Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2016

Λεφτά υπάρχουν, δίνουν επίδομα λαθρομετανάστευσης, 400€ σε όποιον μπαίνει παράνομα στην χώρα




%ce%bb%ce%b5%cf%86%cf%84%ce%b1

Την ώρα που ο λαός  πένεται και υποφέρει !Συνάνθρωποί μας δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους, ενώ πολλοί δεν έχουν καν τα προς το ζην!
Την ώρα που υπάρχουν οικογένειες, που ζουν με 400 € το μήνα και με αυτά πληρώνουν ενοίκιο, λογαριασμούς και φαγητό. Και προσπαθούν να επιβιώσουν. Την ώρα που υπάρχουν οικογένειες χωρίς ρεύμα και χωρίς θέρμανση, σπίτια χωρίς φάρμακα και χωρίς τροφή.

Οι άθλιοι που μας κυβερνούν μοιράζουν τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων στους λαθρομετανάστες, καθώς αντικαθιστούν  το συσσίτιο που δίδεται στους λαθρομετανάστες με χρήματα, ‘όπως ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.

Τι να το κάνουν το φαγητό τα προσφυγάκια;  Αφού πολλές φορές το πετούν γιατί είναι εκλεκτικά, έτσι είπαν να τους γεμίσουν με χρήματα για να μην έχουν παράπονο.
Ο Μουζάλας  έφθασε μάλιστα στο σημείο να κάνει και… διευκρινίσεις για να… ηρεμήσει τους Έλληνες, διευκρίνισε λοιπόν πως δεν θα είναι ανώτερο από το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα στην χώρα, το οποίο για τις ελληνικές οικογένειες είναι τα 400 ευρώ.

Το πρόγραμμα διανομής μετρητών «θα πρέπει να έρθει σε αρμονία με τις εθνικές πολιτικές, για παράδειγμα τα μετρητά δεν μπορούν να υπερβαίνουν ανά οικογένεια το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα που ισχύει για τους Έλληνες», παρατήρησε ο υπουργός και διευκρίνισε: «Δεν είναι δυνατόν μια ελληνική οικογένεια να παίρνει 400 ευρώ και να δώσουμε στους μετανάστες 500 ευρώ».

Δεν μας είπε όμως ο ανεκδιήγητος κομμουνιστής που τολμά να συγκρίνει τους Έλληνες με τους λαθρομετανάστες, τι πληρώνουν με αυτά το 400 € οι Έλληνες, δεν μας είπε ότι τους τα δίνουν με το έναν χέρι και τους τα παίρνουν με το άλλο μέσω της φορολογίας για να τα δώσουν στους αγαπημένους τους λαθρομετανάστες.

Τα άθλια υποκείμενα που μας κυβερνούν, οι υπέρμαχοι των ανοιχτών συνόρων , επιδοτούν με αυτό τον τρόπο την λαθρομετανάστευση, από σήμερα κιόλας αναμένονται νέες ορδές λαθρομεταναστών πολλαπλάσιες από τις προηγούμενες ημέρες  καθώς με όλα πληρωμένα και 400€ ευρώ  στην τσέπη μια χαρά θα περάσουν. Όσο για τους Έλληνες, θα τους κάνουν δώρο άλλο ένα μνημόνιο ΠΗΓΗ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ =>>> ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ! (και) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ! από ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ Ν.Δ, και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ - ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Αίσχος λαθρολάγνε Μουζάλα: “Θα δίνουμε στους ξένους, όσα και στους Έλληνες!” - Πόσα αρπάζουν από τους Έλληνες, ξέρουν οι απατεώνες του Σύριζα;

Σε ένα ακόμη ξέσπασμα ρατσισμού και μισαλλοδοξίας κατά του ελληνικού λαού προέβη ο λαθρολάγνος Μουζάλας.
Την ώρα που έρχονται στο φως οι αμύθητες περιουσίες και τα εκατομμύρια που έχουν παρκάρει σε ξένες τράπεζες τα κοράκια του Σύριζα, ο Μουζάλας εμπαίζει και ειρωνεύεται τους Έλληνες: «Το επίδομα για τους πρόσφυγες θα πρέπει να έρθει σε αρμονία με τις εθνικές πολιτικές, για παράδειγμα τα μετρητά δεν μπορούν να υπερβαίνουν ανά οικογένεια το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα που ισχύει για τους Έλληνες. Δεν είναι δυνατόν μια ελληνική οικογένεια να παίρνει 400 ευρώ και να δώσουμε στους μετανάστες 500 ευρώ».

Η ελληνική οικογένεια που παίρνει 400 ευρώ, αφελληνισμένε Μουζάλα, δίνει τα διπλάσια για φως, νερό, τηλέφωνο, ΕΝΦΙΑ, τέλη κυκλοφορίας και για να πληρώνει τα κρατικοδίαιτα κοπρόσκυλα που διόρισε η συμμορία του Τσίπρα. Ο λαθρομετανάστης που θα αρπάξει τα 400 ευρώ έχει ήδη τσάμπα στέγη, ρεύμα, ψύξη-θέρμανση και όλες τις ανέσεις που του παρέχει το ανθελληνικό κράτος των συριζομούρηδων και των ψεκασμένων.
Η ξεπουλημένη κυβέρνηση, που προσκυνάει τους ξένους τοκογλύφους και τους λαθροεισβολείς, αποτελεί τεράστια πληγή για την Πατρίδα μας. Χέρι-χέρι με τον Τσίπρα και το μνημονιακό τσίρκο του Μητσοτάκη, που έκανε χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν με... "προσφυγόπουλα".

Η βουλγάρα συριζαία Κούνεβα έχει καταθέσεις πάνω από 340.000 ευρώ σε Βέλγιο και Γαλλία! Πληρώνετε ΕΝΦΙΑ κορόιδα ψηφοφόροι της!

Εκτός από τα φανερά ταλέντα της αριστεράς και του χρήματος, οι δηλώσεις πόθεν έσχες αποκάλυψαν κι ένα… κρυφό. Πρόκειται για την Βουλγάρα πρώην καθαρίστρια και νυν ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνα Κούνεβα.

Η οποία είχε το 2014 καταθέσεις που ξεπερνούσαν τα 340.000 ευρώ, σε τράπεζες του Βελγίου, της Γαλλίας και της Βουλγαρίας – σιγά να μην εμπιστευόταν τις ελληνικές τράπεζες, είπαμε, αριστερή είναι, δεν είναι κορόϊδο…

Πού τα βρήκε; Από δωρεές, όπως ισχυρίστηκε!

Φαίνεται πως οι φίλοι της, εκτός από πλούσιοι είναι και… ανοιχτοχέρηδες!
Κατά τα άλλα, τα κοροϊδάκια που την ψήφισαν έχουν ακόμα μια μέρα (την αυριανή) για να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας και τον ΕΝΦΙΑ. Ας σπεύσουν να προλάβουν!
Και να θυμούνται, πως μετά την απομάκρυνση από το ταμείο –και την κάλπη- ουδέν λάθος αναγνωρίζεται! ΠΗΓΗ

Ρατσισμός κατά των Ελλήνων: Φιλόδωρημα για μία φορά στους συνταξιούχους – Μόνιμο μισθό στους λαθρομετανάστες


Σταματημό δεν έχει ο ανθελληνικός κατήφορος της κυβερνήσεως Σύριζα – Ανέλ, που σε συνδυασμό με τον διακαή τους πόθο για εξουσία, τους κάνει να φαίνονται γελοίοι. Είδαμε προ ημερών τις μετά τυμπανοκρουσιών εξαγγελίες Τσίπρα για ένα εφάπαξ φιλοδώρημα στους Έλληνες συνταξιούχους, το οποίο οδήγησε στην επιστολή Τσακαλώτου προς τους διεθνείς τοκογλύφους με την γλοιώδη επιχειρηματολογία που μας θύμισε τις πιο βαθιές επικύψεις Γεωργιάδη. 

Αυτά, όμως, περάσανε και έτσι τώρα η κυβέρνηση μέσω δηλώσεων Μουζάλα έσπευσε να ανακοινώσει ότι θα δώσει μισθό στους λαθρομετανάστες! Όχι, δεν πρόκειται περί κάποιου κακού αστείου, αλλά περί μίας ζοφερής πραγματικότητας, αφού ο Μουζάλας περιχαρής ανακοίνωσε ότι μέχρι τον Μάρτιο θα καταργηθεί το συσσίτιο στους καταυλισμούς και θα αντικατασταθεί από παροχή μετρητών που ανά οικογένεια θα ανέρχεται στα 400 ευρώ. 

Το σκεπτικό πίσω από αυτή την πρωτοφανή απόφαση είναι ότι η παροχή συσσιτίου συνήθως κατέληγε στα σκουπίδια ή δημιουργούσε άλλα προβλήματα και έτσι η παροχή ρευστού θα βολέψει, θεωρούν, καλύτερα. Δυστυχώς, και αυτό θα φανεί στο άμεσο μέλλον, αυτό θα οδηγήσει σε περαιτέρω προβλήματα και εν τέλει η κυβέρνηση θα παράσχει και τον μισθό και το συσσίτιο. 
ΠΗΓΗ

Χειρότερος κι από τον Τσίπρα: Που τον χάνεις, που τον βρίσκεις, συνέχεια με «προσφυγόπουλα» ο Μητσοτάκης! 

Μία επίσκεψη σε Έλληνες άστεγους δεν έχει κάνει. Σε ένα ίδρυμα που φιλοξενούνται ελληνόπουλα δεν έχει πάει. Σε Έλληνα άνεργο δεν τολμάει να μιλήσει, αλλά τα «προσφυγόπουλα» τα έβαλε μέσα στη Βουλή και σήμερα πήγε σε κέντρο φιλοξενίας που έχει στήσει ΜΚΟ στην Παιανία.

Ο λόγος δεν γίνεται για τον ανεκδιήγητο Τσίπρα των «ανοιχτών συνόρων» και του εθνομηδενισμού, αλλά για τον δήθεν «αντιπολιτευόμενο» Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος φρόντισε να σοκάρει τους εναπομείναντες πατριώτες που ψηφίζουν κατά λάθος ακόμα το εν λόγω αντεθνικό μόρφωμα, μπάζοντας στην Βουλή «προσφυγάκια», στην πραγματικότητα μαντράχαλους ισλαμιστές πάνω από 20 χρονών.

Τώρα επισκέφτηκε το Κέντρο Φιλοξενίας «Ελαία», στην Παιανία και πάλι φωτογραφήθηκε με μαντράχαλους ισλαμιστές.

Στις δηλώσεις του μάλιστα προέτρεψε στην δημιουργία περισσότερων και καλύτερων hot spot σε ολόκληρη την Επικράτεια.

Υ.Γ. Τι έχει να πει για τις φωτογραφίες ο «σκληρός» αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης;
Υ.Γ. 2: Ο Μητσοτάκης μοίρασε στα "προσφυγόπουλα" και τις γνωστές διεθνιστικές εορταστικές του κάρτες, όπου αντί για "Καλά Χριστούγεννα" λέει "Καλές Γιορτές" ή έκανε γκάφα αλά Τσίπρας;  ΠΗΓΗ

Ανθελληνικό παραλήρημα από στενή συνεργάτιδα του Μητσοτάκη: Να ανεγερθούν τεμένη, να πέσουν οι 10.000 τρούλοι των εκκλησιών και να πλακώσουν τον πιο άχρηστο λαό

Ένα πολύ ενδιαφέρον, απ΄όλες τις απόψεις, άρθρο δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Εστία», με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Η σχιζοφρένεια της Νέας Δημοκρατίας». Ιδού τα πιο χαρακτηριστικά σημεία αυτού του άρθρου: «Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε πρόσφατη εκδήλωση στην Κομοτηνή διέκοψε σύνθημα ΟΝΝΕΔιτών, το οποίο κατέληγε στη φράση «να φύγει η Αριστερά» και τους είπε «μην ταυτίζετε παρακαλώ τον ΣΥΡΙΖΑ με την Αριστερά. Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ να φύγουν». Τώρα, το αν εννοεί «Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ να φύγουν, όχι η Αριστερά» ή αν εννοεί «Ο ΣΥΡΙΖΑ και οι ΑΝΕΛ να φύγουν. Αριστερά είμαστε λίγο-πολύ όλοι μας», είναι δευτερεύον..


Πηγή: http://elldiktyo.blogspot.com/2016/12/aristera.html#ixzz4UL2otkbE


Αναδημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
Σάς άρεσε;; 
Γίνεται Αναγνώστης τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος μας.
Σχολιάστε!!!   
Μοιραστείτε το!!! 
Κοινοποιήστε το!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου