Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2016

Η Μέρκελ απειλεί την Ελλάδα; Θέλει να πετάξει έξω από τη Γερμανία 100 χιλιάδες μετανάστες






Η Άνγκελα Μέρκελ ανακοίνωσε  εντελώς αιφνιδιαστικά τα σχέδια της για την απέλαση  100.000 μεταναστών που έφθασαν στη Γερμανία το περασμένο έτος,  καθώς η ίδια δέχεται σφοδρή κριτική για την αμφιλεγόμενη πολιτική της με την χορήγηση ασύλου σε 1.0000000 μετανάστες μέσα σε ένα έτος, αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ.
Η Καγκελάριος δήλωσε ότι θα ενισχύσει  σημαντικά το ποσοστό των απελάσεων  ή «επιστροφών» όπως η ίδια αναφέρει , για να μειώσει την λίαν  ανησυχητική πτώση της δημοτικότητας της, η οποία έχει πυροδοτήσει ένα κύμα υποστήριξης της  ναζιστικής ακροδεξιάς στην Γερμανία.
Η απόφαση να «δεχθεί »η κ. Μέρκελ τόσους  μετανάστες από την Αφρική και τη Μέση Ανατολή απέτυχε θεαματικά  και έχει αποτελέσει στόχο μιας ιδιαίτερα σκληρής κριτικής για την μετανάστευση κατά τους τελευταίους μήνες.
Το πρόβλημα όμως  είναι, αυτοί οι 100. 000 μετανάστες σε ποιες χώρες θα επιστραφούν , μιας και πληροφορίες αναφέρουν ως πρώτους υποψηφίους την Ελλάδα και την Ιταλία.
Η χώρα μας ενδεχομένως να «εκβιαστεί» με την απομείωση του χρέους και άλλα γερμανικά «κόλπα» πιθανόν για να ενδώσει. Είναι πολύ πιθανό οι Γερμανοί να θελήσουν όπως κατά καιρούς δηλώνουν διάφοροι υπεύθυνοι να κάνουν την Ελλάδα  «αποθήκη ψυχών» για να νικήσει και  στις επόμενες εκλογές στην Γερμανία, η «ιέρεια» της παγκοσμιοποίησης Άγκελα Μέρκελ.      
Γερμανός βουλευτής από το κόμμα της δήλωσε αυτήν την εβδομάδα: «Το πιο σημαντικό πράγμα κατά τους επόμενους μήνες είναι ο επαναπατρισμός , ο επαναπατρισμός και για μια ακόμη φορά, ο επαναπατρισμός των μεταναστών».
Η αλλαγή στάση της ίδιας  σε μεγάλο βαθμό έχει πραγματοποιηθεί μετά από μια σειρά καταστροφικών αποτελεσμάτων στις τοπικές εκλογές για την χριστιανοδημοκρατική Ένωση (CDU) , που κατατροπώθηκε από το λαϊκιστικό κόμμα «Εναλλακτική για την Γερμανία»,  τόσο στο κρατίδιο  καταγωγής της όσο και στο  Βερολίνο.
Μιλώντας σε διάσκεψη των συντηρητικών βουλευτών στο Neumünster χθες το βράδυ η καγκελάριος αποκάλυψε ότι αναμένει την απέλαση 100.000 μεταναστών από την Γερμανία φέτος, εκ των οποίων το ένα τρίτο θα εκδιωχθεί βίαια. !!!!
Η ίδια χρησιμοποιώντας μια σκληρή μορφή ρητορικής, προειδοποίησε τις τοπικές περιφέρειες να απελάσουν όλους τους μετανάστες των οποίων οι αιτήσεις ασύλου απορρίπτονται, με τη χρήση βίας αν χρειαστεί.
Όπως και να έχει η στροφή αυτή θα επηρεάσει την χώρα μας  που τώρα μετά την Τουρκία απειλείται και από την Γερμανία, αλλά άλλες χώρες που θα θελήσουν να μας πασάρουν τους δικούς τους μετανάστες στην χώρα ως πρώτη χώρα εισόδου στην ΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου