Κυριακή 19 Μαρτίου 2017

Η όχι και τόσο πολιτικά ενάρετη, κυρία Παναρίτη (VIDEO με πρωταγωνίστρια την άξια -τιμή της κ. Έλενα Παναρίτη)


Για να γνωρίζουμε καλλίτερα τους Αντιπροσώπους μας και γενικότερα τους πολιτικούς, που αποφασίζουν, δήθεν, για το καλό μας.




Γράφει ο Φέλιξ
Η κυρία Έλενα Παναρίτη,υπήρξε βουλευτής Επικρατείας του Γιώργου Παπανδρέου. Παρά την επιστημονική κατάρτιση που περιγράφει το βιογραφικό της, στην Ελλάδα έγινε γνωστή όταν μιλώντας στις 11 Νοεμβρίου του 2012, στη Διαρκή Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, έκανε μια φοβερή ανάλυση για τα κακά του μνημονίου και το τι σημαίνει για την χώρα και στη συνέχεια πήγε στη Βουλή και το ψήφισε. Όταν την επόμενη μέρα το koutipandoras.gr είχε εντόπισε αυτή την έκφραση πολιτικής σχιζοφρένειας, η κυρία Παναρίτη κατέβασε το βίντεο με την ομιλία της.
Στις 3 Νοεμβρίου του 2011, λίγο πριν τη σύνοδο στις Κάννες όπου έσβησαν τον Παπανδρέου αναθέτοντας την εξουσία μέσω Μπαρόζο στο Σαμαρά και το Βενιζέλο, η κυρία Παναρίτη είχε δηλώσει πως παίρνει θέση κατά του δημοψηφίσματος γιατί απειλούσε την Ευρωπαική προοπτική της χώρας. Είχε πει συγκεκριμένα
"Δεν πρόκειται να συναινέσω στη διενέργεια δημοψηφίσματος. Πριν από δύο χρόνια ανταποκρίθηκα στην πρόσκληση να προσφέρω τις δυνάμεις μου ως Βουλευτής Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ στην προσπάθεια αναγέννησης της χώρας μου. Δεν είμαι διατεθειμένη να ανεχθώ και να συνταχθώ με κανένα τρόπο σε οποιασδήποτε μορφής αμφισβήτησης της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας μου. Δεν πρόκειται να συναινέσω στην διενέργεια δημοψηφίσματος. Δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης στην πορεία καταστροφής της χώρας μου".
Σήμερα γράφεται πως η κυρία Παναρίτη είναι σύμβουλος, ή τέλος πάντων συνοδεύει τον Γιάνη Βαρουφάκη. Ο νυν υπουργός Οικονομικών γνωρίζει καλά το οικονομικό παιχνίδι και τους συσχετισμούς. Ενδεχομένως λοιπόν κάπου να ποντάρει όταν επιλέγει την Έλενα Παναρίτη. Σε γνωριμίες, σε κάποια ατζέντα ή σε κάποιες διαβεβαιώσεις. Είναι ωστόσο αναγκαίο αυτή η κυβέρνηση και να φαίνεται και να είναι ξεκάθαρη. Μπορεί να χρησιμοποιήσει και την κυρία Παναρίτη και όποιον άλλο θεωρεί χρήσιμο. Αλλά πρέπει τουλάχιστον να εξηγεί και στον κόσμο. Ή η ίδια, ή η κυρία Παναρίτη. Διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος να ακολουθήσει την πολιτική της σχιζοφρένεια. 
Δείτε το βίντεο της πολύ σωστής της τοποθέτησης που στη συνέχεια αναιρέθηκε απ' τη στάση της: 

Θεωρώ υποχρέωσή μου να ευχαριστήσω όσους έκαναν τον κόπο να με διαφωτίσουν σχετικά.

Εφαρμογή της συμβουλής:-- 
Ερευνάτε, ίνα την αλήθειαν κατέχετε!
Πληροφορίες από μία πηγή: Λευκή εικόνα
«Αν δεν με θέλουν αυτοί μία φορά, εγώ δεν τους θέλω δέκα»!
Η φράση που αποδόθηκε στην Έλενα Παναρίτη, όταν έγινε γνωστό ότι 45 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υπέγραψαν κείμενο διαμαρτυρίας για να ζητήσουν την ανάκληση της τοποθέτησης της στη θέση της εκπροσώπου της Ελλάδας στο ΔΝΤ, μπορεί να διαψεύστηκε από την ίδια, αλλά λειτούργησε ως αφορμή για να στοιχειοθετηθούν σοβαρές καταγγελίες εναντίον της αναφορικά με το «μνημονιακό» παρελθόν της.
Η κ. Παναρίτη θα μπορούσε να χαρατηριστεί ως γυναίκα-αράχνη καθώς στον ιστό των δημοσίων σχέσεων της έχουν μπλεχτεί σχεδόν όλοι οι ηγέτες της μνημονιακής και αντιμνημονιακής Ελλάδας – ασχέτως εαν στο τέλος ικανοποιούσαν ή όχι τις διεκδικήσεις της.
Ο άνθρωπος που ανακάλυψε το ταλέντο της ήταν ο αδερφός του πρώην πρωθυπουργού Γ. Παπανδρέου, Νίκος. Με εισήγηση του τοποθετήθηκε σε εκλόγιμη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ το 2009, ενώ κατόπιν εισηγήσεως του γνωρίστηκε και με τον Γιάνη Βαρουφάκη και ανέλαβε καθήκοντα συμβούλου του όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση. Ως γνωστόν, ο Γιάνης Βαρουφάκης με τον Νίκο Παπανδρέου συνδέονται με μακροχρόνια φιλία η οποία πιστοποιείται από το γεγονός ότι ο πρώτος υπήρξε μάρτυρας στον πολιτικό γάμο του δεύτερου.
Προτού η “Ελενα Παναρίτη αποτελέσει κόκκινο πανί για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είχε σημειωθεί μπαράζ αποκαλύψεων από αριστερά μέσα ενημέρωσης σχετικά με το τεχνοκρατικό παρελθόν της, τα οποία επικεντρώνονταν στις αποστολές που είχε αναλάβει ως στέλεχος της Παγκόσμιας Τράπεζας. Κυρίως για τις σχέσεις της με τον πρώην πρόεδρο του Περού Φουτζιμόρι καθώς το 1991  βρισκόταν στο Περού ως απεσταλμένη της Παγκόσμιας Τράπεζας. Το 200ο που ο Φουτζιμόρι εγκατέλειψε την εξουσία και τη χώρα καταδικασμένος σε πολυετή φυλάκιση για υπεξαίρεση χρήματος και μαζικές δολοφονίες η κυρία Παναρίτη είχε κατηγορηθεί ότι κατά την περίοδο της δικτατορίας 1992-2000 συνεργαζόταν με το καθεστώς προωθώντας τη μεταρρύθμιση της αγοράς ακινήτων και τις στρατηγικές των ιδιωτικοποιήσεων.
Ομως και την Ευβοια από την οποία κατάγεται είναι γνωστή για την τεράστια ακίνητη περιουσία της. Σύμφωνα με τα όσα η ίδια είχε καταχωρήσει στη δήλωση πόθεν έσχες, ως πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, διαθέτει 44 στρέμματα οικοπέδων και αγροτεμαχίων σε αρκετές περιοχές της Εύβοιας, και ειδικότερα στο Βαθύ Αυλίδος, ενώ το εντυπωσιακό  είναι ότι είναι συνιδιοκτήτρια, με την οικογένεια της, 42.000 στρεμμάτων βοσκοτόπων στην ίδια περιοχή, κάτι που εξηγείται από το γεγονός ότι οι πρόγονοι της ήταν μεγαλογαιοκτήμονες στην Αυλίδα.
ΠΗΓΗ: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
Αυτά τα ολίγα και διδακτικά, για να γνωρίζουμε καλλίτερα τους Αντιπροσώπους μας και γενικότερα τους πολιτικούς, που αποφασίζουν, δήθεν, για το καλό μας.


Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
Σάς άρεσε;
Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
Σχολιάστε!!!
Διαδώστε!!!!
19/3/2017 - 240 - 3371
Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου