Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Συνεχίζονται οι βιασμοί στη Σουηδία, ενώ δρομολογούνται απελάσεις μεταναστών



Πέντε ύποπτοι βιασμών κρατούνται στη Σουηδία, μετά από επίθεση σε έφηβο – αυτή τη φορά στα σύνορα με τη Νορβηγία. Την ίδια στιγμή η χώρα σχεδιάζει να απελάσει 80.000 αιτούντες άσυλο – φοβούμενη την κλιμάκωση των βίαιων επιθέσεων, με θύματα τους κατοίκους της (πηγή).
 18
Σημειώνουμε πως τον Ιανουάριο εργαζόμενοι σε κέντρο ασύλου κλείσθηκαν σε ένα δωμάτιο, για να προστατευτούν από την εξέγερση 19 νεαρών – ενώ μία γυναίκα 22 ετών μαχαιρώθηκε από έναν νεαρό άνδρα, σε ένα κέντρο για ασυνόδευτους ανηλίκους. Οι βιασμοί, οι αναταραχές, η βία και οι δολοφονίες έχουν γίνει πλέον καθημερινότητα στη Σουηδία – οι Αρχές της οποίας δεν μπορούν να βρουν λύση στο πρόβλημα.
Όσον αφορά τους ίδιους τους Σουηδούς, συνεχίζουν να σιωπούν εκκωφαντικά – υπενθυμίζοντας πως από το 1997 η Σουηδία έχει ανακηρυχθεί επίσημα σε μία πολυπολιτισμική χώρα, όπου ο καθένας είναι ευπρόσδεκτος, ενώ μπορεί να μείνει όπου και όσο θέλει εάν ζητήσει άσυλο.
Η εγκληματικότητα όμως καταρρίπτει συνεχώς νέα ρεκόρ, ενώ πολλοί Σουηδοί έχουν μετατραπεί σε μετανάστες μέσα στην ίδια τους τη χώρα, εγκαταλείποντας τις πόλεις που έχουν ήδη καταληφθεί από Μουσουλμάνους. Όπως το Μάλμε, στο οποίο το 50% των νεογέννητων παίρνει το όνομα Μωάμεθ.
Οι επιθέσεις εναντίον αστυνομικών είναι καθημερινές, οι μάχες μεταξύ συμμοριών που αποτελούνται από νεαρούς μουσουλμάνους κάθε εθνικότητας επίσης, ενώ οι εμπρησμοί αποτελούν σχεδόν φυσιολογικό φαινόμενο.
Όταν σκοτεινιάζει, σε ορισμένες περιοχές δεν τολμάει καμία γυναίκα να κυκλοφορήσει μόνη της στους δρόμους, αφού ο αριθμός των βιασμών έχει αυξηθεί κατακόρυφα. Αρκεί να σημειώσει κανείς πως σε ένα περιθωριοποιημένο προάστιο της Στοκχόλμης το 17% των νεαρών μουσουλμάνων δήλωσαν το 2007 ότι, έχουν βιάσει τουλάχιστον μία φορά, ενώ το 31% ήταν τόσο βίαιο, ώστε η γυναίκα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Σχόλιο Ιστολογίου: Καί ενώ ή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ-ΕΗΤΩΝ καθώς καί όλα τά κόμματα, γνωρίζουν τίς καταστάσεις αυτές πού συμβαίνουν στήν Σουηδία, εξακολουθούν νά στηρίζουν τούς λαθροεισβολείς, τούς βοηθούν σέ βαθμό πού νά στερούν από τούς Έλληνες  τά είδη πρώτης ανάγκης, ακόμη καί τήν κατοικία τους μέ τίς κατασχέσεις γιά νά τίς δώσουν δωρεάν στούς εισβολείς τής πατρίδος μας. Δείτε εδώ:

Στο σφυρί η πρώτη κατοικία και για οφειλές στο Δημόσιο. Από τήν ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

     https://eleftheriellas.blogspot.gr/2017/03/blog-post_19.html?spref=tw


καί εδώ:

ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΑΚΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΘΑ ΣΤΕΓΑΖΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ

    https://eleftheriellas.blogspot.gr/2017/04/blog-post_38.html
Αργύριος Μαρινάκης ΈΛΛΗΝ Πολίτης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου