Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΤΟ «ΓΥΡΙΣΕ» ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ! «ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΦΕΡΘΕΙΤΕ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ!» – ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΛΑΘΡΟΛΑΓΝΕ, ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΕ ΚΑΙ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ» ΜR. ALEXIS?



islam-tsipras-ollandos
Ολλανδός πρωθυπουργός σε μουσουλμάνους: Ή θα φερθείτε φυσιολογικά ή θα φύγετε
Καθώς η Ολλανδία ετοιμάζεται για τις κρίσιμες εκλογές του Μαρτίου ο πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε κάλεσε όσους απορρίπτουν τις αξίες που ασπάζεται η χώρα να την εγκαταλείψουν.
«Φερθείτε φυσιολογικά ή φύγετε», λέει σε ολοσέλιδη καταχώρησή του, καθώς το κόμμα του δέχεται έντονες πιέσεις απ’ το αντιμεταναστευτικό Κόμμα της Ελευθερίας του Γκέερτ Βίλντερς, το οποίο ετοιμάζεται να διεκδικήσει την πρωτιά στην αναμέτρηση της 15ης Μαρτίου.
Οι Ολλανδοί νιώθουν ολοένα και πιο άβολα με εκείνους που καταχρώνται την ελευθερία, την οποία ήρθαν εδώ να βρουν, υποστήριξε ο Ρούτε.
Στις δημοσκοπήσεις το ακροδεξιό PVV κονταροχτυπιέται με το Λαϊκό Κόμμα για την Ελευθερία και τη Δημοκρατία (VVD) του Ρούτε και ο ηγέτης του, Γκέερτ Βίλντερς, χαρακτήρισε ψέμμα το μήνυμα του πρωθυπουργού: «ο άνθρωπος των ανοικτών συνόρων, του τσουνάμι των αιτήσεων ασύλου, της μαζικής μετανάστευσης και του εξισλαμισμού, ψεύδεται και εξαπατά», έγραψε σε μήνυμά του στο twitter.
Aκόμη, πάντως, κι αν κερδίσει τις εκλογές ο Βίλντερς θα δυσκολευθεί να σχηματίσει κυβέρνηση συνασπισμού, αφού ο Ρούτε απέκλεισε το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με το PVV.
Πολιτικοί σχολιαστές υπογραμμίζουν ότι στην προεκλογική ατζέντα κυριαρχεί τώρα το λαϊκό αίσθημα και όχι κλασικά θέματα, όπως η οικονομία και η διαχείριση της οικονομικής κρίσης από την κυβέρνηση.
Η ολοσέλιδη καταχώρηση του Ρούτε εμφανίστηκε σε αρκετές εφημερίδες της χώρας του, ενώ ο ίδιος έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για τις θέσεις του στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Algemeen Dagblad.
Ο πρωθυπουργός ανέφερε την περίπτωση της εταιρείας λεωφορείων Qbuzz, στην οποία επέβαλε πρόστιμο το Ινστιτούτο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων της Ολλανδίας για την απόφασή της να απορρίψει την αίτηση πρόσληψης ενός μετανάστη που αρνήθηκε να σφίξει το χέρι γυναικών.
«Νομίζω ότι πρόκειται για μια αλλόκοτη απόφαση», είπε ο Ρούτε. «Φυσικά και έχει δίκιο η Qbuzz. Πώς μπορεί να λέει ένας οδηγός λεωφορείου “αρνούμαι να σφίξω το χέρι μιας γυναίκας επειδή αντίκειται στα πιστεύω μου; Γι’ αυτό ακριβώς επαναστατώ κι εγώ και πολλοί άλλοι, επειδή εμείς εδώ συνηθίζουμε να δίνουμε τα χέρια ο ένας στον άλλον.»
Ο Ολλανδός πρωθυπουργός κατήγγειλε επίσης την αντικοινωνική συμπεριφορά σε μέσα μαζικής μεταφοράς και στους δρόμους, αλλά κυρίως εκείνους που αρνούνται να ασπαστούν τις αξίες της ολλανδικής κοινωνίας, που παρενοχλούν γυναίκες με κοντές φούστες και ομοφυλόφιλους και χαρακτηρίζουν κανονικούς ανθρώπους ρατσιστές.

Αναδημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
Σάς άρεσε;
Γίνετε αναγνώστης τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
Σχολιάστε!!!
Μοιραστείτε το!!!
24/01/2017 - 215 - 3056


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου