Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Όλες οι μηνύσεις γιά εσχάτη προδοσία εδώ. – Επειδή σε αρκετές περιπτώσεις το ίδιο κείμενο έχει κατατεθεί από περισσότερα άτομα, οι μηνύσεις είναι χιλιάδες. Στην λίστα που ακολουθεί θα βρείτε τα κείμενα που εντοπίσαμε και πληροφορίες για τους μηνυτές.





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 14.10.2012
Η μήνυση που κατέθεσα στις 6 Ιουλίου 2012, με ΑΒΜ Α 2012/2593, κατά Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Γ.ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, κατά μελών του Υπουργικού Συμβουλίου και κατά βουλευτών που συμφώνησαν, εισηγήθηκαν και ψήφισαν τα δύο Μνημόνια, για τα εγκλήματα της εσχάτης προδοσίας και της εξαπάτησης εκλογέων, την οποία συνυπέγραψαν αρχικά 283 Έλληνες και Ελληνίδες, διαβιβάσθηκε από τον Άρειο Πάγο στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων. Κατόπιν συνυπέγραψαν τήν μήνυση άλλοι 94 πολίτες.
Συγκεκριμένα, ο Κ. Εισαγγελέας Πρωτοδικών υπέβαλε άμεσα τη μήνυση προς τον Κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο οποίος στη συνέχεια την διαβίβασε αμελλητί προς τον κ.Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων μέσω του κ.Υπουργού Δικαιοσύνης, για να δικασθούν οι μηνυόμενοι για την εσχάτη προδοσία με το νόμο περί ευθύνης υπουργών.
Παράλληλα, ζητείται και η άρση της βουλευτικής ασυλίας του ΓΑΠ προκειμένου να δικασθεί από τα Ποινικά Δικαστήρια για το έγκλημα της εξαπάτησης εκλογέων.
Έφτασε λοιπόν η ώρα τους!
Η ώρα που οι προδότες της χώρας μας θα λογοδοτήσουν για τα εγκλήματα που μεθόδευσαν, οργάνωσαν και διέπραξαν σε βάρος του Ελληνικού Λαού. Τον λαό που πρόδωσαν, οδήγησαν στην αυτοκτονία, την εξαθλίωση, την ανεργία, την ταπείνωση, τον λαό που του έκλεψαν την πατρίδα του. Τον λαό που του έκλεψαν τον μισθό και τη σύνταξη. Θα λογοδοτήσουν που άνοιξαν την κερκόπορτα για να εισβάλουν οι ξένοι κατακτητές και να λεηλατούν την περιουσία μας, τον εθνικό μας πλούτο, να μας εξευτελίζουν (σημείωση: για τους τροϊκανούς θα ακολουθήσουν στο άμεσο μέλλον ενέργειες, για απόδοση ευθυνών για ό,τι έχουν διαπράξει σε βάρος μας με τη συνέργεια των εθνοπροδοτών).
Σε κάθε περίπτωση, το όνομα των εθνοπροδοτών (Ελλήνων;;;) θα μείνει ανά τους αιώνες στην ιστορία ισότιμο και ισάξιο με αυτό του Εφιάλτη, που πρόδωσε τον Λεωνίδα και τους 300 γενναίους, βοηθώντας τους Πέρσες. Το ίδιο τέλος περιμένει όλους τους προδότες, η ίδια μοίρα τους αξίζει, εάν στο μεταξύ δεν έχουν αυτοκτονήσει είτε από τις τύψεις είτε από την αδυναμία τους και την ανικανότητά τους να αντέξουν το βάρος της ευθύνης τους.
Η Δικαιοσύνη απέδειξε ότι λειτουργεί. Ότι υπάρχει για να αποδίδεται το δίκαιο και για να τιμωρούνται οι εγκληματίες. Έπραξε το καθήκον της. Συγχαρητήρια στους Δικαστές μας!
Το θέμα τώρα είναι ότι πρέπει να υπάρξει πρόταση 30 βουλευτών για να ξεκινήσει η ποινική διαδικασία στη Βουλή. Τα αντιμνημονιακά κόμματα με έχουν διαβεβαιώσει ότι θα στηρίξουν τη μήνυση. Να δούμε αν αυτό θα γίνει στην πράξη. Επίσης, θυμίζω και τις δεσμεύσεις της Ν.Δ. ενόψει των βουλευτικών εκλογών του Ιουνίου 2012, που στις 23.04.2012, δια στόματος του Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού κ.Μάξιμου Χαρακόπουλου, δεσμεύτηκε ότι η τιμωρία των πρωταιτίων του ελληνικού ναυαγίου ήταν ένας από τους στόχους της. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του, ο ανωτέρω ανέφερε: «Η ψήφος σε κόμματα διαμαρτυρίας θα είναι ψήφος ασυλίας στο ΠΑΣΟΚ. Εάν στην επόμενη Βουλή δεν υπάρχει ισχυρή κυβέρνηση της ΝΔ, δεν θα πληρώσουν οι πρωταίτιοι του ελληνικού δράματος. Δεν θα μπορέσουμε να τους οδηγήσουμε στη δικαιοσύνη. Δεν θα μπορέσει να σχηματιστεί Εξεταστική Επιτροπή και Ειδικό Δικαστήριο στη συνέχεια για τον κ.Παπανδρέου και τον κ.Παπακωνσταντίνου».
Επομένως, η Ν.Δ. είναι πεπεισμένη ότι οι κ.κ.Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου, «πρωταίτιοι του ελληνικού δράματος» κατά τις δηλώσεις της, διέπραξαν εγκλήματα κατά της χώρας μας.
Αυτό λοιπόν που περιμένουμε, είναι να φανεί η Ν.Δ. αντάξια των προεκλογικών της δεσμεύσεων.
Εκτός αν, και αυτές οι δηλώσεις έγιναν προς εξαπάτηση των εκλογέων …
Όλα θα κριθούν από το αν υπάρξει ο αριθμός των 30 για να ξεκινήσει η ποινική διαδικασία στη Βουλή, και αν θα υπάρξει στη συνέχεια ο αριθμός των 151 βουλευτών που απαιτείται για να σταλούν οι προδότες στο Ειδικό Δικαστήριο.
Εάν αυτό δεν συμβεί, τότε θα πέσουν οι μάσκες. Θα φανεί ποια κόμματα, ποιοι βουλευτές είναι συνεπείς με τις δεσμεύσεις τους, και ποιοι κοροϊδεύουν τον Ελληνικό Λαό.
Η διαδικασία στη Βουλή θα δείξει πολλά.
Αναμένουμε τη συνέχεια. Αναλόγως, θα ακολουθήσουν οι σχετικές και δέουσες νομικές ενέργειες…
ΝΤΟΡΑ Λ. ΚΡΗΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ




Όλες οι μηνύσεις


Διευκρινίσεις :
– Επειδή σε αρκετές περιπτώσεις το ίδιο κείμενο έχει κατατεθεί από περισσότερα άτομα, οι μηνύσεις είναι χιλιάδες. Στην λίστα που ακολουθεί θα βρείτε τα κείμενα που εντοπίσαμε και πληροφορίες για τους μηνυτές. 
– Οι Αναφορές είναι εξίσου σημαντικές ! Σε ότι αφορά την τιμωρία των καταγγελόμενων εγκλημάτων η δικαιοσύνη έχει τις ίδιες υποχρεώσεις. Για να τις δείτε κάντε κλικ στην λέξη ” αναφορές” ή ΕΔΩ Η μόνη διαφορά ανάμεσα στην αναφορά και στην μήνυση είναι ότι ο καταγγέλον δεν δηλώνει πολίτικη αγωγή – η οποία στοιχίζει 150 ευρώ.
Μηνύσεις για έσχατη προδοσία και άλλες πράξεις απείρου κάλους …
22/02/2010 Ιωάννης Σιάτρας κατά παντός υπευθύνου για τα ψευδή στατιστικά στοιχεία που δόθηκαν στην Eurostat 22.02.2010 , [ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ κατά Παντός υπευθύνου, σχετικά με την τέλεση των  αδικημάτων,  της παράβασης καθήκοντος κατ’αρθρ. 259 ΠΚ , ψευδούς  βεβαίωσης, νόθευσης κλπ κατ’άρθρο 242 ΠΚ., της Απιστίας κατ’άρθρο 390 ΠΚ  καθώς και οποιασδήποτε άλλης αξιόποινης συμπεριφοράς προκύψει από τα αποδεικτικά στοιχεία και την διαδικασία της ανάκρισης. (Δείτε το κείμενο της μήνυσης, σε αρχείο pdfΠορεία : Στάλθηκε στη Βουλή και “θάφτηκε” εκεί μέχρι την παραγραφή των αδικημάτων.  Διευκρίνιση:  Κατά το ίδιο περίπου χρονικό διάστημα, μήνυση για τους ίδιους περίπου λόγους, υπέβαλε και ο βουλευτής κ. Γεώργιος Καρατζαφέρης, πρόεδρος του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Σύμφωνα με τη δικονομική πρακτική, οι δύο μηνύσεις συσχετίστηκαν .
09/04//2010 Κυριάκος Τόμπρας, Γεώργιος Νούλας ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ κατά των κερδοσκόπων και παντός υπευθύνου που με τις πράξεις και τις παραλείψεις τους χειραγώγησαν το δημόσιο χρέος της Ελλάδος και ζημίωσαν το Ελληνικό Δημόσιο, τους Έλληνες πολίτες και γενικότερα τα φορολογούμενα στην Ελλάδα φυσικά και νομικά πρόσωπα.
27/05/2010  Δημήτρης Αντωνίου  Χαλκίδα – ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΝΤ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ( 5 συνμηνυτες) Πορεία : στις 20-09-2011 διαβιβάστηκε στη Βουλή και δεν ακούστηκε πια τίποτα γι΄αυτήν. Αρχική μήνυση ΑΒΜ Α10/1688/27-05-2010 Χαλκίδα, η οποία πήρε τον αριθμό ΙΔ` 2010/19473/15-10-2010 στην Εισαγγελία Αθηνών. Δείτε την εδώ  http://zoidosia.blogspot.com/2010/05/blog-post_30.html  ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ http://www.greekamericannewsagency.com/GANA2/
29/07/2010 Κωνσταντίνος Μυλωνάς, Χριστίνα Σαλεμή ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ – ΕΓΚΛΙΣΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ Όλων των Ελλήνων Βουλευτών της Ζ΄ Αναθεωρητικής Βουλής των Ελλήνων (περίοδος Απρίλιος 2000 – Μάρτιος 2004) και παντός άλλου υπευθύνου διότι διά της θέσπισης της διαδικασίας απόδοσης ποινικών ευθυνών κατά Υπουργών όπως αυτή καθορίζεται από το αρθ. 86 του Συντάγματος και το νόμο 3126/19.03.2003, οι βουλευτές έχουν διαπράξει το έγκλημα της έσχατης προδοσίας σύμφωνα με το άρθρο 134.2 α, β, το άρθρο 134 Α ε, στ, ζ, η, ή/και το άρθρο 135 παρ.1-4 του Ποινικού Κώδικα, διότι παραβίασαν κυρίως τα άρθρα 1, 2, 4.1, 5.1, 20, 25, 26, 28, 51.2, 52, 59, 70, 82.1, 85, 87 à 100 Α, 110, 120.2,3,4 του Συντάγματος των Ελλήνων και τα άρθρα 1, 6, 13, 14, 17 και 18 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για την Προστασία των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και των Θεμελιωδών Ελευθεριών (ΕΣΔΑ) η οποία έχει υπερνομοθετική ισχύ.ΚΑΙ 11/05/2011 ΑΝΑΦΟΡΑ κατά παντός υπευθύνου για αξιόποινες πράξεις που τελέστηκαν μετά τη κατάθεση της μήνυσης για έσχατη προδοσία λόγω θέσπισης της ατιμωρησίας των υπουργών. (δηλαδή ολομέλεια της τωρινής  Βουλής και όποιος άλλως συμμετείχε στη τροποποίηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών) – Ξεκίνησε προκαταρκτική εξέταση https://justiceforgreece.wordpress.com/μηνύσεις-2/σαλεμηή-μυλωνά-νόμος-περί-ευθύνης-υπο/ , Scribd
09/08/2010 Ανδριόπουλος Ιωάννης Έγκληση – Μήνυση – Πολιτική Αγωγή κατά Βουλευτών & Ανώτερων Υπαλλήλων για μαζική απόδοση ιθαγένειας και ψήφο αλλοδαπών στις δημοτικές εκλογές  http://syntagmagr.blogspot.com/2010/08/blog-post_09.html Η μήνυση μπήκε στο αρχείο αλλά η σχετική ακυρωτική αίτηση έγινε δεκτή από το ΣτΕ … Ανδριόπουλος Ιωάννης: Aίτηση Ακυρώσεως και Αίτηση Αναστολής κατά μαζικής απόδοσης ιθαγένειας και ψήφου αλλοδαπών –> ΣτΕ 350/2011 – Αντισυνταγματικό το δικαίωμα ψήφου σε αλλοδαπούς ΚΑΙ Απόφαση Συμβουλίου Επικρατείας (Ολομ.) 460/2013 – Ιθαγένεια, ψήφος αλλοδαπών κλπ
24/12/2010 ΠΕΤΡΟΣ Γ. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΗΣ  ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ 300  (η ανάρτηση εμπεριέχει όλες τις εξελίξεις)
25/02/2011, Ρεβέκκα Κοροβίλα του Σωτηρίου,  ΜΗΝΥΣΗ-ΕΓΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΙΩΑΝΝΗ ΜΑΝΙΑΤΗ, ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ λόγω μην αξιοποίησης του ορυκτού πλούτου της χώρας προς όφελος της Ελληνικής οικονομίας και του Έλληνα https://justiceforgreece.wordpress.com/μηνύσεις-2/ρεβέκκα-κοροβίλα-κατα-παπανδρέου-λόγ/
25/02/2011 Παύλος Αλτίνης του Χρήστου, Δικηγόρου, ΕΓΚΛΗΣΗ ΚΑΤΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (ΑΚΗ) ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥhttp://palladion1.wordpress.com/2011/03/07/εγκληση-κατα-γεωργιου-παπανδρεου-και/
22/03/2011 Όλγα Γεριτσίδου του Γεωργίου, Μήνυση για έσχατη προδοσία. Πορεία : Μπήκε στο αρχείο http://www.humansupport.gr/gr_kataggelies_more.php?katag=24
24/03/2011 Γιώργος Γρυμπογιάννης κατά κυβέρνησης Γ.Α.Π. και κάθε συνενόχου εντός και εκτός Κοινοβουλίου επί εσχάτη προδοσία και δόλια παραπλάνηση του λαού και της χώρας, για την υπογραφή/ψήφιση του μνημονίου  https://justiceforgreece.wordpress.com/2012/05/31/και-αλλη-μια-μηνυση-για-θαψιμο-στην-βου/ Πορεια: ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΘΑΨΙΜΟ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ….
20/06/2011Σαλεμή κατά Παπανδρέου  έγκληση μήνυση κατά Γ. Α Παπανδρέου για συκοφαντική δυσφήμηση , έσχατη προδοσία και πολλά άλλα 
18/07/2011 – 126 πολίτες και 150 μάρτυρες – μήνυση για την αστυνομική αυθαιρεσία σε σχέση με τα γεγονότα που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια των απεργιακών κινητοποιήσεων και των μεγάλων, μαζικών διαδηλώσεων τις 15,28,29/6/2011 στο Σύνταγμα και τους γύρω δρόμους και περιοχές, για την χρήση απρόκλητης, δολοφονικής βίας και τη ρίψη χημικών, εκρηκτικών και λοιπών όπλων (πέτρες, ξύλα, μάρμαρα κ.α.) που συστηματικά, οργανωμένα και αδιάκοπα και χρησιμποίησε η ΕΛ.ΑΣ. κατά τις πιο πάνω ημερομηνίες, κορυφώνοντας σε ένταση και έκταση το πογκρόμ που πραγματοποιήθηκε την 29/6/2011. http://www.amesi-dimokratia.org/it/comunicati/item/508-κατατέθηκε-η-μήνυση-για-την-αστυνομική-αυθαιρεσία
21/09/2011 Η Νέα Ελλάδα κατέθεσε μήνυση  με την κατηγορία της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ως Πολιτική Αγωγή, εναντίον της Κυβέρνησης Γεωργίου Παπανδρέου και των μελών της Γ. Παπακωνσταντίνου, Ευ. Βενιζέλου, Ανδ. Λοβέρδου, Χ. Παπουτσή, Α. Διαμαντοπούλου, Θ. Πάγκαλου, του αδερφού του πρωθυπουργού Ανδρ. Παπανδρέου και τους συμμετέχοντες στην εταιρεία Institute for Climate and Energy Security στην Ελβετία για τον βρόμικο ρόλο τους στη λεηλασία της Ελλάδας και επίσης κατα παντός υπευθύνου για την αλλοίωση των στατιστικών στοιχείων για το έλλειμα του 2009 με βάση τις καταγγελίες της καθηγήτριας Οικονομετρίας κας Ζωής Γεωργαντά και των άλλων τεσσάρων αποπεμφθέντων μελών της Επιτροπής http://www.tsantiri.gr/politiki/nea-ellada-minisi-stin-kivernisi-gia-eschati-prodosia.html,  http://tolimeri.blogspot.com/2011/09/blog-post_8723.html#ixzz1YbVuhcwd
03/11/2011 Μυταλούλης Ιωάννης  ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ για ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ (141 ΠΚ) ΠΚ αρθ. 141  Όποιος με πρόθεσή του και με οποιεσδήποτε ενέργειες εκθέτει το ελληνικό κράτος ή σύμμαχό του ή κατοίκους τους σε κίνδυνο αντιποίνων ή εκθέσει σε κίνδυνο διατάραξης φιλικές σχέσεις του ελληνικού κράτους ή συμμάψου του με ξένο κράτος, τιμωρείται με φυλάκιση τριών μηνών μέχρι τριών ετών. Αν τα αντίποινα επήλθαν πραγματικά εξαιτίας των ενεργειών του, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών ετών. http://www.scribd.com/znasos/d/71459510-ΜΗΝΥΣΗ-ΚΑΤΑ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-141-ΠΚ ή ΕΔΩ
06/12/2011  Μηνυτήρια αναφορά κατά οκτώ Υπουργών που υπέγραψαν την ΚΥΑ του «Ειδικού Χωροταξικού Πλαισίου των Υδατοκαλλιεργειών» ( Παπακωνσταντίνου, Βενιζέλος, Γερουλάνος κλπ) Με τη μηνυτήρια αναφορά, καταγγέλλονται οι παράνομες διαδικασίες που κατέληξαν στην υπογραφή της επίμαχης ΚΥΑ στις 4.11.2011, ημέρα παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπανδρέου. Οι οχτώ Υπουργοί καταγγέλλονται για το αυταπόδεικτο αδίκημα της ψευδούς βεβαίωσης περί δήθεν ύπαρξης της προαπαιτούμενης γνώμης του Εθνικού Συμβουλίου Χωροταξικού Σχεδιασμού, ενώ ειδικότερα ο Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Π. Γερουλάνος, καταγγέλλεται επιπλέον για την εν γένει παράνομη συμμετοχή του στη διαδικασία, αφού είχε ίδιον οικονομικό και ηθικό συμφέρον από τη θεσμοθέτηση της ΚΥΑ.
09/02/2012 Καταγγελία στον Άρειο Πάγο για τα 203 δισ που πήραν οι τράπεζες (έσχατη προδοσία, απιστία, υπεξαίρεση)
24/04/2012   Όλγα Γεριτσίδου και άλλοι 10 πολίτες:  Μήνυση για προπαρασκευαστικές πράξεις Εσχάτης Προδοσίας, εξαπάτηση εκλογέων, χειραγώγηση – εκβιασμό και παραπλάνηση εκλογέων για τις εκλογές της 6ης Μαΐου 2012 κατέθεσαν σήμερα η Όλγα Γεριτσίδου και συμΠολίτες της, μετά από την σωρεία συνταγματικών εκτροπών που διεπράχθησαν και συνεχίζουν να διαπράττονται από την σε κάθε περίπτωση αντισυνταγματική κυβέρνηση Παπαδήμου και τους υπουργούς και εισαγγελείς που κατά το Σύνταγμα όφειλαν να μην ανεχθούν και στηρίξουν αυτές τις αντισυνταγματικές πράξεις. Ανάμεσα στους πέντε μηνυομένους και ο καθ’ όλα ανενεργός και διακοσμητικός πρόεδρος της δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας. http://www.humansupport.gr/uploads/lawsuitpapademosgreek.pdf
17/05/2012  Μήνυση κατά ΑΤΕ για τα δάνεια των κομματων Ο σύλλογος “Ελληνες Φορολογούμενοι” κατέθεσε στην Εισαγγελία Αθηνών, μηνυτήρια αναφορά (Γ2012/1722) κατά παντός υπευθύνου στελέχους της διοίκησης της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδος , με την οποία καλεί τον Εισαγγελέα να ερευνήσει την ύπαρξη ευθυνών στελεχών της Τράπεζας, σχετικά με την υπόθεση δανεισμού πολιτικών κομμάτων. (Δείτε τη μηνυτήρια αναφορά σε μορφή pdf – Δείτε το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς, μαζί με τους σχετικούς συνδεσμους)
25/05/2012 Μήνυση κατά ΠΑΣΟΚ και ΝΔ από το Χωνί  [μήνυση κατά παντός υπευθύνου στελέχους του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ καθώς και κατά παντός υπευθύνου στελέχους του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και του Υπουργείου Οικονομικών για το αδίκημα της απιστίας σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου αναφορικά με τις κρατικές χρηματοδοτήσεις των κομμάτων αυτών]
11/06/2012 ΕΒΕΑ και ΕΕΑ μήνυσαν την Τράπεζα της Ελλάδας για το κούρεμα …  ( αποθεματικά των ταμείων ) Είχαν προηγηθεί: το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, η Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία, το Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο, το Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου και Δωδεκανήσου, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, η Ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών Ελλάδος,  το Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής, οι Νοσοκομειακοί Γιατροί , το ΕΕΘ κλπ
06/07/2012 Μήνυση Κρητικοπούλου – Σακκά και 282 πολιτών για εξαπάτηση εκλογέων και έσχατη προδοσία  και ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ΥΠΟΜΝΗΜΑ (28/10/2012) Με την κατάθεση του υπομνήματος  ο αριθμός των συνυπογραφόντων/συμμηνυτών αυξήθηκε κατά 94 άτομα  ( προσκομίσθηκαν η σχετικές υπογραφές κλπ). Συνεπώς τώρα υπάρχουν τουλάχιστον 376 συν-μηνυτες.
20/07/2012 BΑΡΥΤΑΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ Ε.Ι.Χ.Ε. ΚΑΤΑ ΤΗΣ “ΜΑRFIN ΕΓΝΑΤΙΑ TΡΑΠΕΖΑ” για σύσταση και λειτουργία εγκληματικής οργάνωσης Σε μετωπική σύγκρουση το Ε.Ι.Χ.Ε με το τραπεζικό κατεστημένο;
08/10/2012 ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Γ.Α.Π. & ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΟ “ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ” Πάνος Σταμάτης για διασπορά ψευδών ειδήσεων ( άρθρο 191 παρ. 1 του ΠΚ )
23/10/2012 Δεύτερη μήνυση για την λίστα “Λαγκάρντ”  Μηνυτές:  Αλίκη Κυριακάκη, Οδυσσέας Τηλιγάδας, Ελένη Διαμαντοπούλου κατά Ε. Βενιζέλου, Γ. Παπανδρέου, Γ. Παπακωνσταντίνου, Ι. Διώτη, Ι. Καπελέρη, Σ. Στασινόπουλου και παντός άλλου υπευθύνου 
20/11/2012 Μηνυτήρια αναφορά κατά Ευάγγελου Μεϊμαράκη – Φίλιππου Πετσάλνικου  ( για “θάψιμο” δικογραφίας που αφορά οικονομικό σκάνδαλο 102 εκατομμυρίων ευρώ)
07/12/2012 Μηνυτήρια αναφορά για την καθυστέρηση στην έκδοση απόφασης από το ΣτΕ για το τέλος επιτηδεύματος 
12/12/2012 Μήνυση της Χρυσής Αυγής κατά Στουρνάρα   για παρότρυνση σε διάπραξη πλημμελήματος, ηθική αυτουργία σε παραβίαση δικαστικής απόφασης και ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος. ( Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.)
15/01/2013 Μήνυση κατά της Τρόικας (Τέρενς Κουίκ κατά: Πωλ Τομσεν, Ματίας Μορς, Κλάους Μαζούχ)
18/01/2013 Παντελής Γιαμαρέλλος κατά Ε. Βενιζέλου   (για Εσχάτη Προδοσία, παράβαση των περί Κρατικών Απορρήτων, απειλή κατά του Πολιτεύματος κλπ)
25/01/2013 Και τρίτη μήνυση κατά Ευάγγελου Βενιζέλου για την δήλωση περί κατοχής αμυντικών σχεδίων  Του Ιγνατίου Καραθεοδώρου του Δημητρίου, απόστρατου αξιωματικού της Πολεμικής Αεροπορίας, κατοίκου Καλλονής – Δήμου Λέσβου.
07/02/2013 ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΤΕΝΤΕ. ( για Παθητική Δωροδοκία, Παράβαση καθήκοντος και Συγκάλυψη Κακουργημάτων κατά συναυτουργία.)
29/03/2012 Μήνυση αξιωματικού για τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις (Του Παναγιώτη Σταμάτη του Δημητρίου, Πλωτάρχη του Πολεμικού  Ναυτικού ε.α.  ) –>  Άρχίσε προκαταρκτική εξέταση – Τρίτη 04.06.2013 
23/08/2013 Μηνυτήρια αναφορά και εισαγγελική έρευνα για τους ανασφάλιστους “ασφαλισμένους” του ΟΑΕΕ,  7/10/2013 Συμπληρωματικό υπόμνημα, 2/10/2013 Αναφορά στην Επιτροπή Αναφορών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.
20/09/2013 Μηνυτήρια αναφορά της Χρυσής Αυγής κατά Δένδια, καναλιών και εφημερίδων  για ψευδή καταμήνυση, καθώς και για το αδίκημα του άρθρου 192 ΠΚ. (διατάραξη κοινής ειρήνης)
24/09/2013 Μήνυση του Δημ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ κατά  Των Τραπεζών: 1) «ΕΘΝΙΚΗΣ», 2) Alpha Bank, 3) Εurobank,  και 4) Πειραιώς,  Για Απάτη (ΠΚ 386), Εκβίαση (ΠΚ 385), Απειλή (ΠΚ 333), Νομιμοποίηση Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες σε βαθμό ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ (ν. 3932/2011 και ν.3691/2008) και Σύσταση Εγκληματικής Οργάνωσης (ΠΚ 187) ΚΑΙ ΚΑΤΑ α) Γεωργίου  Προβόπουλου, Δ/τη Κεντρικής Τράπεζας για συνέργεια στα παραπάνω κακουργήματα των τραπεζών, δια της πλημμελούς άσκησης των εποπτικών του καθηκόντων (παράβαση των άρ. 2δ, 55Α του Καταστατικού της ΤτΕ) και δεν επέβαλλε υπέρ του Δημοσίου τις κατά των τραπεζών προβλεπόμενες ποινές (αρ. 55 του καταστατικού της ΤτΕ) (Απιστία περί την Υπηρεσία, ΠΚ 256).β) Της Δ/ντριας Β. Ζάκκα και Υπ/ντριας Κυριακής Φλεσιοπούλου της Δ/νση Εποπτείας Πιστωτικού Συστήματος της Τράπεζας της Ελλάδος για συνέργεια στα κακουργήματα των τραπεζών δια της πλημμελούς εποπτείας των τραπεζών. γ) Και κατά παντός υπευθύνου για τα παραπάνω εγκλήματα ως φυσικών και ηθικών αυτουργών. https://justiceforgreece.wordpress.com/μηνύσεις-2/αντωνιου-κατά-τραπεζων-εθνικη-alpha-bank-εurobank-π/
Μήνυση κατά  πρωθυπουργών που έφεραν και εφάρμοσαν τα μνημόνια! ( άγνωστη ημερομηνία κατάθεσης Έναρξη προκαταρκτικής εξέτασης 18/10/2013)
27/01/2014 ΕΝΟΡΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ-ΥΠΟΜΝΗΜΑ του Δημ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ στην από 27.05.2010 μήνυση του για έσχατη προδοσία ( με την παρούσα, οι κατηγορίες εκτείνονται στους επόμενους πρωθυπουργούς και στους καινούργιους βουλευτές) 
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: Δείτε και τις Αναφορές.. Είναι εξίσου σημαντικές ! Σε ότι αφορά την τιμωρία των καταγγελόμενων εγκλημάτων η δικαιοσύνη έχει τις ίδιες υποχρεώσεις. 
Καταγγελίες σε διεθνούς οργανισμούς και δικαστήρια :
στην Χάγη (5) ICC Appeals
στον ΟΗΕ
ΕΕ
άλλα:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου