Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΕΛΑΥΝΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ...



Το Ισραήλ συνεχίζει να απελαύνει βίαια χιλιάδες Ερυθραίους και άλλους Αφρικανούς λαθρομετανάστες στέλνοντάς τους πίσω στην Αφρική, την ίδια ώρα που έχει δεχτεί μόλις τέσσερα αιτήματα "ασύλου" από το 2009!

Την ίδια ώρα το εβραϊκό λόμπι στην Αμερική και στην Ευρώπη βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των πιέσεων προς όλες τις λευκές χώρες προκειμένου να αποδεχτούν όσο γίνεται περισσότερους λαθρομετανάστες στα εδάφη τους.





Το Ισραήλ έχει στην πραγματικότητα απελάσει χιλιάδες Αφρικανούς στην Ουγκάντα ​​και τη Ρουάντα, ανεξάρτητα από την αρχική χώρα προέλευσης των Αφρικανών.

Για παράδειγμα, ένα νέο άρθρο στο Al Jazeera περιγράφει την ιστορία ενός Ερυθραίου, του Musgun Gebar, ο οποίος απελάθηκε στην Καμπάλα της Ουγκάντα, από το Τελ Αβίβ.

Ο Gebar δεν είχε στην κατοχή του βίζα για να εισέλθει στην Ουγκάντα, ούτε είχε και διαβατήριο.

Το μόνο έγγραφο που είχε ήταν ένα προσωρινό ταξιδιωτικό έγγραφο που ονομάζεται «laissez passer», και μια επιστολή από την «Μονάδα Οικειοθελών Αποχωρήσεων» της ισραηλινής κυβέρνησης που έλεγε, «οι επιβάτες καλούνται να ακολουθούν τις οδηγίες και τους κανονισμούς για να εξασφαλίσουν μια ασφαλή και ευχάριστη την αναχώρηση από το Ισραήλ».

Επιπλέον, ο Gebar είχε 3.500 δολάρια που είχε πάρει για την απέλαση.

Ο Gebar είπε ότι όταν κρατείτο στο στρατόπεδο κράτησης Holot στην έρημο Νεγκέβ, οι Ισραηλινοί αξιωματούχοι του έδωσαν τρεις επιλογές: να μείνει επ’ αόριστον στο στρατόπεδο, να πάει πίσω στην Ερυθραία, ή να λάβει 3.500 δολάρια και να αναχωρήσει προς μια "τρίτη χώρα που θα επέλεγε η ισραηλινή κυβέρνηση". Αυτός επέλεξε την τρίτη επιλογή.



Νωρίτερα, το Vice News ανέφερε ότι η Ουγκάντα ​​είχε συμφωνήσει να επιτρέψει την είσοδο σε όσους Αφρικανούς απελάθηκαν από το Ισραήλ σε αντάλλαγμα φθηνών ισραηλινών όπλων και στρατιωτικής εκπαίδευσης.

Τον Δεκέμβριο του 2015, το Παγκόσμιο Εβραϊκό Κογκρέσο και το Κεντρικό Εβραϊκό Συμβούλιο στη Γερμανία εξέδωσαν επίσημη δήλωση χαιρετίζοντας την εισβολή των λαθρομεταναστών στη Γερμανία, αποκαλώντας την "σωστή" και "εξέλιξη προς μια ανοικτή κοινωνία".

Σε μια επίσημη δήλωση που δημοσιεύθηκε στην γερμανική εφημερίδα Die Welt, με τίτλο “Wir Juden wissen, wie bitter Flucht ist” («Εμείς οι Εβραίοι καταλαβαίνουμε τι πάει να πει να είσαι πρόσφυγας»), ο Ronald S. Lauder, πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Κογκρέσου (WJC) και ο Δρ Josef Schuster, πρόεδρος του Κεντρικού Εβραϊκού Συμβουλίου στη Γερμανία και αντιπρόεδρος του WJC, επιτέθηκαν σε όλους τους Γερμανούς που αντιτίθενται στην μεταναστευτική πλημμυρίδα της χώρας τους, αποκαλώντας τους «νεο-ναζί».





Πηγή:
redskywarning.blogspot.gr

Αναδημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
Σάς άρεσε;
Γίνετε αναγνώστης τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
Σχολιάστε!!!
Διαδώστε!!!!
29/1/2017 - 265 - 3106

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου