Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Ο Τ. ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ... ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΚΙ Ο «ΣΤΟΧΟΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...!! «ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΑΣΗ ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ»...!!!



veteranos.gr





ΒΕΒΑΙΑ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΚΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ... ΤΟΝ ΟΡΟ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ, ΑΦΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΤΑ ΑΛΗΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑΥΤΙΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ...



Στον εκρηκτικό Δελτίο του (ART -TV) και στον Αντώνη Μυλωνάκη μίλησε ο Αντιστράτηγος ε.α τ.Γενικός Στρατιωτικός Εισαγγελέας των Ενόπλων Δυνάμεων για το θέμα των Αλβανών Οπλιτών …σε Κέντρο Κατατάξεως Νεοσυλλέκτων

Ο τ. Στρατιωτικός Εισαγγελέας ήταν Καταπέλτης και είπε επί λέξη : Ότι για την πράξη των Αλβανών Οπλιτών δεν πρέπει να επιβληθεί καμιά απολύτως ποινή …Αλλά αφαίρεση της Ελληνικής Ιθαγένειας των Οπλιτών και των Οικογενειών τους και Άμεση απέλαση τους στην Αλβανία !

Μετά απο αυτό δήλωσε ο Στρατηγός δεν θα «τολμήσει» να κουνηθεί κανείς !agioi_apostoloi

Οπως ξεκαθάρισε ο Στρατηγός αυτά είναι Εντεταλμένα όργανα και κάλεσε και τον ΥΕΘΑ να προστατέψει τα Σύνορα και αναφέροντας οτι και την κλοπή των Εικόνων από την Εκκλησία της Μολυβδοσκέπαστου πριν απο λίγες ημέρες , εκτίμησε ότι η κλοπή των εικόνων έγινε κατά παραγγελία από την πλευρά των Αλβανών …



«Τυχαία λέτε να είναι τα γεγονότα ή μήπως συνδέονται κύριοι του ΥΠΕΘΑ!»

Επισήμανε δε ότι στο Στην Στρατιωτική Δικαιοσύνη υπηρετούν Άριστοι Αξιωματικοί Νομικοί Σύμβουλοι , που πρέπει να συμβουλεύσουν το ΥΕΘΑ για τις κινήσεις που πρέπει να κάνει !

Ο Αντιστράτηγος ε.α Κώστας Δάφνης γέννημα θρέμμα από το Μολυβδοσκέπαστο της Κόνιτσας, παιδί πολύτεκνης οικογένειας, ήταν τα τελευταία χρόνια στην κορυφή της Στρατιωτικής δικαιοσύνης !

Ο Αντιστράτηγος ήταν ο Γενικός Εισαγγελέας των Ενόπλων Δυνάμεων και είχε μέχρι πρόσφατα υπό την δικαιοδοσία του , όλα τα Στρατοδικεία, Αεροδικεία και Ναυτοδικεία της χώρας.

Επί έναν χρόνο ο Στρατιωτικός Εισαγγελέας Δάφνης Κωσταντίνος υπηρέτησε και ήταν ο Μοναδικός Στρατιωτικός Εισαγγελέας που εκπροσωπούσε τη χώρα μας στα Τίρανα και είχε ενταχθεί στην πολυεθνική ειρηνευτική δύναμη με την κωδική ονομασία «Αlba» δηλαδή «Ειρήνη».

Άρα γνωρίζει τα πράγματα πολύ καλύτερα από τον καθένα στην Αλβανία!

veteranos.gr

Αναδημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
Σάς άρεσε;
Γίνετε αναγνώστης τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
Σχολιάστε!!!
Μοιραστείτε το!!!
26/01/2017 - 229- 3070

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου