Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Επιβεβαιώνεται ότι η Χ.Κλίντον θέλει την καταστροφή της Ελλάδας: «Βόμβα» από τα Wikileaks: «Πήρε λεφτά από τον …Ερντογάν για την εκστρατεία της!» (φωτό & βίντεο)





851553
Loading...








Επιβεβαιώνεται ότι η Χ.Κλίντον θέλει την καταστροφή της Ελλάδας: «Βόμβα» από τα Wikileaks: «Πήρε λεφτά από τον …Ερντογάν για την εκστρατεία της!» (φωτό & βίντεο)
Σε νέα σοκαριστική αποκάλυψη όπου επιβεβαιώνεται πως η Χίλαρι Κλίντον επιδιώκει την καταστροφή της Ελλάδας, προέβη ο ιστότοπος WIKILEAKS πριν από λίγο, αποκαλύπτοντας e-mail του υπεύθυνου της οικονομικής εκστρατείας της Χίλαρι Κλίντον, Dennis Cheng προς τον επικεφαλής της, John Podesta.
Από το e-mail αποκαλύπτεται ότι πλήθος δημοκρατικών καθώς και η ίδια η Χίλαρι Κλίντον είχαν λάβει χορηγίες από τον σφαγέα Ερντογάν για την προεκλογική εκστρατεία!
Το εξαιρετικά ενδιαφέρον είναι ότι ο ίδιος ο υπεύθυνος των οικονομικών της Χίλαρι αντιδρούσε σφόδρα σε τούρκικη χορηγία και προειδοποιούσε τον Ποντεστά για τις ολέθριες συνέπειες που μπορούσε να έχει μία τέτοιου είδους δέσμευση.
Το φρικτό της υπόθεσης είναι ότι η Χίλαρι, σύμφωνα με το olympia.gr, ως υπουργός καθόλη την διάρκεια της διακυβέρνησης Ομπάμα, εξυπηρέτησε τους πλέον θηριώδη σχεδιασμό της πολιτικής του Ερντογάν καταστρέφοντας έθνη όπως η Λιβύη και η Συρία, ενώ προσπάθησε να κάνει το ίδιο και στην Αίγυπτο υποστηρίζόντας τον Ισλαμοφασίστα Μόρσι!
Σήμερα αποκαλύπτεται πως κάθε θηριωδία της Χίλαρι Κλίντον δεν έγινε από βλακεία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, η προεκλογική εκστρατεία της υποψήφιας του Δημοκρατικού Κόμματος στις προεκλογικές εκλογές Χίλαρι Κλίντον δέχθηκε ένα σοβαρό πλήγμα, καθώς το FBI αποφάσισε να ανοίξει εκ νέου την υπόθεση σχετικά με την χρήση ενός ιδιωτικού διακομιστή για τα μηνύματά της ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενώ ήταν υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ.
Την ικανοποίησή του έσπευσε να διατυπώσει ο αντίπαλός της του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, Ντόναλντ Τραμπ κι ενώ οι δημοσκοπήσεις δίνουν προβάδισμα στην πρώην Πρώτη Κυρία.
Μόλις 11 ημέρες πριν από την εκλογική αναμέτρηση της 8ης Νοεμβρίου, ο διευθυντής του FBI Τζέιμς Κόμεϊ επισήμανε σε μια επιστολή προς τους προέδρους επιτροπών του Κογκρέσου, μεταξύ αυτών των Πληροφοριών και της Δικαιοσύνης, ότι περιήλθε στη γνώση της υπηρεσίας του η ύπαρξη μιας σειράς email που φαίνεται πως σχετίζονται με την εν λόγω έρευνα.
Aμφιβάλλει κανείς τι πολιτική θα ακολουθήσει η Χ.Κλίντον προς την Ελλάδα;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου