Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΠΛΗΡΩΝΕ ΡΑΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ. Για 16 χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε δηλώσει στην εφορία το κτίριο στην Κουμουνδούρου


ΝΔ: Για 16 χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε δηλώσει στην εφορία το κτίριο στην Κουμουνδούρου
Ούτε ένα, ούτε δυο, ούτε τρία αλλά… 16 ολόκληρα χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είχε δηλώσει στην εφορία το ακίνητο που στεγάζει τα γραφεία του στην πλατεία Κουμουνδούρου, σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν βουλευτές της ΝΔ στην συνεδρίαση της Εξεταστικής Επιτροπής που διερευνά τα «θαλασσοδάνεια» σε πολιτικά κόμματα και ΜΜΕ. Με βάση μάλιστα τις «γαλάζιες» καταγγελίες η μη δήλωση του ακινήτου είχε ως αποτέλεσμα να μην έχουν πληρωθεί οι αναλογούντες φόροι.
Σύμφωνα με τον βουλευτή της ΝΔ Γιώργο Γεωργαντά στις 14 Νοεμβρίου του 2016 τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν στη ΣΤ’ ΔΟΥ Αθηνών 16 διαδοχικές δηλώσεις, μία για κάθε έτος από το 2001 και μετά. Όπως υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ η μη δήλωση του ακινήτου είχε ως αποτέλεσμα ο ΣΥΡΙΖΑ να μην έχει πληρώσει για το κτήριο ούτε φόρο μεγάλης ακίνητης περιουσίας, ούτε ενιαίο τέλος ακινήτων νομικών προσώπων, ούτε ΕΝΦΙΑ.
«Είναι η απόλυτη απόδειξη μιας ιστορίας η οποία δεν είναι καθόλου νόμιμη» ήταν το σχόλιο του Γιώργου Γεωργαντά ενώ ο «ομόσταβλός» του Νότης Μηταράκης συμπλήρωσε πως το κυβερνητικό κόμμα απέφευγε να πληρώνει φόρους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου