 7 Μαΐου 1832. Οι Γερμανοί επόπτες κ.κ. Ράϊνχενμπαχ και Φούχτελ εργάζονται για το διαμελισμό της Ελλάδος, Έλληνες αφυπνιστείτε και αντιδράστε!!!

Τα γενέθλια του προτεκτοράτου 'Greece': 7 Μαΐου 1832
·
Κανένα από τα 301 άτομα του αγγλοσαξονικού τύπου GREEK PARLIAMENT δεν αντιπροσωπεύει τον ελληνικό μας κόσμο. Όλα αυτά τα άτομα αντιπροσωπεύουν το απολυταρχικό καθεστώς της ενάντια στην φύση εξουσίας, της τυραννικής αριστερο-κεντρο-δεξιάς κλεπτο-κομματοκρατίας, του αγγλοσαξονικού τύπου κοινοβουλευτισμού, του διεθνούς καρτέλ των τραπεζών.

Απλά εμείς αυτά τα άτομα δήθεν τα νομιμοποιούμε, με την χωρίς άμεση ανακλητότητα, δήθεν ψήφο μας, για το θεαθήναι. Ώστε ανενόχλητα να φροντίζουν τα ανθελληνικά συμφέροντα των εξουσιαστών-τυράννων, του από το 1832 αποκλειστικά και μόνον ξένων συμφερόντων προτεκτοράτου 'Greece', του οποίου εμείς είμαστε όχι βέβαια πολίτες, αλλά οι ενάντια στην φύση εξουσιαζόμενοι ιθαγενείς-υπήκοοι.

·


ΑΠΟΙΚΙΑ & ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ Η ΕΛΛΑΣ

 
 
 
 
 
 

Η λέξη προτεκτοράτο προέρχεται από την Αγγλική λέξη Protect,  και
από τη Γαλλική  protectorat, που σημαίνει προστατευόμενο και αδύναμο κράτος, αδύναμο οικονομικά ή αμυντικά, ή και τα δύο.
Αδύναμο κράτος εννοείται από πλευράς γεωπολιτικής, γεωστρατηγικής, γεωενέργειας, και γεωοικονομίας.
Το προτεκτοράτο είναι κράτος μη δυνάμενο να εφαρμόσει τους κανόνες του διεθνούς δικαίου, παρά μέσω άλλης καλουμένης προστάτιδος ή επικυρίαρχης δυνάμεως. Το προτεκτοράτο είναι εξαρτημένη πολιτεία από τη προστάτιδα δύναμη, ή δυνάμεις.
Για να γίνει προτεκτοράτο ένα Ευρωπαϊκό κράτος, μέλος της Ε.Ε., της Ευρωζώνης, & του ΝΑΤΟ, πρέπει οι κυβερνώντες αυτό πολιτικοί να είναι δοσίλογοι και προδότες, και να προστατεύονται από τη προστάτιδα δύναμη. Οι προστάτες για να κατοχυρώσουν την εξουσία τους επάνω στο προτεκτοράτο, φροντίζουν να εγκαθιστούν σαν τοπική εξουσία, πολιτικούς πιόνια και μαριονέτες. Έτσι κοιμίζουν το λαό του προτεκτοράτου, και μας ελέγχουν χωρίς να μπορούμε να αντιδράσουμε.
Συνήθως, τα κράτη εκείνα που θεωρούνται προτεκτοράτα,(Ελλάδα), έχουν διαφορετικό πολιτισμό από το κράτος-προστάτη, (Γερμανία),
υπό τη προστασία του οποίου υπάγονται, υπέρ του οποίου αναγνωρίζουν και παραχωρούν κυριαρχικά τους δικαιώματα.
Αποικία λέγεται μια χώρα εξαρτημένη από άλλο κράτος, το οποίο εκμεταλλεύεται τους οικονομικούς κυρίως πόρους αυτής.
Αποικία λέγεται η χώρα εκείνη που αποτελεί κτήση άλλης ισχυρότερης δυνάμεως, και ελέγχεται από αυτήν στρατιωτικά, οικονομικά, και πολιτικά. Σήμερα η χώρα μας ελέγχεται από τη Γερμανία οικονομικά και πολιτικά, διαμέσου Ε.Ε., ενώ προηγουμένως μας έλεγχαν οι ΗΠΑ πολιτικά, οικονομικά, και στρατιωτικά μέσω ΝΑΤΟ, και όχι μόνο…..
Έκλεισαν και έδιωξαν τις βιομηχανίες μας, για να αγοράζουμε τα δικά τους προϊόντα. Έκαψαν τα δικά μας πολυκαταστήματα, για να φέρουν τα δικά τους. Κατέστρεψαν τη Γεωργία μας, κατέστρεψαν τη κτηνοτροφία μας, για να εισάγουμε κρέατα, γάλατα, και τυριά από την Ολλανδία και Γερμανία. Θυμηθείτε τα σκάνδαλα, Siemens, Hofting,
υποβρύχια και άλλους εξοπλισμούς, τον ΟΤΕ, κ.λ.π.
Κατάντησαν την Ελλάδα «Κλωτσοσκούφι» της Ευρώπης.
Η παθητική στάση της δοσιλογικής πολιτικής ηγεσίας, επιτρέπει τον εμπαιγμό της χώρας από τους Σιωνιστές δανειστές της τρόϊκα.
Τελικά μας έκαναν προτεκτοράτο, μέ Παπαντρέο- Παγκαλο-Σαμαρο-Βενιζέλο-Κουβελο -Τσιπραίους, με Μνημόνια, με επόπτες, και με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου.!!!
Όλα αυτά συμβαίνουν στη πατρίδα μας  λόγω της εκάστοτε φοβισμένης, ανάξιας, ανίκανης, και προδοτικής πολιτικής ηγεσίας.
Στην περίπτωση της Ελλάδας, σήμερα έχουμε παραχωρήσει κυριαρχικά δικαιώματα στη τρόϊκα, βλέπε ελέγχους σε όλα τα υπουργεία από τους επόπτες Τόμσεν και της συνοδείας αυτού, τους Γερμανούς Ράϊχενμπάχ,
και Φούχτελο, για να εφαρμόσουν το νέο Γερμανικό Imperium (Αποικία-Αυτοκρατορία).
Τα προτεκτοράτα δεν δικαιούνται να συνάπτουν συμφωνίες με άλλα κράτη. Γιαυτό η συμφωνία που κάναμε με τη Ρωσία για τους αγωγούς ακυρώθηκε. Γιαυτό δεν μπορούμε να χαράξουμε και ανακηρύξουμε τη δική μας Α.Ο.Ζ. διότι είμεθα προτεκτοράτο και αποικία, των δανειστών μας, δηλαδή της τρόϊκα, (ΔΝΤ, ΕΚΤ, & μηχανισμό Ε.Ε.) λέγε Σιωνιστικές τράπεζες της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, των κ.κ. Ρότσιλντ, Ροκφέλερ, Σόρος, και της μαφίας αυτών.
Η προστάτιδα δύναμη δικαιούται να συνθηκολογεί για λογαριασμό του προστατευόμενου κράτους, το οποίον δεν λέγεται πλέον κράτος, αλλά περιοχή, ή  χώρα. Και οι τρείς προστάτιδες δυνάμεις στο παρελθόν, και παρόν, μας φέρθηκαν απαίσια και εχθρικώτατα, μας πούλησαν στους εχθρούς μας. Είθε ο παντοδύναμος Θεός, να τους το ανταποδώσει.
Σήμερα τελούμε προτεκτοράτο και αποικία προς εκμετάλλευση, υπό της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, μέσω Γερμανίας.
Το κράτος-προτεκτοράτο έχει καθεστώς που εδραιώνεται με συμφωνία μεταξύ κρατών, από τα οποία το ένα ελέγχει ως προστάτιδα δύναμη, το άλλο, στις εσωτερικές υποθέσεις του οποίου αναμειγνύεται αποφασιστικά. Προτεκτοράτο είναι το κράτος εκείνο που τελεί υπό τον έννομο έλεγχο προστάτιδας δύναμης, έχοντας για οικονομικούς λόγους απολέσει την εθνική του κυριαρχία και αυτοδιάθεση, κοινώς έχει μεταβληθεί σε αποικία. Βλέπε εδώ Γερμανική εποπτεία και έλεγχο από Ράϊχενμπάχ, Φούχτελο, ΄Τόμσεν, κλπ, σε μια κυβέρνηση φοβισμένων ανδρεικέλων. Προτεκτοράτο είναι το κράτος εκείνο που έχει ουσιαστικά απωλέσει την εθνική του αυτοδιάθεση, και βρίσκεται υπό τον έλεγχο άλλου ισχυρότερου Κράτους.
Το ΒΗΜΑ της Κυριακής 18/11/12 στο κύριο άρθρο γράφει, «Η Ελλάδα δεν είναι αποικία». Δυστυχώς εκ του αποτελέσματος προκύπτει
και αποδεικνύεται ότι η Ελλάς υπό τη σημερινή εφιαλτική πολιτική ηγεσία κατάντησε αποικία και προτεκτοράτο. Υπάρχει διαρκής έλεγχος της Τρόϊκα στα ταμεία του κράτους, εννέα στις δέκα επιχειρήσεις θα πουληθούν στους ξένους ή θα πτωχεύσουν, η διεθνής επιτροπεία στις Ελληνικές τράπεζες τις απειλεί με αφελληνισμό. Τελικά η χώρα απειλείται με διαμελισμό, (Βλέπε δηλώσεις της πρώην προέδρου της Βουλής, προς το πρόεδρο Παπούλια). Είναι ή δεν είναι αποικία;;;
Η Ελλάς κατά τη διαδρομή του χρόνου της σύγχρονης ιστορίας της, από το Β! Π.Π. και εντεύθεν, πέρασε κάτω από τη προστασία τριών δυτικών Σιωνιστικών μεγάλων δυνάμεων, οι οποίες μας χρεοκόπησαν.
Της Αγγλίας μέχρι το 1945. Η Αγγλία μας έκανε «πάσα» στην Αμερική μέχρι το 2010. Από τις ΗΠΑ μας παρέλαβε η Γερμανία, λόγω Ε.Ε.  Ευρωζώνης, και μνημονίων, μέχρι σήμερα. Και οι τρείς αυτοί προστάτες, μας εκμεταλλεύθηκαν και μας φέρθηκαν απαίσια και εχθρικώτατα. Η προστάτιδα δύναμη έχει την υποχρέωση να προστατεύει το προτεκτοράτο και όχι να το εκμεταλλεύεται, ή να συμμαχεί με άλλο εχθρικό κράτος, εναντίον του κράτους του οποίου τη προστασία έχει αναλάβει. Η Γερμανία σήμερα εμφανίζεται σαν προστάτιδα δύναμη της Ελλάδας, και όμως υποπίπτει στο λάθος να συμμαχεί με το μεγάλο εχθρό της Ελλάδος, τη Τουρκία, εναντίον του προστατευόμενου κράτους. Έτσι όμως η Γερμανία δεν είναι προστάτιδα δύναμη, αλλά εχθρός. Ο φίλος του εχθρού μου είναι εχθρός, λέει μια σοφή λαϊκή παροιμία. Η Γερμανία σαν προστάτιδα δύναμη, προσπαθεί οικονομικά να εκμεταλλευθεί τη προστατευόμενη Ελλάδα, αρπάζοντας όλο το δημόσιο πλούτο της χώρας, έτσι όμως αποδεικνύει ότι δεν είναι προστάτιδα δύναμη, αλλά εχθρός του προτεκτοράτου Ελλάς.
Σήμερα με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, παραδώσαμε τα κλειδιά της χώρας στη Γερμανία, ως εκπροσώπου των δανειστών, για να λάβουμε τη νέα δόση του δανείου, κ.ο.κ.
Η συμβατική σχέση μεταξύ προστάτιδας δύναμης, και προστατευόμενου κράτους, κοινώς προτεκτοράτου, σύμφωνα με την οποίαν η προστάτιδα δύναμη αναλαμβάνει τη διεύθυνση των οικονομικών και εξωτερικών σχέσεων του προστατευόμενου, καθώς και τη διπλωματική προστασία των υπηκόων του, πρέπει να είναι ειλικρινής. Η Γερμανία σήμερα δεν δείχνει να είναι ικανή να αναλάβει τη προστασία της Ελλάδος, παρά μόνο την εκμετάλλευση αυτής.
Η Γερμανία υπονομεύει τη Θράκη μας, με ανεξαρτησία!!!
Το ίδιο και οι άλλες δύο μεγάλες δυνάμεις που προηγήθησαν της Γερμανίας. Εκμεταλλεύτηκαν την εθνική μας κυριαρχία.
Από την άποψη του διεθνούς δικαίου, η προστάτιδα δύναμη καθίσταται υπεύθυνη τόσο για τις πράξεις που διενεργεί με αυτή την ιδιότητα,
όσο και για τις πράξεις του προστατευόμενου κράτους.
Το κράτος που αναλαμβάνει τη προστασία του προτεκτοράτου, οφείλει επίσης να προστατεύει το προστατευόμενο μέλος, εναντίον εξωτερικών εχθρών και εχθρικών επιθέσεων. Όπως συμπεριφέρονται οι θετοί γονείς, στο υιοθετηθέν τέκνον. Οι Δυτικές Σιωνιστικές δυνάμεις, που κατά καιρούς ανέλαβαν τη προστασία της Ελλάδος, Αγγλία, Η.Π.Α., Γερμανία, μέχρι σήμερα, δεν σέβονται τη σχέση αυτή, παρανομούν, και φέρονται Ιμπεριαλιστικά και Καπιταλιστικά στο υιοθετηθέν τέκνο, με συμπεριφορές και αρχές, άκρατου και ακραίου  νέο-φιλελευθερισμού, που πληγώνει το προστατευόμενο τέκνο-μέλος.
Έτσι όμως δεν είναι γονείς, αλλά δυνάστες και πάτρωνες.
Οι σημερινοί Γερμανοί, απόγονοι των Ναζί, των Ούννων και βανδάλων,
πρέπει σαν προστάτιδα δύναμη να καταλάβουν ότι δεν έχουν μόνο δικαιώματα, αλλά και υποχρεώσεις προς το προτεκτοράτο, εάν δεν το καταλάβουν, γρήγορα θα μας χάσουν, αφού υπάρχουν και αλλού προστάτες, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές……….
Οι Γερμανοί- Ναζί & Ούννοι- σαν προστάτες, μια από τις υποχρεώσεις που έχουν, είναι οι πολεμικές αποζημιώσεις, και το κατοχικό δάνειο, τα οποία αρνούνται προς το προτεκτοράτο, και κάνουν τη πάπια….
Επομένως είναι ακατάλληλοι σαν γονείς-προστάτες αδυνάτων κρατών.
Γενικά όμως ο θεσμός του προτεκτοράτου συνδέεται με την αποικιοκρατία, και απετέλεσε υποκατάστατο της «κατοχής».
Ο θεσμός αυτός τείνει σήμερα να εκλείψει, και να αντικατασταθεί από άλλες μορφές «επιρροής».
Σήμερα διερχόμεθα τη δεύτερη Γερμανική κατοχή. Αυτή τη φορά οικονομική κατοχή. Ο λαϊκός τροβαδούρος τραγουδεί και λέγει το λαϊκό άσμα, «Να δείς που κάποτε θα μας πούνε και Μαλάκες, να δείς
που κάποτε θα μας πούνε και χαζούς».
Είμαστε ότι λέει το τραγούδι, αφού ξαναψηφίσαμε τους οικονομικούς
δολοφόνους μας. Είμαστε «Μακάκες» με πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Οι δημοσκοπήσεις που παρουσιάζονται σήμερα από τις τηλεοπτικές εκπομπές του κ. Πρετεντέρη, από το Μεγάλο κανάλι, καθρεπτίζουν απόλυτα αυτό το λαϊκό άσμα, αφού προετοιμάζουν το Μπάρμπα-Φώτη, σαν υποκατάστατο του ανύπαρκτου Προέδρου, που όλα τα υπογράφει, (όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει……)
και τον παρασημοφορεί ο κ.κ. ΑΝΘΙΜΟΣ σαν εθνικό εντολοδόχο για τα εθνικά μας θέματα, Μακεδονία και βάλε……
Εδώ κατάντησε όλη η Ελλάδα προτεκτοράτο, η Μακεδονία θα γλίτωνε;
Εμείς αναφωνούμεν, «Όχι άλλον Παπούλια». Έλεος πια!!!
Χορτάσαμε υποτέλεια, και διπλωματική οσφυοκαμψία!!!
Σε όλα λέει ΝΑΙ, όλα τα υπογράφει, το ΟΧΙ δεν το γνωρίζει.!!!
Τέτοιο προτεκτοράτο που είμαστε, τέτοιος πρόεδρος μας άξιζε.
Η εκκλησία μας ψάλλει, «Τοιούτος ημίν έπρεπε Αρχιερεύς Μέγας».
Η Γερμανία, (πατρίδα εκ γυναικός και τέκνων του «μεγάλου» προέδρου), σαν μέλος της Τρόϊκα, η οποία δανειοδοτεί την Ελλάδα-προτεκτοράτο, ασκώντας τοκογλυφία, έχει στείλει εδώ, παράλληλα με τα υπαλληλάκια της Τρόϊκα, και δικούς της διοικητικούς υπαλλήλους, όπως τους κ.κ. Ράϊχενμπαχ, Φούχτελο ή Φουχτελάκη, και άλλους, οι οποίοι προσπαθούν να μετατρέψουν το προτεκτοράτο Ελλάς, σε μια τεράστια Ειδική Οικονομική Ζώνη, (Ε.Ο.Ζ.), για τους Γερμανούς επενδυτές, όπου θα επικρατεί εργασιακός μεσαίωνας.
Ενώ αυτά συμβαίνουν στη χώρα μας, και εμείς ασχολούμεθα με τα αποικιοκρατικά μνημόνια, στη Μέση Ανατολή το Ισραήλ με τη Γάζα, βομβαρδίζουν ο ένας τον άλλον, οι Εβραίοι τους Άραβες, και οι Άραβες τους Εβραίους, με πυραύλους επάνω στα κτίρια και στις πολυκατοικίες των αμάχων, όπως εδώ στο προτεκτοράτο η Ελλάς, και συγκεκριμένα στη Χίο, τη νύχτα της Αναστάσεως, οι Χιώτες βομβαρδίζουν με ρουκέτες, η ενορία του Αγίου Ισιδώρου, την ενορία της Αγίας Μαρκέλας, με πάθος, σε αγώνα εξόντωσης, μέχρι τελικής πτώσεως.
Οι Γερμανοί απόγονοι των Ναζί και άλλων βαρβάρων φυλών του βορά, έχοντες στο DNA τους τα χαρακτηριστικά Ούννων και Βανδάλων, Γότθων και Βησιγότθων, μυρίστηκαν πετρέλαια και φυσικό αέριο στην Ελλάδα, και πλάκωσαν και αυτοί.
Εν τω μεταξύ οι Αμερικανοί φοβούμενοι το αντίπαλο δέος, έστειλαν μήνυμα στους Γερμανούς, «Βρείτε άμεσα λύση για την Ελλάδα, αλλιώς
θα το εκμεταλλευθεί η Ρωσία»…….
Οι Γερμανοί θέλουν τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων, γιαυτό θέλουν να μας ελέγξουν πολιτικά. Τώρα ιδρύουν το Γερμανικό κόμμα με την ένωση των ΣαμαροΒενιζέλων και του Μπάρμπα-Φώτη,(όχι άλλον Παπούλια, έλεος πια),  ώστε να βάλλουν χέρι στα πετρέλαια.
Οι απόγονοι των Ναζί, δεν γνωρίζουν πώς να συμπεριφερθούν σε μια ατυχήσασα χώρα-προτεκτοράτο όπως η Ελλάδα, με πλούσια ενεργειακά αποθέματα, και προσπαθούν με το άγριο, και με βαρβαρότητα να τη κατακτήσουν, έτσι όμως προκαλούν αντίδραση στη βάρβαρη δράση τους. Με τη κατακτητική συμπεριφορά τους προκαλούν τη πρώην προστάτιδα δύναμη τις ΗΠΑ, να θέλει να μας πάρει πίσω, για να προλάβουν τη Ρωσία. Οι Γερμανοί απεδείχθησαν αποτυχημένοι πάτρωνες. Οι Αμερικανοί όταν μας είχαν υπό τη κατοχή τους, δεν είχαν αντιληφθεί την γεωπολιτική, γεωστρατηγική , και γεωενεργειακή αξία της χώρας, τώρα που το κατάλαβαν μας θέλουν πίσω, κατόπιν αυτού έχει ξεσπάσει οικονομικός πόλεμος μεταξύ ΗΠΑ-Γερμανίας, με μήλον της έριδος το προτεκτοράτο-Ελλάς.
Η Γερμανία χρειάζεται τα ενεργειακά μας κοιτάσματα και αποθέματα φυσικού αερίου και πετρελαίων, για να κινεί τη βιομηχανία της, και να απεξαρτηθεί από τους Ρώσους.!!!
Ένα σκέλος της Τρόϊκα τώρα, το ΔΝΤ, –κατόπιν εντολών των ΗΠΑ- διαχωρίζει τη θέση του, από τις πολιτικές των άλλων δύο, όσον αφορά το προτεκτοράτο-Ελλάς. Η Γερμανία με τη Τρόϊκα με τα δύο σκέλη, μέσα στα πλαίσια της Ευρωζώνης, αποδεικνύονται κατακτητικός ζυγός χειρότερος από το Τουρκικό. Δεν χρεοκοπήσαμε τυχαία, μας χρεοκόπησαν εσκεμμένα, για να μας κάνουν προτεκτοράτο, και να μας αρπάξουν τον ορυκτό μας πλούτο. Σήμερα συντελείται οικονομική γενοκτονία του Ελληνικού λαού. Έρχεται ο Bebe Rebozo, της παγκόσμιας Σιωνιστικής  Επικυριαρχίας, απεσταλμένος του David Rockefeller, προέδρου των Επικυρίαρχων του πλανήτη (95 ετών), να αγοράσει αντί πινακίου φακής, ότι έχει απομείνει από τους Γερμανούς. Γιαυτό οι Γερμανοί βιάζονται με τις αποκρατικοποιήσεις, το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας του προτεκτοράτου, για να προλάβουν.
Με ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. στην εξουσία η Ελλάς κατάντησε ένα φτωχό προτεκτοράτο. Η Γερμανία σαν προστάτιδα δύναμη του προτεκτοράτου-Ελλάς, προσπαθεί μέσω Ελλάδος, να επεκτείνει τη δραστηριότητά της και στη Κύπρο, για να βάλλει χέρι στα ενεργειακά κοιτάσματα της Μεγαλονήσου, όπως έκανε ήδη στο προτεκτοράτο Ελλάδα. Όμως εισέπραξε από τη Κύπρο ένα μεγάλο ΟΧΙ, αυτό που δεν τολμάνε οι «Έλληνες» δοσίλογοι πολιτικοί να πούνε, και ο πρόεδρος Χριστόφιας δηλώνει, «Θέλουν να μας ελέγξουν πολιτικά, όπως κάνουν στην Ελλάδα». Η Κύπρος απορρίπτει εκ νέου τη προτεινόμενη συμφωνία δανειοδότησης από τη Τρόϊκα. Επιδεικνύοντας εντυπωσιακή αντοχή στις διαπραγματεύσεις η Κυπριακή κυβέρνηση κατάφερε για άλλη μια φορά, να αναχαιτίσει τις προτάσεις υποθήκευσης των φυσικών ενεργειακών πόρων της , που ζητάει η Γερμανία με τη Τρόϊκα.
Η Κύπρος βλέπει τι γίνεται στην Ελλάδα από τη Γερμανία, και αντιστέκεται. Η Γερμανία έχει και αυτή τεράστιο δημόσιο χρέος σαν τις άλλες χώρες της Ε.Ε. και τις ΗΠΑ. Θέλει μόνο να αρπάξει τον ορυκτό πλούτο και τη περιουσία της Ελλάδος, για να μπορέσει να καλύψει το δικό της χρέος, και οι δοσίλογοι πολιτικοί μας κοιμούνται όρθιοι……..
Ο Πρόεδρος της Κύπρου δήλωσε, «Η Τρόϊκα θέτει όρους οι οποίοι δύσκολα μπορούν να γίνουν αποδεκτοί». Έτσι η Κύπρος αν και διχοτομημένη από τους προαιώνιους εχθρούς του Ελληνισμού Τούρκους, και από τα αφεντικά των Τούρκων τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, επιδεικνύει υψηλότερο εθνικό φρόνημα από ότι οι «Ελληνικές» κυβερνήσεις, από το 2009 μέχρι σήμερα, που κατέστησαν την Ελλάδα προτεκτοράτο της Γερμανίας.
Ελλάδα-Κύπρος, κοινή γαρ η τύχη, και το μέλλον με κακούς οιωνούς.
Η Γερμανία, σαν μέλος της Τρόϊκα, ουσιαστικά θέλει να αναλάβει τη διακυβέρνηση της Κύπρου, όπως έκανε με την Ελλάδα, με προφανή στόχο και σκοπό, τον έλεγχο των κοιτασμάτων πετρελαίων και φυσικού αερίου Ελλάδος-Κύπρου, αφού οι Α.Ο.Ζ. αμφοτέρων ενώνονται, και η μία αποτελεί συνέχεια της άλλης, όσον ακόμα οι Τούρκοι δεν έχουν παρεμβληθεί. Μέσα σε όλο αυτό το ερεβώδες περιβάλλον, πρωτεύοντα ρόλο παίζουν οι «Έλληνες» πολιτικοί οι οποίοι έχουν γίνει υποτακτικοί των Γερμανών. Παραχωρούν τα πάντα στους ξένους ισχυρούς, από υφαλοκρηπίδα, Α.Ο.Ζ., ορυκτό πλούτο, και κερδοφόρες δημόσιες επιχειρήσεις, όπως ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ, ΟΠΑΠ, κλπ., μέχρι δάνεια τα οποία κατασπαταλούν διά ίδιον όφελος. Αιδώς προδότες πολιτικοί!!!!
Το υπερχρεωμένο προτεκτοράτο Ελλάς, σχεδιάζουν να το θέσουν υπό ύπατη αρμοστεία του Ράϊχενμπαχ, ώστε να κατοχυρώσουν τη πουλημένη δημόσια περιουσία μας, έναντι του χρέους.
Θα το επαναλαμβάνω μέχρι να βγούν και οι εφησυχάζοντες  συνταξιούχοι γέροντες Στρατηγοί, Ναύαρχοι, Πτέραρχοι, από τις καφετέριες, τους καναπέδες και τις πολυθρόνες, και να ενωθούν με τη νεολαία μας στις πλατείες των πόλεων, ώστε να εμφυσήσουν στους νέους αξιωματικούς την ιδέα της ελευθερίας της πατρίδος.
Στο προτεκτοράτο η Ελλάς, αποκτήσαμε με τη ψήφο μας ΑμερικανοΣιωνιστές  πρωθυπουργούς όπως ο Ααρών Αβουρί, ο Jeffrey,
και άλλους, οι οποίοι έντεχνα, μας οδήγησαν σαν κουτορνήθια,
στη χρεοκοπία, και στο ξεπούλημα της εθνικής κυριαρχίας.
Η χώρα μας προτεκτοράτο και αποικία «Εκείνων», έγινε στόχος, και δέχθηκε οικονομική επίθεση, με σκοπό να χρεοκοπήσει για να την αγοράσουν ολόκληρη έναντι του επίπλαστου-επονείδιστου χρέους.
Κατέλαβαν τη χώρα μας με τη λαθρομετανάστευση, όπου η Σιωνιστική Ν.Τ.Π. σκοπεύει με πέντε εκατομμύρια Μουσουλμάνους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, να καταλάβει-ακρωτηριάσει με τα όπλα την Ελλάδα.
Έκαναν το προτεκτοράτο-αποικία η Ελλάς, αποθήκη Ισλαμιστών λαθρομεταναστών, για να προστατευθεί η βόρειος Ευρώπη.
Η Ορθοδοξία πρώτη θα σβήσει, και οι Μητροπολίτες μας, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, μακαριούντες επαναπαύονται στο θρόνο τους, και περιποιούν τιμάς με παρασημοφορίες στη Σιωνιστική δοσιλογική εξουσία των επίορκων και προδοτών πολιτικών. O Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης πρόσφατα κρέμασε στο στήθος δοσίλογων και προδοτών πολιτικών, ανώτατα χρυσά μετάλλια της εκκλησίας, παρά το ότι η Μακεδονία κινδυνεύει από τις υποτελείς πολιτικές αυτών των εφιαλτών πολιτικών. Παρασημοφορούμε τους εφιάλτες!! Οποία επιπολαιότητα!!!
Οι Γερμανοί επόπτες κ.κ. Ράϊνχενμπαχ και Φούχτελ εργάζονται για το διαμελισμό της Ελλάδος, Έλληνες αφυπνιστείτε και αντιδράστε!!!
Εχθές τη νύχτα, κατόπιν πολύωρων διαπραγματεύσεων των μελών του
EUROGROUP, οι συνομιλίες κατέληξαν σε φιάσκο κολοσσιαίων διαστάσεων. Κατόπιν αυτών, η πτώχευση και χρεοκοπία του προτεκτοράτου είναι προ των πυλών. Ήττα για τους ευρωλάγνους και  ευρωληγούρηδες πολιτικούς, που έλεγε μια πατριωτική ψυχή.
Αυτό έγινε διότι το προτεκτοράτο πρέπει να σκύψει και άλλο τη κεφαλή
ώστε να του πάρουν πιο εύκολα όλο τον εθνικό του πλούτο.
Οι ΗΠΑ επιμένουν σε διαγραφή των χρεών του προτεκτοράτου Ελλάς,
εδώ και τώρα, για να μη πέσουμε την αγκαλιά της Ρωσίας.
Μιλάνε για μείωση του χρέους στο 120% του ΑΕΠ, μέχρι το 2022
εμείς ζητάμε ολική διαγραφή του χρέους, αφού αυτοί μας το φόρτωσαν.
Η Γερμανία έχει κερδίσει 80 δις. ευρώ, από τους τόκους των δανείων που μας έχει δώσει, και κανείς δεν μιλά για την επιστροφή του κατοχικού δανείου το οποίον ανέρχεται στο ποσόν των 54 δις. ευρώ,
χωρίς τους τόκους. Εάν υπολογίσουμε τους τόκους με 5% επί 70 χρόνια
τότε εξοφλούμε το σημερινό χρέος, μόνο από το κατοχικό δάνειο.
Αλλά οι δοσίλογοι και προδότες πολιτικοί, «αγρόν ηγόρασαν».
Καταλάβατε τώρα γιατί αποκαλούμε προδότες τους σημερινούς πολιτικούς;;; Και σαν κερασάκι στη τούρτα έρχεται ο κ. ΑΝΘΙΜΟΣ και  επιβραβεύει, και παρασημοφορεί εφιάλτες, δοσίλογους, και προδότες!!!
Η κερδοσκοπία είναι η μεγαλύτερη επιχείρηση γιαυτούς που γνωρίζουν.
Οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες το κατέχουν καλά το θέμα, και το εφαρμόζουν αποτελεσματικά επάνω στους λαούς της οικουμένης, καθιστώντας τα μικρά κράτη σαν την Ελλάδα, αποικίες και προτεκτοράτα, με όργανα Γερμανούς και Αμερικάνους.
Εστιάζουμε το φακό στην ηγεσία της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας, διότι από εκεί πηγάζουν όλα τα δεινά της οικουμένης.
Το προτεκτοράτο Ελλάς, δεν επαναστατεί, και υπομένει το ζυγό.
Το προτεκτοράτο και αποικία Ελλάς, στέλνει ένα μήνυμα στη παγκόσμια διακυβέρνηση, η οποία χρησιμοποιεί σαν πιόνια και εκτελεστικά όργανα, Γερμανούς και Αμερικάνους.
Όχι η μικρή και αδύναμη Ελλάς θυσία στο βωμό των συμφερόντων της πανίσχυρης παγκόσμιας διακυβέρνησης, αλλά η παγκόσμια εξουσία, θυσία για την μικρή Ελλάδα, τη χώρα του αιωνίου πνευματικού φωτός, και του πολιτισμού. Αυτό το οφείλουν στον Ελληνισμό!!!
Ο Νίτσε (Γερμανός φιλόσοφος) έλεγε για τους Έλληνες, «Δεν υπάρχει λαός στο κόσμο, ο οποίος να έχει προσφέρει τόσα στην ανθρωπότητα, όσα ο Ελληνικός λαός, και να έχει καταπολεμηθεί τόσο πολύ από τόσους πολλούς λαούς, οι οποίοι δεν πρόσφεραν τίποτα στην ανθρωπότητα, παρά μόνο βαρβαρότητα».
Κλείνουμε με ένα προφητικό ποίημα του Κωστή Παλαμά,
Και χορό τριγύρω σου θα στήσουν
                                 Με βιολιά και με ζουρνάδες
Γύφτοι, Εβραίοι, αραπάδες και πασάδες
                     Και τα γόνατά τους θα λυγίσουν οι τρανοί σου
                        Και θα γίνουν των ραγιάδων οι ραγιάδες.
                                     ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ
                                         Διεθνολόγος
                                         Ε-mail: ant.grypaios@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου