Τρίτη 23 Μαΐου 2017

Ο Γιώργος Παπανδρέου, στο Δ.Σ. ΜΚΟ που διαχειρίζεται 200.000.000 δολάρια ετησίως!



Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΑΡΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΣΩΖΕ.
ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ 1ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΓΕΡΜΑΝΟΥΣ.
ΑΚΟΜΗ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ;;;
ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΤΟΥ ΓΑΠ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΝΤΡΙΑ ,ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ.
ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΣΟΥ.

ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟΣ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΝΑΙ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥ.
ΚΑΙ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΖΕΙ.


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ Μ.Κ.Ο ΜΕ ΤΟΝ Γ.Α.Π ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ




Ο Γιώργος Παπανδρέου, που κάποτε ως υπουργός Εξωτερικών μοίραζε χρήματα σε διάφορες γνωστές και άγνωστες ΜΚΟ, τώρα έγινε ο ίδιος μέλος -και μάλιστα ηγετικό- διεθνούς μη κυβερνητικής οργάνωσης! 
Ο ίδιος φυσικά το αποκρύπτει .. επιμελώς, αλλά η πληροφορία έγινε γνωστή την περασμένη εβδομάδα μέσω… Αμερικής. 

Την ημέρα που ψηφιζόταν στη Βουλή το τέταρτο Μνημόνιο, ο πρώην πρωθυπουργός (που έφερε το πρώτο) βρισκόταν στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο «Bellagio» του Λας Βέγκας ως ομιλητής στο συνέδριο Salt για μεγαλοεπενδυτές και τραπεζίτες. 

Στην ιστοσελίδα του συνεδρίου αναρτήθηκε το βιογραφικό του στα αγγλικά, όπου αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι είναι «μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Mercy Corps, μιας διεθνούς ΜΚΟ που προσφέρει ανθρωπιστική βοήθεια σχεδόν σε κάθε εμπόλεμη ζώνη στον κόσμο». 

Με έδρα το Πόρτλαντ των ΗΠΑ, η Mercy Corps είναι μια οργάνωση που διαχειρίζεται περί τα 200.000.000 δολάρια ετησίως και εμπλέκεται άμεσα και με το Προσφυγικό στη χώρα μας. «Επεκτείναμε τη δραστηριοποίησή μας και στην Ελλάδα τον Αύγουστο του 2015 και, πλέον, έχουμε 35 άτομα έμμισθο προσωπικό στη Λέσβο, την Κω, τη Λέρο, αλλά και στην ηπειρωτική Ελλάδα, την Αθήνα και στα βορειοδυτικά της χώρας» έλεγε η εταιρία πριν από μερικούς μήνες σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει. 

Η ΜΚΟ με τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στην ηγετική ομάδα της έχει υπογράψει «συμφωνίες συνεργασίας με υπουργεία, δήμους και εμπορικά επιμελητήρια στα νησιά», όπως τονίζει στην ίδια συνέντευξη. 
Ο Καμίνης Ο Γιώργος Καμίνης ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να «αγκαλιάσουν» τη Mercy Corps, με τον Δήμο της Αθήνας να παραχωρεί χώρους του στην εν λόγω ΜΚΟ για μαθήματα ελληνικής γλώσσας σε πρόσφυγες και γυμναστήρια για να αθλούνται οι πρόσφυγες που «διαχειρίζεται» η Mercy Corps. 

«Στην Αθήνα», όπως λένε οι ίδιοι, «εργαζόμαστε σε ένα μακροπρόθεσμο σχέδιο για την ενσωμάτωση των προσφύγων, που θα εφαρμοστεί σε όλο το εύρος της πόλης». 
Ο Γιώργος Παπανδρέου έχει επισκεφτεί δομές προσφύγων στην Αθήνα μαζί με την πρόεδρο της Mercy Corps Λίντα Μέισον, αλλά στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε στη συνέχεια εμφανιζόταν να επισκέπτεται τους χώρους ως… πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών! 

Κ. Παπαχλιμίντζος  http://www.dimokratianews.gr/

Διαβάστε περισσότερα στο: http://www.aerikes-epoxes.com/2017/05/23/o-giorgos-papandreou-sto-d-s-mko-pou-diachirizete-200-000-000-dolaria-etisios/






                              
  • Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμα



ΔΕΙΤΕ ΤΟΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΗΣ Μ.Κ.Ο
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Παγκόσμιο Συμβούλιο Ηγεσίας

Μοιραστείτε αυτήν τη σελίδα: 
  •  
  •  
  • linkedin 
  • google
Το Global Leadership Council του Mercy Corps επικεντρώνεται στον τρόπο βελτιστοποίησης της παγκόσμιας στρατηγικής και της τοποθέτησής μας. Παρέχουν συμβουλές σχετικά με νέες εταιρικές σχέσεις και αναδυόμενα παγκόσμια δίκτυα που θα συμβάλλουν στην επέκταση της κλίμακας και των επιπτώσεών μας σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο κόσμο.
Linda Mason , πρόεδρος της GLC 
Η Linda Mason είναι πρόεδρος και ιδρυτής των Bright Horizons, ο μεγαλύτερος παγκόσμιος προμηθευτής παιδικής φροντίδας στο χώρο εργασίας και πρόωρης εκπαίδευσης. Η Bright Horizons διαθέτει περισσότερα από 850 κέντρα ανάπτυξης παιδιών υψηλής ποιότητας για εργοδότες σε 45 πολιτείες, την Ευρώπη και την Ινδία. Είναι πρώην συν-διευθυντής του προγράμματος έκτακτης ανάγκης Save the Children στο Σουδάν. Η κ. Mason επί του παρόντος εργάζεται ως Leader-in-Residence στο Κέντρο Δημόσιας Ηγεσίας της Σχολής του Χάρβαρντ Κένεντι. Διαβάστε το πλήρες βιολογικό ▸ του Linda
Carolina Barco 
Η Carolina Barco είναι πρώην υπουργός Εξωτερικών της Κολομβίας (2002-2006) και πρεσβευτής στις Ηνωμένες Πολιτείες (2006-2010) και σήμερα είναι σύμβουλος της Διαμερικανικής Τράπεζας Αναπτύξεως για τη βιώσιμη αστική ανάπτυξη στη Λατινική Αμερική και την Καραϊβική. Έχει πτυχίο κοινωνιολογίας από το κολλέγιο Wellesley στη Μασαχουσέτη, πτυχίο Master of Urban Planning από το Graduate School of Design του Χάρβαρντ και πτυχίο MBA στο Instituto de Empresa της Μαδρίτης, Ισπανία.
Mohamed Α. El-Erian 
Ο Mohamed A. El-Erian είναι επικεφαλής οικονομικός σύμβουλος της Allianz. Πρόεδρος του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ανάπτυξης του Προέδρου Μπαράκ Ομπάμα, είναι ένας αρθρογράφος για το Bloomberg View και ένας συντάκτης συντάκτης στους Financial Times. Ο Δρ. El-Erian έχει δημοσιεύσει ευρέως τα διεθνή οικονομικά και οικονομικά θέματα. Ονομάστηκε στον κατάλογο των "Top 100 Global Thinkers" της Foreign Policy για τα έτη 2009, 2010, 2011 και 2012. Έχει μεταπτυχιακό και διδακτορικό στα οικονομικά από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης και έλαβε το προπτυχιακό του δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο του Cambridge.
Fadi Ghandour 
Ο Fadi Ghandour είναι ο ιδρυτής και αντιπρόεδρος της Aramex. Είναι σήμερα εκτελεστικός πρόεδρος της Wamda Ventures, ένα νέο ταμείο επιχειρηματικών κεφαλαίων που επικεντρώνεται στις τεχνολογικές επενδύσεις στον αραβικό κόσμο και διευθύνων σύμβουλος της MENA Venture Investments. Είναι Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Abraaj Capital, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Endeavour Global, Μέλος του Συμβουλευτικού Συμβουλίου του MIT Media Lab και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο της Βηρυτού (AUB). Είναι επίσης ιδρυτικός επενδυτής στο Maktoob.com που πωλήθηκε στο Yahoo το 2009. Είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος της Ruwwad for Development και πρόεδρος του Ruwwad Micro-Venture Fund, ενός κεφαλαίου που βασίζεται σε μετοχές και παρέχει κεφάλαια εκκίνησης και υποστήριξη για μικροεπιχειρήσεις και μικρο- επιχειρηματίες.
Mo Ibrahim 
Ο Mo Ibrahim είναι ο ιδρυτής και πρόεδρος του Ιδρύματος Mo Ibrahim, το οποίο ίδρυσε το 2006 για να υποστηρίξει τη χρηστή διακυβέρνηση και την εξαιρετική ηγεσία στην αφρικανική ήπειρο. Ο Δρ Ibrahim είναι επίσης ιδρυτικός πρόεδρος της Satya Capital Limited, ενός ιδιωτικού επενδυτικού κεφαλαίου επικεντρωμένου στην Αφρική. Το 2008, ο Δρ Ibrahim απαριθμήθηκε από το περιοδικό TIME ως ένας από τους 100 πιο σημαντικούς ανθρώπους στον κόσμο. Ο Δρ Ibrahim έγινε διοικητής του Τάγματος του Λέοντα (Σενεγάλη) από τον Πρόεδρο Macky Sall (Φεβρουάριος 2014) και τον Commandeur του Arch Wissam από τον βασιλιά Mohammed V1 του Μαρόκου (Ιούλιος 2014).
Ινδρά Κ. Νοόγι 
Η Indra Nooyi είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της PepsiCo.Η κ. Nooyi είναι επίσης ο κύριος αρχιτέκτονας της Performance with Purpose, ο στόχος της PepsiCo να παράσχει βιώσιμες οικονομικές επιδόσεις, παρέχοντας ένα ευρύ φάσμα τροφίμων και ποτών από τις θεραπείες μέχρι την υγιεινή διατροφή. την εξεύρεση καινοτόμων τρόπων για την ελαχιστοποίηση των επιπτώσεων της επιχείρησης στο περιβάλλον, τη μείωση του κόστους, παροχή ενός ασφαλούς χώρου εργασίας για τους υπαλλήλους της PepsiCo παγκοσμίως. και τον σεβασμό, την υποστήριξη και την επένδυση στις τοπικές κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιείται η εταιρεία. Είναι κάτοχος πτυχίου από το χριστιανικό κολλέγιο Madras, ένα MBA από το Ινδικό Ινστιτούτο Διοίκησης στην Καλκούτα και ένα Master of Public and Private Management από το Πανεπιστήμιο Yale.
Δρ. Ngozi Okonjo-Iweala 
Ο Δρ. Ngozi Okonjo-Iweala είναι ανώτερος σύμβουλος στο Lazard και πρόεδρος της Παγκόσμιας Συμμαχίας για τα εμβόλια και την ανοσοποίηση. Ήταν προηγουμένως Υπουργός Οικονομικών στη Νιγηρία και Συντονιστής Υπουργός Οικονομίας (2011 έως 2015). Πριν από αυτό, ήταν Διευθύνων Σύμβουλος της Παγκόσμιας Τράπεζας (2007 έως 2011). Ο κ. Okonjo-Iweala κατείχε επίσης τις θέσεις του υπουργού Οικονομικών και του Υπουργού Εξωτερικών της Νιγηρίας μεταξύ 2003 και 2006. Είναι αξιοσημείωτη που είναι η πρώτη γυναίκα που κατέχει μία από αυτές τις θέσεις. Ως υπουργός Οικονομικών, επαινούσε για την απαλλαγή της Νιγηρίας από εξωτερικό χρέος ύψους 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων από τη Λέσχη των Παρισίων. Το 2015, ονομάστηκε ένας από τους 50 μεγαλύτερους ηγέτες του κόσμου από την Fortune . Το 2014, το TIME το ονόμασε έναν από τους 100 πιο σημαντικούς ανθρώπους στον κόσμο και η Forbes την ονόμασε μία από τις 100 πιο ισχυρές γυναίκες στον κόσμο για 5 χρόνια διαδοχικά από το 2011 και μία από τις τρεις πιο ισχυρές γυναίκες στην Αφρική.Είναι επίσης συγγραφέας πολλών βιβλίων και άρθρων, συμπεριλαμβανομένης της μεταρρύθμισης του ανανεώσιμου: μαθήματα από τη Νιγηρία , που δημοσιεύονται από το MIT Press.Εκπαιδεύτηκε στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ και κατέχει διδακτορικό δίπλωμα από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασαχουσέτης.
Γιώργος Παπανδρέου 
Ο Γιώργος Παπανδρέου υπηρέτησε ως ο 11ος πρωθυπουργός της Ελλάδας μετά τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εθνικές εκλογές του Οκτωβρίου 2009. Ονομάστηκε ως ένας από τους Top 100 Global Thinkers του περιοδικού Foreign Policy το 2010 για να «κάνει το καλύτερο της χειρότερης χρονιάς της Ελλάδας». Αφού ολοκλήρωσε τις πανεπιστημιακές σπουδές του στο Αmherst College στη Μασαχουσέτη και στις μεταπτυχιακές σπουδές του στο LSE, ο Παπανδρέου κέρδισε βουλευτική έδρα Του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος (ΠΑΣΟΚ) το 1981. Από τότε έχει υπηρετήσει στο ελληνικό κοινοβούλιο. Ως Υπουργός Εξωτερικών από το 1999 έως το 2004, επαινούσε ευρέως για τη διπλωματική του γέφυρα. Με επιτυχία διαπραγματεύτηκε καλύτερες σχέσεις με την πρώην αντίπαλη Τουρκία. Το 2004, ο Παπανδρέου εξελέγη ηγέτης του ΠΑΣΟΚ στην πρώτη ανοικτή πρωτοβάθμια χώρα - μια κίνηση πολύ συμβολική για τη δέσμευσή του στη συμμετοχική διακυβέρνηση - και κατέλαβε τη θέση αυτή μέχρι τον Μάρτιο του 2012. Είναι επίσης ο πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς κοινότητας, δημοκρατικά, σοσιαλιστικά και εργατικά κόμματα.
Robert B. Zoellick 
Ο Robert B. Zoellick είναι Πρόεδρος των Διεθνών Συμβούλων της Goldman Sachs. Εργάζεται στα διοικητικά συμβούλια του Temasek, του Ταμείου Υψηλού Πλούτου της Σιγκαπούρης και των Laureate International Universities, καθώς και στο διεθνές συμβουλευτικό συμβούλιο της Rolls Royce. Ο Zoellick είναι επίσης ανώτερος συνεργάτης του Κέντρου Επιστήμης και Διεθνών Υποθέσεων του Belfer στο Kennedy School of Government του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ. Εργάζεται στα διοικητικά συμβούλια του Εθνικού Κληροδόχου για τη Δημοκρατία και του Ινστιτούτου Διεθνούς Οικονομίας του Peterson.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου