Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΟΜΒΑ! ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ. ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ! (ΒΙΝΤΕΟ)


ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ! (ΒΙΝΤΕΟ)

συριζα ακίνητα

ΕΡΧΕΤΑΙ ΒΟΜΒΑ! ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

“Τα λαμόγια-μπαταχτζήδες τους ξέρουμε πολύ καλά και να αφήσουν τα παραμύθια. Οτι ακίνητο έχουμε στην κατοχή μας είτε πρώτη κατοικία είτε δεύτερη και τρίτη είναι δικά μας και τα αποκτήσαμε με ιδρώτα και αίμα. Οπως και τις κληρονομιές από γονείς!!! Γι’αυτό κάτω τα χέρια από τις περιουσίες μας”!!!
Gloria Aligianni :
Ακούγοντας την δικηγόρο Χρυσούλα Βορδώνη σε πάνελ για την προστασία των δανειοληπτών από τις τράπεζες, εαν ήταν δικηγόρος μου ( βέβαια με κανένα τρόπο δεν υπήρχε τέτοια περίπτωση) θα την είχα διώξει με τις κλωτσιές. Είναι ανεπίτρεπτο δικηγόρος να υπερασπίζεται με τέτοιο τρόπο έναν νόμο (ΚΑΤΣΕΛΗ) λες και είναι αποκλειστικά δημιουργημά της και να αφήνει υπονοούμενα υπέρ των τραπεζών! Δεν μπορεί ένας δικηγόρος να αναλαμβάνει την υπεράσπιση δανειοληπτών ανάλογα με το τι χρέος έχει και να λέει ότι χρήζουν προστασίας οι δανειολήπτες με συγκεκριμένο ποσό! Λυπάμαι τους δανειολήπτες που τυχαίνει να έχουν τέτοιους δικηγόρους για την υπεράσπιση των συμφερόντων τους. Να ψάχνετε τους δικηγόρους πολύ καλά και αν χρειάζεται να τους περνάτε από κόσκινο!!!
Σχόλια
Ελένη Βνάτσιου μου φαίνεται ότι θα πέσει πολύ ξύλο σε αυτούς στο τέλος

%ce%b1%ce%bd%ce%b5%ce%be%ce%b1%cf%81%cf%84%ce%b7%cf%84%ce%b7-%cf%83%cf%85%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b3%ce%bc%ce%b1
Sebastian Saporo ΣΑΝ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΚΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ H “ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ”.

Efilena Grammatikaki Μία αντίστοιχη δικηγόρος κατέστρεψε μία φίλη μου σε δίκη τέτοια με νόμο Κατσελη και πήγε σε έναν άλλο να ξελασπώσει ….δύσκολο πολύ όμως στο τέλος πουλάει το σπιτι της και δεν πουλιέται δυστυχώς ….οι έλληνες πουλάνε τα σπίτια τους στην μαύρη αγορά πιυ στήσαν οι τραπεζες όπως στην κατοχή .Μόνο που οι μαυραγορήτες δεν είναι πλέμπα της κοινωνίας του 40 ,αλλά η κυβέρνήσεις με τους ξένους δυνάστες.

Ntina Lapathioti Το “κλειδί” για το αίσχος με τους δικηγόρους βρίσκεται αλλού ! Σχεδόν όλοι έχουν προσληφθεί απο τις τράπεζες ως σύμβουλοι, με ελάχιστο μηνιαίο εισόδημα και πλέον δουλεύουν για τους τραπεζίτες ! θέλει πολύ ψάξιμο να βρεις δικηγόρο που δεν είναι έμμισθος απο τις τράπεζες

Efilena Grammatikaki Ακριβώς .
Efilena Grammatikaki Εχω μία κολλητή φίλη δικηγόρο που δούλευε για τραπεζες μόνο που τώρα την κυνηγάει η τράπεζα της πήρε τις υποθέσεις γιατί δούλευε υπέρ των δανειοληπτών…..κάτι σαν πράκτορας υπέρ των αντιπάλων .Εξαίρεση ,διότι πάντα την διαφορά την κάνει ο ίδιος ο άνθρωπος…

Gloria Aligianni Πολλοί δικηγόροι των τραπεζών έχουν αρπάξει φακέλους δανειοληπτών με σκοπό τον εκβιασμό!

Gloria Aligianni Ξεχνάει η συγκεκριμένη δικηγόρος ότι οι περισσότεροι από μας έχουμε χάσει το 70% του εισοδήματος και πολλοί είναι άνεργοι!!! Οπως έχω πει Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΤΣΕΛΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ.
Gloria Aligianni Αυτή η συγκεκριμένη δικηγόρος σιγοντάριζε την βουλευτή του Σύριζα Ελένη Αυλωνίτου που επιμένει να τσιρίζει ότι πλειστηρισμοί γίνονται ΜΟΝΟ από εφορίες και ότι η πρώτη κατοικία προστατεύεται. Ξεχνάνε όλοι αυτοί ότι τις ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΕΣ τράπεζες τις έχει ανακεφαλαιοποιήσει ο Ελληνικός λαός με αβάσταχτους παράνομους φόρους. Σε καμία άλλη χώρα δεν έχει ξαναγίνει αυτό! ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΟΝΙΜΑ!!! ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΟΧΗ!!!!

Gloria Aligianni Οι ένοχοι τού εγκλήματος είναι οι ίδιες οι τράπεζες, πού αυτές προκάλεσαν τήν υπάρχουσα κρίση καί κατα συνέπεια την μείωση τών εισοδημάτων μας καί τής αξίας τής περιουσίας μας, χωρίς όμως νά θέλουν νά χάσουν ούτε ένα σεντ από τό ιερό τους κεφάλαιο! Ομως ή ώρα τής ΝΕΜΕΣΙΣ έρχεται αργά καί σταθερά!

Gloria Aligianni Που αλλού έδιναν και συνεχίζουν να διανέμουν αφειδώς χρήμα δανεικό σε επιχειρηματίες του (ευρύτερου πολιτικού) συστήματος, Μμεδες ,δημοσιογράφους,κόμματα κλπ και από την άλλη κυνηγάνε τον κόσμο για να καλύψουν τα χρέη τους και τα ανοίγματα τους !!!! Σε αυτούς δίνουν δάνεια οι τράπεζες!
Kostas Karakatsanis Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί μιλάνε για προστασία της 1ης κατοικίας και όχι για το σύνολο της περιουσίας. Ο κόσμος έχει δουλέψει σκληρά και επένδυσε σε ακίνητα επειδή θεωρούσε το ακίνητο την πιο ασφαλή επένδυση. Να βρούν τα λαμόγια που απέκτησαν περιουσίες παράνομα και ας τους τα πάρουν ΟΛΑ, κινητά και ακίνητα.

Gloria Aligianni Ετσι ακριβώς!!! Τα λαμόγια-μπαταχτζήδες τους ξέρουμε πολύ καλά και να αφήσουν τα παραμύθια. Οτι ακίνητο έχουμε στην κατοχή μας είτε πρώτη κατοικία είτε δεύτερη και τρίτη είναι δικά μας και τα αποκτήσαμε με ιδρώτα και αίμα.Οπως και τις κληρονομιές από γονείς!!! Γι’αυτό κάτω τα χέρια από τις περιουσίες μας!!!

Efilena Grammatikaki Τάχουν σε οφ σορ…
Gloria Aligianni Να τα κατασχέσουν όλα! Ακόμη και αυτά που έχουν τα δικά τους παιδιά γιατί δεν τα απέκτησαν με δουλειά αλλά με απάτες! Κινητά, ακίνητα, καταθέσεις, δεν τους ανήκουν!!! Είναι όλα κλεμμένα από τον Ελληνικό λαό!!!
Efilena Grammatikaki Πρόσεξε Γκλόρια θα σε πουν κομμουνίστρια….
Gloria Aligianni.Δεν υπάρχουν κόμματα πια. ΟΛΟΙ το ίδιο είναι! Από άκρα Αριστερά μέχρι άκρα δεξιά! Για την τσέπη τους και για την εξουσία ενδιαφέρονται και ΜΟΝΟ! Οποιος ακόμη δεν τα βλέπει αυτά εθελοτυφλεί. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ! Ολα τα άλλα είναι περιτά!
Sebastian Saporo ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙΙ ΘΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΩ ΟΛΑ Σ’ ΕΝΑ ΠΟΣΤ
Gloria Aligianni Μην ξεχνάς ότι δουλεύουν στις τράπεζες πολλά παιδιά δικαστικών και δικηγόρων που παίρνουν παράνομα φακέλους δανειοληπτών, τα δίνουν στις εισπρακτικές, πιέζουν τους δανειολήπτες με ρυθμίσεις για να πάρουν μπόνους και ότι άλλο προκύψει αν το ακίνητο ή ακίνητα είναι καλό φιλέτο! Με κατάλαβες νομίζω! Εχουμε πολλά τέτοια περιστατικά!
Sebastian Saporo ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕΣ ΓΙΑ “ΦΙΛΕΤΟ”… ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΑ. Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΗΤΑΝ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΟΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ.  ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ “ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ/ΚΟΡΑΚΙΑ”, ΓΙΑΤΙ ΟΡΜΟΥΣΑΝ ΣΕ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΕΣ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ… ΟΙ  ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΜΕΝΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ  ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. Η ΜΑΝΙΑΤΙΚΗ  ΜΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΗΣ “ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ” ΜΕΣΑ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου