Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Σύζυγος Παπαδήμου: Δουλεύει τόσο σκληρά για την Ελλάδα - Είμαι αηδιασμένη.


Επειδή ή Κα Σάνα Ίνγκραμ έκανε τήν παρακάτω δήλωση, θεώρησα ότι είναι σκόπιμο νά τίς κάνω κάποιες ερωτήσεις.
Πρώτα όμως θά ήθελα νά μάς πεί γιατί αηδίασε τόσο πολύ  καί μετά νά μάς διευκρινήσει γιά ποιούς  λόγους  δουλεύει τόσο σκληρά ό σύζυγός της.

Η "κυρία" Σάνα Ίνγκραμ: Δουλεύει τόσο σκληρά για την Ελλάδα. <<Πονάει νά βλέπω τόν άνδρα μου έτσι, έχει κάνει τόσα πολλά πράγματα >>

Ερωτώ λοιπόν τήν Κα Σάνα Ίνγκραμ.
Γιά ποιά Ελλάδα έχει δουλέψει τόσο σκληρά ό σύζυγός σας;;;;; Ποιά είναι τά πολλά καλά πράγματα πού έκανε;;;

Γιά τήν Ελλάδα χωρίς Έλληνες;;
Γιά τήν Ελλάδα τών λαθρομεταναστών;;;
Γιά τήν Ελλάδα τού Γερμανικού προτεκτοράτου;;;
Γιά τήν Ελλάδα τών υπόδουλων Ελλήνων;;;
Γιά τήν Ελλάδα τής παγκοσμιοποίησης;;;
Γιά τήν Ελλάδα χωρίς ιστορία;;;;
Γιά τήν Ελλάδα χωρίς σύνορα;;;;
Γιά τήν Ελλάδα χωρίς ήθη καί έθιμα;;;;
Γιά τήν Ελλάδα τής εξαθλίωσης;;;;
Γιά τήν Ελλάδα τής πείνας;;;;
Γιά τήν Ελλάδα τών αυτοκτονιών;;;
Γιά τήν Ελλάδα τών λιποθυμιών τών παιδιών στά σχολεία;;;;
Γιά τήν Ελλάδα τών κλειστών Ελληνικών καταστημάτων καί επιχειρήσεων;;;
Γιά τήν Ελλάδα τών Ελλήνων πού ψάχνουν γιά τροφή στά σκουπίδια;;;;
Γιά τήν Ελλάδα τού 1.500.000 ανέργων;;;;
Γιά τήν Ελλάδα τών συσσιτίων;;;;;
Γιά τήν Ελλάδα τών κατασχέσεων οικιών καί επιχειρήσεων;;;;;
Γιά τήν Ελλάδα τών Ελλήνων αστέγων;;;;
Γιά τήν Ελλάδα πού προστατεύει τούς λαθρομετανάστες καί όχι τούς Έλληνες;;;;
Γιά τήν Ελλάδα πού δίνει προτεραιότητα στούς παιδικούς σταθμούς καί στά σχολεία στούς λαθρό.
Γιά τήν Ελλάδα πού οί Έλληνες φορολογούνται μέ αβάσταχτους φόρους;;;;
Γιά τήν Ελλάδα τών τραπεζιτών;;;;
Γιά τήν Ελλάδα τών τοκογλύφων;;;
Γιά τήν Ελλάδα τής Ολιγαρχικής Κλεπτοκομματοκρατίας;;;;
Γιά τήν Ελλάδα πού τήν ξεπούλησαν - χάρισαν στούς ΕβραιοΓερμανούς;;;;;
Γιά τήν Ελλάδα πού ξεπούλησαν χάρισαν όλον τόν πλούτο της στούς ΕβραιοΓερμανούς;;;;
Γιά τήν Ελλάδα πού, πού, πού μέ πολλά ερωτηματικά θά μπορούσαν νά γραφτούν;;;;

Γιά ποιά Ελλάδα από όλες αυτές δουλεύει τόσο σκληρά ό σύζυγός της καί εμείς νοιώθουμε ότι μάς κορο'ι'δε'υει καί αυτός καί όλοι οί πρωθυπουργοί τών Μνημονίων αλλά καί οί βουλευτές όλων τών κομμάτων, πού έκαναν όλα τά παραπάνω;;;;

Διαφωνώ όμως γιά τήν ενέργεια τών προβοκατόρων νά ηρωποιήσουν τόν Παπαδήμο, διότι τό μόνο πού θά κατάφερναν είναι ακριβώς αυτό.
Επίσης μέ αυτήν τήν πράξη τους, ενισχύουν τό σχέδιο τής Νέας Τάξης μέ υπερΑστυνόμευση καί τρομοκράτηση τού Ελληνικού λαού.
Όλες αυτές οί δήθεν επαναστατικές ομάδες, όχι μόνον δέν βοηθούν τόν Ελληνικό λαό, αλλά εξυπηρετούν στό έπακρο όλες τίς κυβερνήσεις καί φυσικά τήν τρομοκρατία τής κυβέρνησης κατά τού Ελληνικού λαού.
Άλλωστε δέν είναι τυχαίο ότι όλα τά κόμματα έσπευσαν νά καταδικάσουν αυτήν τήν ενέργεια.
Καί μήν μού πείτε ότι δέν μπορούν νά γνωρίζουν ποιοί είναι αυτοί οί δήθεν τρομοκράτες, διότι θά φανείτε αδαείς.
Δέν μπορεί ή κυβέρνηση καί τό σύστημα νά γνωρίζει τήν προσωπική ζωή τού καθ`ενός μας, τί ρούχα φοράμε, τί φαγητό τρώμε καί δέν γνωρίζει ποιοί είναι αυτοί οί δήθεν τρομοκράτες.

Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης



Σάββατο, 27 Μαΐου 2017


Σύζυγος Παπαδήμου: Δουλεύει τόσο σκληρά για την Ελλάδα-Είμαι αηδιασμένη.






Δίχως να έχει ξεπεράσει ακόμη το σοκ από την τρομοκρατική επίθεση που δέχθηκε ο σύζυγός της Λουκάς Παπαδήμος, η Σάνα Ίνγκραμ περιέγραψε σε ιστοσελίδα τα πρώτα λεπτά μετά την επίθεση, το απόγευμα της Πέμπτης…
..όταν ενώ ήταν μέσα στο αυτοκίνητό του, άνοιξε παγιδευμένο φάκελο, ο οποίος εξερράγη στα χέρια του, τραυματίζοντας τον ίδιο, τον πρώην πρωθυπουργό, τον οδηγό και έναν άνδρα της ασφάλειά του.
Η Σάνα Ίνγκραμ δήλωσε ότι περίμενε στο σπίτι τον σύζυγό της και τότε ενημερώθηκε ότι είχε πέσει θύμα τρομοκρατικής επίθεσης. Στη συνέχεια, κάλεσε ταξί για να φτάσει στον Ευαγγελισμό.
«Μίλησα και με τον ίδιο και με την ασφάλειά του, τους γιατρούς. Είναι καλύτερα», εξομολογείται.
Η Σάνα Ίνγκραμ επισήμανε ότι το γεγονός πως ο Λουκάς Παπαδήμος δεν επέβαινε στο θωρακισμένο αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιεί συνήθως για τις μετακινήσεις του, του έσωσε τη ζωή:
«Ήταν πολύ τυχερός. Γιατί θα μπορούσε να είναι πολύ χειρότερα. Δεν ήταν σε θωρακισμένο αυτοκίνητο, το οποίο ήταν στο συνεργείο και δεν εισέπνευσε την εκρηκτική ύλη».
Επίσης, περιέγραψε τι αντιμετώπισε στο νοσοκομείο, υποστηρίζει:
«Ήταν ήδη σε ένα δωμάτιο μαζί με γιατρούς. Του μίλησα για να ακούσω αν η φωνή του ήταν κανονική και ήταν, αλλά έπρεπε να μπει στο χειρουργείο και δεν προλάβαμε να μιλήσουμε πολύ. Δεν μου το επέτρεψαν, ήταν πολλοί γιατροί εκεί και δεν ήξεραν πόσο σοβαρή ήταν η κατάστασή του».Δεν μπορεί να κρύψει τα συναισθήματά της για εκείνους που βρίσκονται πίσω από τη δολοφονική επίθεση κατά του συζύγου της.
«Είμαι αηδιασμένη. Είναι τόσο καλός άνδρας. Είναι ο σύζυγός μου αλλά δεν έκανε ποτέ κάτι κακό για τη χώρα του. Δουλεύει τόσο σκληρά για την Ελλάδα, έχει θυσιάσει τόσα πολλά. Γιατί; Γιατί αυτό; Ποιος το κάνει το ανόητο πράγμα στην Ελλάδα; Δεν είναι λογική η αντίδρασή μου; Γιατί δεν κυνηγούν τους κακούς; Δεν θα ήθελα να τους πω κάτι. Εύχομαι μόνο να μην σκοτώσουν κανέναν. Δεν θα έπρεπε να αναζητούν τη βία ως λύση, ποτέ δεν λειτουργεί».«Πονάει να βλέπω τον άνδρα μου έτσι, ενώ έχει δουλέψει τόσο σκληρά και έχει κάνει τόσα πολλά καλά πράγματα», κατέληξε η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η Κα ΣΑΝΝΑ ΙΝΓΚΡΑΜ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.







Σάννα Ίνγκραμ Παπαδήμα: Ποια είναι η σύζυγος Παπαδήμου;



Η Shanna Ingram-Papademos και ο Λουκάς Παπαδήμος γνωρίστηκαν στις ΗΠΑ, όταν εκείνος έκανε μεταπτυχιακά στο περίφημο MIT, στη Μασαχουσέτη. Πολύ σύντομα η νέα πρώτη κυρία της Ελλάδας και ο νυν πρωθυπουργός ερωτεύτηκαν και η σχέση τους κατέληξε σε γάμο το 1977.

Η σύζυγος του Λουκά Παπαδήμου γεννήθηκε στην Ινδονησία, αλλά μεγάλωσε στην Ολλανδία και κατάγεται από ιστορική οικογένεια. Ο πατέρας της Κάρελ Ντένις Ινγκραμ, ο οποίος απεβίωσε φέτος τον Φεβρουάριο σε ηλικία 94 ετών, ήταν απόγονος του Ζαν Βαν Ρίμπεκ που θεωρείται ένας από τους ιδρυτές του Κέιπ Τάουν στη Νότια Αφρική.

Ο ίδιος είχε σπουδάσει χημικός, υπηρέτησε στις ολλανδικές ένοπλες δυνάμεις κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, ενώ μετά το τέλος του πολέμου εργάστηκε στην Ολλανδία, όπου πέρασε τα παιδικά της χρόνια η Σάνα Ινγκραμ, μαζί με τα άλλα τρία αδέλφια της, δύο αγόρια κι ένα κορίτσι.

Τη δεκαετία του ’60 η οικογένεια Ινγκραμ μετακόμισε στις ΗΠΑ, όπου η Σάνα γνώρισε και ερωτεύτηκε τον Λουκά Παπαδήμο. Το ζευγάρι μένει στο Παλαιό Ψυχικό, όποτε βρίσκεται στην Αθήνα, γιατί ως πολίτες του κόσμου -μέχρι την ανάληψη της πρωθυπουργίας από τον Λουκά Παπαδήμο- ταξίδευαν πολύ συχνά μεταξύ Αθήνας και Νέας Υόρκης.

Το ζευγάρι δεν έχει παιδιά, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα πρώτη κυρία της Ελλάδας ζωγραφίζει πίνακες και έργα της έχουν παρουσιαστεί κατά καιρούς σε εκθέσεις διάφορων γκαλερί σε όλο τον κόσμο. Οπως λένε οι κριτικοί τέχνης, το πολυπολιτισμικό υπόβαθρο της Σάνα Ινγκραμ-Παπαδήμου δίνει στη δουλειά της κοσμοπολίτικο χαρακτήρα. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στις Ηνωμένες Πολιτείες η νέα πρώτη κυρία της χώρας εξοικειώθηκε με τα έργα των πρωτοπόρων του αφηρημένου εξπρεσιονισμού.

Ομως με την πάροδο του χρόνου έχει δημιουργήσει το δικό της, χαρακτηριστικό προσωπικό ύφος και τώρα τα έργα της λειτουργούν σχεδόν σαν όρια μεταξύ του ενστίκτου και του συναισθήματος.
Την πρώτη της συνέντευξη έδωσε η Σάρα Ίνγκραμ! Η Πρώτη Κυρία της Ελλάδας και σύζυγος του Λουκά Παπαδήμου, μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του κεντρικού δελτίου του Alpha, για τα νέα καθήκοντα τόσο της ίδιας όσο και του συζύγου της!

Απλή, προσιτή, χαμογελαστή, και ταπεινή, η Σάρα Ίνγκραμ μίλησε σπαστά στα ελληνικά και δήλωσε πως «είμαι πολύ κουρασμένη τώρα... Γιατί είχε τα ωράρια του (σ.σ: ο Λουκάς Παπαδήμος). Δούλεψε τόσες πολλές ώρες, και θα συνεχίσει να το κάνει».Τόνισε μάλιστα, πως από εδώ και στο εξής, «θα πρέπει κι εγώ να έχω πρόγραμμα για μένα».

Αισιόδοξη, με άλλη νοοτροπία, ήρεμη και πολύ συνειδητοποιημένη, η Σάρα Ίνγκραμ έστειλε το μήνυμα της πως όλα θα πάνε καλά, λέγοντας πως «είναι απλό. Όλα είναι απλά».
Σταυρώνοντας τα δάχτυλα της σε σχήμα ευχής μπροστά στην κάμερα, έστειλε και ένα μήνυμα σε όλους τους Έλληνες: «πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί», είπε χαμογελαστά.

Στους κύκλους τους, τους αποκαλούν «η καλλιτέχνης και ο τεχνοκράτης». Η Ολλανδικής καταγωγής ζωγράφος, έχει χαρακτηριστεί από τους ειδικούς της τέχνης ως «κοσμοπολίτισσα ζωγράφος».
Πολίτης του κόσμου η Σάννα Παπαδήμα, μένει λίγο χρόνο στην Ελλάδα, ενώ είναι ιδιαίτερα ευκατάστατη και ασχολείται με τη ζωγραφική στον ελεύθερο χρόνο της.
Άλλωστε η οικογένεια της Σάννα θεωρείται ίσως η πιο πλούσια της Αφρικής. Η οικογένεια της Σάννα Παπαδήμα κατάγεται από το Μπαλί, έχει ιδρύσει μια πόλη στην Αφρική, ενώ η ίδια μεγάλωσε στην Ολλανδία.
Ένα έργο της Σάννα Παπαδήμα βρίσκεται στο Μουσείο Βορρέ.

Με εκθέσεις ζωγραφικής ανά τον κόσμο, η Σάρα Ίνγκραμ εντάσσεται από τους κριτικούς στους εξπρεσιονιστές της αφηρημένης τέχνης  με ένα δικό της ιδιαίτερο ύφος. Γνωστοί της πίνακες, είναι οι «Αναμνήσεις από το Γαλαξίδι», η «Φρανκφούρτη», και η «Πόλη της Νέας Υόρκης».
Πηγή: madata.g


        
  • Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου