Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Φασισμός, Παραλογισμός, Γενοκτονία.





«104 άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά στην Ελλάδα εξ αιτίας της κρίσης»  („κάθε τρίτος νεκρός στην Ελλάδα οφείλεται στην οικονομική κρίση“ αναφέρεται στις ετήσιες εκθέσεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από το '13 έως σήμερα)

Τα δικαστήρια, τα νοσοκομεία, τα σχολεία, οι τράπεζες και οι φυλακές της χώρας δεν είναι μόνο τόποι μαρτυρίου, για ιθαγενείς πλασμένοι αλλά συνάμα και βιτρίνα πολιτισμού, δημοκρατίας, δικαιοσύνης, ευημερίας, κοινωνικής αλληλεγγύης και εθνικής κυριαρχίας για τη Γερμανική αποικία, νοτίως των Σκοπίων.

Αλλοδαποί εγκληματίες πολέμου διέλυσαν, μέσα σε επτά χρόνια και με την βοήθεια ντόπιων επιόρκων, την οικονομία, την αγορά εργασίας, την δικαιοσύνη, την υγεία, την παιδεία, την εθνική άμυνα και τον κοινωνικό ιστό της χώρας μόνο και μόνο για να την εξαφανίσουν από τον χάρτη της ιστορίας. Σόϊμπλε, Τόμσεν, Λαγκάρντ, Μέρκελ και οι λοιποί 1.188 σεσημασμένοι Γενοκτόνοι, αντί να καταζητούνται από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, απειλούν, εκβιάζουν και δολοφονούν με τη βοήθεια σύσσωμου του πολιτικού κόσμου και των κομματικών στρατών του, ανενόχλητα την Ελληνική φυλή.

Το ξεπούλημα της δημόσιας και η δήμευση της ιδιωτικής περιουσίας, ο πέλεκυς σε μισθούς και συντάξεις, η καταστροφή των γραμμών παραγωγής, η εργασιακή ζούγκλα, η φορο- και η εισφοροαφαίμαξη, η ακρίβεια, ο μεσαίωνας στο χώρο της υγείας και της παιδείας, η εισαγωγή και η εφαρμογή κατοχικού δικαίου, ο βίαιος εποικισμός και εξισλαμισμός, η αλλοίωση της εθνικής ταυτότητας, ο εξευτελισμός της Ορθοδοξίας, όπως και ο διωγμός των νέων μας στα ξένα, είναι όροι τοκογλυφικοί και τελείως άσχετοι με το ύψος και την αποπληρωμή του χρέους ή τις περιβόητες μεταρρυθμίσεις και την ανάπτυξη.

Το πρόβλημα της οικονομικοκοινωνικής κρίσης στην Ελλάδα περιγράφεται μόνο μέσα από μία και μόνο λέξη, «αλητεία»!  Ασυνείδητοι πολιτικοί αλήτες, που δεν σέβονται Θεό, μάνα, παιδιά, οικογένεια, συμπολίτες, ζωή και νόμους, παρέδωσαν τα κλειδιά της χώρας στους Γερμανούς. Είναι πάντα οι ίδιοι ανόητοι, που εμείς, οι δήθεν σκεπτόμενοι, εκλέγουμε εδώ και δύο αιώνες στην εξουσία. Τα μεγέθη της κοινωνικής διαφθοράς και απληστίας είναι τόσο μεγάλα που δεν επιτρέπουν συγκρίσεις της τωρινής κρίσης με οιανδήποτε προηγούμενη. Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, βιομήχανοι, δημόσιοι υπάλληλοι, κληρικοί, ελεύθεροι επαγγελματίες και σχεδόν άπαντες σε τούτη την χώρα είναι βουτηγμένοι πατόκορφα στην ιντρίγκα και στην διαπλοκή. 

 Το θέατρο με την αξιολόγηση και την πρόσφατη Γερμανοτουρκική «έχθρα» δεν είναι τίποτε άλλο παρά στάχτη στα μάτια ενός τρομαγμένου λαού και προσπάθεια ταυτόχρονα για να μην βγει στην φόρα η συμφωνία μεταξύ Μογγόλων και Ούννων, που κλείστηκε κατά την επίσκεψη της Γερμανίδας Υπουργού Αμύνης, Ursula von de Leyen, (01.07.16) στη βάση του Iνσιρλίκ. Η συμφωνία θυμίζει, περιεκτικά, την φωτογραφία που αποθανατίζει τους Καραμανλή, Μακάριο και Ντεκτάς το '73, όπου κάθονται παρέα σε παγκάκι, στο πάρκο των Βερσαλλιών και τα "λένε", με επακόλουθο, την προδοσία της Κύπρου το '74! Η αποβίβαση, από την 15η Μαϊου '17, εκατοντάδων Γερμανών στρατοχωροφυλάκων, υπό τη σημαία της FRONTEX, στα νησιά του Ανατ. Αιγαίου, δήθεν για να "φυλάξουν" τα θαλάσσια συνορά μας, δεν είναι τυχαία αλλά εκ του πονηρού και από καιρό, με τους Τούρκους, προσυμφωνημένη. Τον ίδιο «σεβασμό», έναντι της κυριαρχίας του Ελληνικού κράτους και του συμφώνου της Βιέννης, επιδεικνύει και ο Γερμανός πρέσβης, Dr. Peter Schoof, ο οποίος, εν είδη γκάουλάϊταρ, παίρνει σβάρνα και επιθεωρεί σε καθημερινή βάση, ανεξάρτητες αρχές και ταμεία του κράτους, όπου οι κοτζαμπάσηδες του "βαράνε προσοχή" πριν του δώσουν λεπτομερή λογαριασμό για όλα τα τεκταινόμενα. Ποιό άρθρο άραγε του αναφερθέντος συμφώνου της Βιέννης, επιτρέπει στο Γερμανό πρέσβη να μπαινοβγαίνει στα υπουργεία, στις υπηρεσίες και στα δικαστήρια μιας χώρας και να ελέγχει τους πάντες και τα πάντα ακριβώς όπως επί ναζιστικής κατοχής, 1941-44;

Η Ελλάδα πεθαίνει και εμείς, οι πολίτες της, είμαστε οι μόνοι κύριοι υπεύθυνοι για την κατάντια και τον διεθνή εξεφτελισμό της. Εμείς ανεχτήκαμε, αδιαφορήσαμε και επιτρέψαμε στους εθνομηδενιστές να κουρελιάσουν το σύνταγμα και να παραδώσουν λαό και κράτος σε ξένη κατοχή. Ανεύθυνοι μισέλληνες κυβερνούν τον τόπο και όμοιοί τους είναι και αυτοί που αναμένουν στο κατώφλι της εξουσίας να τους κληρονομήσουν. Δεν υπάρχει πλέον κόμμα στην Ελλάδα, που 'χει πρόσβαση στα ΜΜΕ και πλούσια τα ελέη στα ταμεία του, που δεν ελέγχεται πλήρως από τη Γερμανία.

Η ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας και η επαναφορά της χώρας στη συνταγματική της νομιμότητα αποτελούν πρωταρχικούς στόχους, το όραμα δε, το σχέδιο και το πρόγραμμα για την επόμενη μέρα, αυτούς που θα ακολουθήσουν άμεσα. Η χώρα πρέπει, πάση θυσία, να προχωρήσει μπροστά αλλά ταυτόχρονα και να "λογαριαστεί" με τους κλέφτες, τους ψεύτες και τους επίορκους του παρελθόντος. Είναι το ελάχιστο χρέος που οφείλουμε στους συνανθρώπους μας, νέους και γέρους, που βασανίστηκαν ή χάθηκαν άδικα λόγω μνημονίων, την απονομή Δικαιοσύνης.

Μας ενώνει ότι μας χώριζε!

Νέα Φιλική Εταιρεία



Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στο ιστολόγιο:  


  • Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου