Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. ΕΚΤΑΚΤΟ και ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ !! Δυστυχώς ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ ο χειρότερος εφιάλτης μας; Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ KATAKTHΣΟΥΝ «ΝΟΜΙΜΑ» ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


ΕΚΤΑΚΤΟ και ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ !! Δυστυχώς ΕΠΑΛΗΘΕΥΕΤΑΙ ο χειρότερος εφιάλτης μας;


Η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ KATAKTHΣΟΥΝ «ΝΟΜΙΜΑ» ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
Υπάρχει κάτι που το υπενθυμίζω συνεχώς. Μην παρακολουθείτε τα παγκόσμια γεγονότα, γιατί, «Δεν πρόκειται να ξεκινήσουν τα παγκόσμια γεγονότα, αν δεν πάρουν οι Εβραίοι, πρώτα η Ελλάδα»!!!!!!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.
Γι’ αυτό, να έχετε την προσοχή σας, στο τι συμβαίνει μέσα στην Ελλάδα μας και πουθενά αλλού.
Αυτήν την συγκεκριμένη χρονική περίοδο που διανύουμε στην υπό κατάρρευση Ελλάδα μας, το σημαντικότερο και πιο επικίνδυνο γεγονός που συμβαίνει, είναι ΕΝΑ.
Τελευταία ακούμε συνέχεια, στελέχη της κυβέρνησης και προσωπικά τον Τσίπρα, να μιλάνε για την ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Αυτή είναι και η τελική προσπάθεια των Εβραίων τραπεζιτών, για να αρπάξουν ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ την χώρα, γι’ αυτό και έδωσαν εντολή στα πιόνια τους που μα κυβερνούν, να κάνουν την ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
Έδωσαν εντολή δηλαδή, να αλλάξει το Σύνταγμα της Ελλάδος, ώστε να ΜΗΝ υπερασπίζεται, ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, αλλά τα συμφέροντα των Εβραίων «δανειστών».
ΔΗΛΑΔΗ: Με αυτόν τον τρόπο, τα μνημόνια που έχουν ψηφιστεί από όλους τους προδότες, θα αποκτήσουν ΚΑΙ «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ», ενώ μέχρι τώρα, είναι ΌΛΑ Αντισυνταγματικά και ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΙΣΧΥ…
ΔΩΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ, γιατί ο ΜΟΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ αυτήν την στιγμή για την χώρα, που ισοδυναμεί με την πλήρη καταστροφή και εξαφάνισή της, έρχεται με την ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
ΠΡΟΣΕΞΤΕ γιατί μέχρι σήμερα, το μόνο που έχουμε χάσει ως Ελλάδα, απ’ όλη αυτήν την ιστορία, στην πραγματικότητα είναι μόνο υλικό χρήμα και αξιοπρέπεια. Ότι και να έχουν ξεπουλήσει από την ΚΡΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ στους Γερμανο-Εβραίους μέσα από τα μνημόνια, ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΑΚΥΡΑ, γιατί είναι ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ.
Αν όμως τα κάνουν Συνταγματικά με την αναθεώρηση του Συντάγματος, τότε όλη η Ελλάδα, σε μία στιγμή, θα ανήκει στους ΓΕΡΜΑΝΟ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
Το σχέδιο που είχαν οι ΕΒΡΑΙΟΙ λοιπόν, για την κατάκτηση της Ελλάδος ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ, έτσι τελειώνει. ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ
Απο το 2010 που το ξεκίνησαν, ΓΝΩΡΙΖΑΝ πως ΟΛΑ όσα θα κάνουν στην Ελλάδα, από την είσοδο της χώρας στο ΔΝΤ, τα ψηφισμένα μνημόνια, μέχρι και το τελευταίο ξεπούλημα ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ,
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΑΥΤΟ …….ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ.
Ήξεραν λοιπόν, πως όλα αυτά, δεν θα έχουν ΚΑΜΙΑ ΙΣΧΥ, διότι ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ νόμος του κράτους είναι ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ. Και όλοι οι νόμοι και τα μνημόνια που ψηφίζονται, όταν είναι ΑΝΤΊΘΕΤΟΙ από την επιταγή του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, τότε είναι εντελώς παράνομα και άκυρα.
Αυτό όμως το έκρυψαν από τον λαό, γιατί ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ. Ο λαός ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΙ, ότι όλα είναι «νόμιμα» και πως έχουμε «χάσει» την Ελλάδα.
ΑΥΤΟ λέγανε και ΑΥΤΟ λένε συνέχεια όλοι οι κατευθυνόμενοι διαμορφωτές της κοινής γνώμης. «Πως έχουμε χάσει την Ελλάδα». Αλλά δεν έχουμε χάσει τίποτα μέχρι τώρα, γιατί τα πάντα είναι Αντισυνταγματικά και ως εκ τούτου εντελώς ΑΚΥΡΑ.
Γι’ αυτό όμως πάνε τώρα να κάνουν την ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
Για να κάνουν μέσα σε μία στιγμή ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΨΗΦΙΣΜΑ,
ΟΛΑ ΤΑ μέχρι τώρα ΜΝΗΜΟΝΙΑ …….. «ΝΟΜΙΜΑ» και «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ».
Και σε αυτήν την ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΗ ΣΤΙΓΜΗ της ύπαρξης του Ελληνικού ΚΡΑΤΟΥΣ, οι «παπαγάλοι» κοιμίζουν τον λαό, με τους Ουκρανούς, τους Ρώσους τους Τούρκους και την Κωνσταντινούπολη, ενώ ΞΕΡΟΥΝ, πως αυτά τα Εβραϊκά πιόνια της Βουλής των Ελλήνων, ετοιμάζονται να παραδώσουν την Ελλάδα στους Εβραίους, ΟΡΙΣΤΙΚΑ πλέον, με την ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
Και αν φυσικά συμβεί αυτό, δεν θα υπάρξει μετά, ούτε αναλαμπή, ούτε Κωνσταντινούπολη, γιατί απλά, δεν θα υπάρχει πλέον Ελλάδα, που θα ανήκει σε Έλληνες. Η Ελλάδα μετά, θα ανήκει στους ΕΒΡΑΙΟΥΣ τραπεζίτες, Σόρος, Ροτσάιλντ και Ροκφέλερ κλπ.
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
Έτσι, θα έχει ΚΑΤΑΚΤΗΘΕΙ η Ελλάδα από τους ΕΒΡΑΙΟΥΣ, όχι με όπλα, αλλά με ένα ανύπαρκτο και κατασκευασμένο χρέος και με τα ψηφίσματα των ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ Ελληνικών Κυβερνήσεων.
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΣΑΤΑΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, για να κατακτήσουν την Ελλάδα χωρίς πόλεμο. Και αυτό θα προχωρούσαν, χωρίς να καταλαβαίνει ο λαός τίποτα, αφού όλοι οι συνεργαζόμενοι «παπαγάλοι», φροντίζουν να κρατάνε τον λαό σε ύπνωση, με τα «διαστημικά πεδία», τους «εξωγήινους», την Ρωσία , την Τουρκία , την Συρία, την Ουκρανία και την …… Κωνσταντινούπολη.
Με οτιδήποτε άλλο λοιπόν τον «ενημερώνουν» τον Ελληνικό λαό, εκτός από την ετοιμαζόμενη «ταφόπλακά» του.
Και να γνωρίζετε πως γι’ αυτά τα άρθρα της Αναθεώρησης του Συντάγματος που θα «έθαβαν» την Ελλάδα, δεν θα μαθαίνατε τίποτα και από κανέναν, γιατί συνεργάζονται όλα τα Εβραιο-ελεγχόμενα κόμματα της Βουλής, όπως και όλοι οι «παπαγάλοι» που υποτίθεται πως…….«ενημερώνουν» τον Ελληνικό λαό.
Όλοι τους όμως, πολιτικοί και «παπαγάλοι», το γνωρίζουν αυτό που ετοιμάζεται με την Αναθεώρηση του Συντάγματος, όπως γνωρίζουν, πως «αν αυτό συμβεί», τότε η Ελλάδα εξαφανίστηκε. Και αν η Ελλάδα εξαφανιστεί, τότε πως θα έρθει η ……Αναλαμπή;;;;;;;;
Με λίγα λόγια και σταράτα λοιπόν, αυτή η ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ, που θα κάνει ΝΟΜΙΜΑ και ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ, είναι ο τρόπος νά προσπαθήσουν να εξαφανίσουν την Ελλάδα, αλλά ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ.
Και «ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ», επειδή οι Έλληνες τώρα δεν κοιμούνται, αλλά ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ
Ιωάννης Λαμπρόπουλος συγγραφέας-ερευνητής
giannis_lampropoulos@yahoo.com…
πηγη pasmiellinbarbaros.blogspot.gr

8 σχόλια:

 1. Είχα γράψει καί πρό ενός μηνός , καί ερωτούσα, ποιός φορέας ή κίνηση έχει τήν ευθύνη αυτής τής προτροπής πρός τούς Έλληνες πολίτες, καί ποιός έχει τήν ευθύνη σέ περίπτωση ζημίας τών πολιτών από αυτήν τήν ενέργειά;;;;;; Τό κίνημα "Δέν Πληρώνω", είχε κάνει κάτι ανάλογο, μέ πτωτοστάτη τόν Τσίπρα, σημερινό προθυπουργό, καί σήμερα ό ίδιος στέλενει μπιλιετάκια σέ όλους αυτούς τού πολίτες πού τόν έιχαν ακούσει καί δέν πλήρωσαν, νά πληρώσουν μέ προσαυξήσεις καί πρόστιμα, ότι δέν είχαν πληρώσει.
  Εσείς πώς παίρνεται μία τέτοια πρωτοβουλια;;;; Είστε κάποιος φορέας;;; Έχετε προβεί σέ κάποια μήνυση ή καταγγελία κατά τών προθουπουργών, τών κυβερνήσεών των καί όλων τών βουλευτών πού ψήφισαν τά 3 μνημόνια , καί κουρέλιασαν τό Σύνταγμα;;;
  Εμείς έχουμε προβεί σέ τέτοιες ενέργειες. Γιά τού λόγου τό αληθές, παραθέτω ντοκουμέντα παρακάτω:
  <> https://eleftheriellas.blogspot.gr/2016/10/282-1.html.
  <>.
  <>
  Δείτε τίς άνω καταγγελίες καί μηνύσεις καί πράξτε ανάλογα.
  Αναμένω απάντηση, αλλιώς ή προτροπή σας είναι άκυρη καί μπορεί νά ζημιώσει τούς πολίτες.
  Αναμένω απάντηση ππτό ποιός ή ποιοί είναι οί υπεύθυνοι πού αναλαμβάνουν τήν ευθύνη.
  Φιλικά
  Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης

  ΑπάντησηΔιαγραφή


 2. Η Μύνηση πού καταθέσαμε στίς 6 Ιουλίου 2012, 378 πολίτες μέ Κρητικοπούλου καί Σακκά, γιά εξαπάτηση εκλογέων καί εσχάτη προδοσία κατά Γ.Παπαντρέου καί Γ.Παπακωνσταντίνου ΜΕΡΟΝ 2ον https://eleftheriellas.blogspot.gr/2016/10/378-2.html

  Η Μύνηση πού καταθέσαμε στίς 6 Ιουλίου 2012 378 πολίτες μέ Κρητικοπούλου καί Σακκά, γιά εξαπάτηση εκλογέων καί εσχάτη προδοσία κατά Γ.Παπαντρέου καί Γ.Παπακωνσταντίνου ΜΕΡΟΝ 1ον https://eleftheriellas.blogspot.gr/2016/10/282-1.html

  Καταγγελία Όλγας καί Τάνιας Γεριτσίδου στον Εισαγγελέα του ΔΠΔ (ICC), (κατάθεση 11 Οκτωβρίου 2011), γιά τήν καταπάτηση τών Ανθρωπίνων δικαιωμάτων στήν Ελλάδα. Αδικήματα που διαπράχθηκαν και διαπράττονται από τον Γεώργιο Α. Παπανδρέου και τις κυβερνήσεις / κυβερνητικά σχήματα του. https://eleftheriellas.blogspot.gr/2016/10/icc.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δηλαδή τώρα για να καταλάβω, οι δυνάμεις του Αντιχρίστου που ειναι οι Εβραίοι δηλαδή, θα μας καταστρέψουν και θα μας πάρουν την Ελλάδα... Πείτε μου πότε να προλάβω να βγώ έξω να το φωνάξω να προλάβουμε να σώσουμε τον κόσμο....
  Ρε τεμπελχανάδες που δουλειά δεν έχετε παρα να παραπληροφορειτε τον κοσμο με οτι ΜΑΛΑΚΙΑ ακούτε ή πληρώνεστε για να δημιουργήτε ΤΡΟΜΟ και ΦΟΒΟ στους ευκολοπιστους Ελληνες!!!
  Υ.Γ. Βρείτε μια δουλειά ΤΙΜΙΑ ξεπουλημένοι ΓΙΒΒΩΝΕΣ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Όσο θα ασχολείσαι μέ τόν Αντίχριστο, εσύ θά παραπληροφορείς τόν κόσμο αγαπητέ. Οί αλήθειες δέν πρέπει νά λέγονται, διότι θέλετε τά πρόβατα στό μαντρί υπό έλεγχο.
  Τώρα . τό άν είμαστε τεμπελχανάδες, μάλλον κρίνεις έξ`ιδίων τά αλλότρια.
  Όσοι ενημερώνουν τούς πολίτες αντί νά τούς παραπληροφορεί, όπως κάνουν μερικοί , γιά νά μήν αντιδρούν, καί νά μένουν στά μαντριά, είναι τεμπέληδες , ανθέλληνες καί ότι άλλο βολεύει τό σύστημα σας.
  Άλλωστε κανείς δέν μίλησε γιά δυνάμεις τού αντίχριστου, διότι δέν μάς αφορούν τά θρησκευτικά θέματα , παρά μόνον τά πολιτικά καί κοινωνικά.
  Πολλές φορές είχαμε γράψει από τό blog μας, διάφορα θέματα, τά οποία καί επαλυθεύτηκαν, αλλά τότε τά ίδια πού μάς λές καί εσύ μάς έλεγαν.
  Όποιος ενδιαφέρεται γιά τήν πατρίδα του καί τό σύνολο τής Ελληνικής κοινωνίας, δέχεται επίθεση καί ακούει τά εξ`αμάξης.
  Ελπίζω νά έχεις κάνει καί εσύ, τόσους αγώνες κατά τών ανθΕλληνικών κυβερνήσεων , όσους κάναμε εμείς.
  Εάν θεωρείς ότι ή πληροφόρηση είναι φόβος, τότε σέ λυπάμαι. Μάλλον εσύ πληρώνεσαι γιά νά γράφεις αυτά πού γράφεις.
  Κάνε καί εσύ αυτά πού κάναμε καί εμείς, γιά νά μπορείς νά έχεις λόγο νά μάς κρίνεις.
  Εδώ θά δείς μερικά πού κάναμε υπέρ τής πατρίδος καί τών Ελλήνων:
  Η Μύνηση πού καταθέσαμε στίς 6 Ιουλίου 2012, 378 πολίτες μέ Κρητικοπούλου καί Σακκά, γιά εξαπάτηση εκλογέων καί εσχάτη προδοσία κατά Γ.Παπαντρέου καί Γ.Παπακωνσταντίνου ΜΕΡΟΝ 2ον https://eleftheriellas.blogspot.gr/2016/10/378-2.html

  Η Μύνηση πού καταθέσαμε στίς 6 Ιουλίου 2012 378 πολίτες μέ Κρητικοπούλου καί Σακκά, γιά εξαπάτηση εκλογέων καί εσχάτη προδοσία κατά Γ.Παπαντρέου καί Γ.Παπακωνσταντίνου ΜΕΡΟΝ 1ον https://eleftheriellas.blogspot.gr/2016/10/282-1.html

  Καταγγελία Όλγας καί Τάνιας Γεριτσίδου στον Εισαγγελέα του ΔΠΔ (ICC), (κατάθεση 11 Οκτωβρίου 2011), γιά τήν καταπάτηση τών Ανθρωπίνων δικαιωμάτων στήν Ελλάδα. Αδικήματα που διαπράχθηκαν και διαπράττονται από τον Γεώργιο Α. Παπανδρέου και τις κυβερνήσεις / κυβερνητικά σχήματα του. https://eleftheriellas.blogspot.gr/2016/10/icc.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ελαφρά τή καρδία, καί από τό πληκτρολόγιο, όλοι είναι επαναστάτες καί κρίνουν καί κατακρίνουν. Όμως όταν τούς καλείς νά συμμετέχουν σέ όποιονδηποτε αγώνα, τότε όλοι τραβάνε τήν ουρά τους.
  Άλλοι είναι άρρωστοι, άλλοι έχουν δουλειά καί άλλοι πίνουν φραπέ.
  <>.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ,ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΚΛΑΒΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Εμείς τουλάχιστον δέν ασχολούμαστε μέ φαντάσματα καί μέ αόρατες δυνάμεις καί μεταφυσικές ιστορίες. Είμαστε γήινοι καί ασχολούμαστε μέ αυτά πού ζούμε στήν πραγματικότητα καί όχι στήν φαντασία.
  Τώρα ποιός είναι αυτός πού τρομοκρατεί τόν κόσμο, άς τό κρίνουν οί ίδιοι οί πολίτες πού διαβάζουν τό blog μας.
  Κρείττον τό λαλείν τό σιγάν, αγαπητέ mugen-R

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Διάβασε εδώ Τάσο.
  Έτσι Εξαπάτησαν Χιλιάδες Πολίτες Του Κινήματος “Δεν Πληρώνω” Και Τώρα Έρχονται Συνεχώς Λυπητερές Στους Πολίτες
  https://eleftheriellas.blogspot.gr/2016/10/blog-post_853.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή