Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΕΤΟΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ;;; Παραλήρημα για τον «Κεμάλ» του «Καρά Σεβντά» στον Ταύρο στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης(φωτο-video)



Στη χώρα μας βρίσκεται από χθες το πρωί ο τηλεοπτικός «Κεμάλ» του τουρκικού σήριαλ «Kara sevda» που έχει κάψει τις καρδιές πολλών Ελληνίδων τηλεθεατριών. 




Ούτε o ίδιος ο γοητευτικός πρωταγωνιστής Μπουράκ Οζτσιβίτ, όπως είναι το όνομα του, πίστευε αυτό που αντίκρισε το απόγευμα της Πέμπτης έξω από το ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στον Ταύρο.

Οι θαυμάστριες του, περίμεναν να τον δουν από κοντά, να του μιλήσουν, να αποσπάσουν ένα αυτόγραφο και να τραβήξουν μία φωτογραφία μαζί του. Όταν το αυτοκίνητο του ηθοποιού πλησίασε τον χώρο επικράτησε κυριολεκτικά πανζουρλισμός.




Το πλήθος περικύκλωσε επικίνδυνα το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο ηθοποιός με αποτέλεσμα να φύγει και να αφήσει λίγο πιο μακριά τον τηλεοπτικό «Κεμάλ». Όταν ο εκείνος πλησίασε στο χώρο για να μπει μέσα στο ίδρυμα, και με ισχυρότερα πλέον τα μέτρα ασφαλείας, οι θαυμάστριες του ηλικίας από 15 έως και 25 ετών άρχισαν να κλαίνε και να ουρλιάζουν.

     

Μάλιστα και ο ίδιος ο ηθοποιός έμεινε έκπληκτος λέγοντας σε όσους τον συνόδευαν ότι σε καμία περίπτωση δεν περίμενε τόσο θερμή υποδοχή. Τόνισε ότι δεν γνώριζε ότι το σήριαλ έχει τόση μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα και εξέφρασε την επιθυμία του να έρθει ξανά στη χώρα μας.

Ο ηθοποιός εμφανίστηκε με ένα μπλε κουστούμι και έκλεψε τις εντυπώσεις, ενώ δεν σταμάτησε να χαμογελά και να τραβά φωτογραφίες και video με τον κόσμο που βρέθηκε κοντά του για να τον συναντήσει.

Ο Μπουράκ Οζτσιβίτ βρέθηκε στη χώρα μας με αφορμή το Φεστιβάλ Turkish Film Days, στο πλαίσιο του οποίου γίνεται και η πρεμιέρα της ταινίας «My Brother», στην οποία έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Στη συνέντευξη Τύπου η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη του απέμεινε το αστέρι της ΕΛΠΙΔΑΣ για τη φιλανθρωπική του προσφορά, καθώς τα έσοδα από το φεστιβάλ θα διατεθούν στο σύλλογο. 


  

Ο Μπουράκ χαιρετίζει τις Ελληνίδες θαυμάστριές του

Δείτε το βίντεο που ανέβασε και ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram


http://www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου