Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.



                Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ



                   Η ΕΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.




ΙΩΑΝΝΑ ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ … ΑΡΧΙΣΕ Η ΑΠΟΚΑΘΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ.



Η πόλυτη σιωπη των Ευρωπαιων μαφιοζων εδω κι ενα μηνα περιπου,σε σχεση με το λαλιστατο παρελθον τους,αρχισε να μας προιδεαζει πως κατι σοβαρο επικειται!


Η συζητηση των αληταραδων <<ηγετων>> στο δηθεν γιουρογκρουπ,ασχοληθηκε και με την οικονομικη προστασια των μαφιοζων της εταιρειας μοιρασματος της Ελληνικης περιουσιας
που παρα την <<νομοθεσια>> των δηθεν πολιτικων της Ελλαδας,φαινεται εχει κατι τρυπες ΝΑΑΑΑΑΑΑ! μετα συγχωρησεως!
Ηταν φανερο ομως,πως αυτη η εταιρεια ληστων,ειναι ετοιμη να αντιμετωπισει και δικαστικες διωξεις,αγνωστο απο που,τουλαχιστον σε μενα!
Αλλοιως προς τι η συζητηση για την οικονομικη στηριξη των στελεχων αυτης της μαφιοζικης ομαδας σε περιπτωση που αυτοι θα αντιμετωπισουν τα οργανα της δικαιοσυνης?
Η αρνηση τους δε να κλεισουν την <<Αξιολογηση>> της Ελληνικης Οικονομιας,εδωσε πολλα στοιχεια και στους ποιο αδαεις!
Εχουμε πει λοιπον οτι η FED,η γνωστη δηθεν κεντρικη τραπεζα των ΗΠΑ,ειναι υπο σιωπηλη εκκαθαριση!!
Το τεραστιο αυτο οπλο των πρωτοκλασσατων στελεχων της παγκοσμιας τραπεζικης μαφιας,φευγει σιγα σιγα απο το παγκοσμιο οικονομικο γιγνεσθαι!
Αποτελεσμα σαφως της <<παραδοσης>> των στελεχων αυτων
εδω και εναμιση περιπου χρονο,στην συνθηκη του Μινσκ!
Συντελει και η αποφασιστικοτητα και οχι μονον,του Νεου προεδρου των ΗΠΑ κου Τραμπ,που απο την αρχη το ειχε δηλωσει.
Ομως η FED,ηταν η τραπεζα( μαζι με την BIS που βρισκεται σε Ελβετικο εδαφος), που εδινε το ΟΚ για καθε συναλλαγη αλλα και για καθε διακινηση χρηματων ανα τον κοσμο!
Μηπως αυτο λεει κατι,για τον καιριο ρολο που παιζει η συμμετοχη του ΔΝΤ στο προγραμμα <<διασωσης>> της Ελληνικης Οικονομιας,δηλαδη στο προγραμμα ληστειας μας?
Το νεο στοιχειο που εφθασε απο τις ΗΠΑ,ειναι οτι το Κογκρεσο αποφασισε και ηδη εχει αρχισει η προανακριση για την συμμετοχη υπαλληλων του ΔΝΤ,στο <<αποτυχημενο>> προγραμμα της διασωσης της Ελληνικης Οικονομιας σε συνεργασια με την ΕΕ και την ΕΚΤ!!!
Να θυμισουμε οτι η Αμερικανικη δικαιοσυνη,συνελαβε τον ΑΛ Καπονε,για φορολογικο παραπτωμα και εκτοτε τον τελειωσε!
Το ποσο σοβαρο ειναι το θεμα και τι κλυδωνισμους επιφερει,σε ολο το Ευρωπαικο Μαφιοζικο Οικοδομημα,ειναι το γεγονος οτι στην πρωτη συνεντευξη του σε ΜΜΕ ο Σοιμπλε,εσπευσε να αποποιηθει των ευθυνων του και να φορτωσει το αναθεμα στις πλατες του ΔΝΤ!
Δηλαδη ο κατα πως φαινεται εμπνευστης της μαφιοζικης ληστειας των Ελληνων,δηλωνει <<αθωα περιστερα>>!!
Με λιγα λογια!
Τα λεφτα των μαφιοζων,απο καπου εμποδιζονται να κινηθουν προς την αγορα Μαυρου χρηματος,γιατι αυτο ακριβως ως φαινεται εκαναν,με την αρνηση τους να δινουν τα δηθεν δανεικα στην Ελλαδα και να τα στελνουν αυτοι οπου θελουν!!
Επισης κατι σπουδαιο ετοιμαζει το Αμερικανικο Κογκρεσο,εχοντας στοματα <<ανοιχτα>> και <<γενναιοδωρα>> να ανακρινει!
Το δε ΔΝΤ,εχοντας <<συνομιλησει>> κατ ιδιαν με τον Τραμπ,εκτοτε τσιναει και δεν θελει να συμμετεχει στο προγραμμα καταστροφης της Ελλαδας!
Ολα αυτα εχουν κανει την Ευρωπαικη μαφια να λουζεται στον κρυο ιδρωτα!
Η σιωπη τους σημαινει και την ενοχη τους!
Η αρνηση τους σε ολα σημαινει ειτε υπαναχωρηση,ειτε θανασιμη για αυτους αναμονη!
Και στο μεταξυ σε ολον τον πλανητη ανοιγουν στοματα και λενε….και τι δεν λενε για το δηθεν Ελληνικο χρεος και πως αυτοι το <<δημηουργισαν>> και εντεχνως το γιγαντωσαν!
Πλεον το να εισαι πια τοκογλυφος σε αυτον τον πλανητη,δεν σημαινει οτι εισαι εξυπνος οπως παλια,αλλα δολοφονος,κλεφτης ληστης,αλητης!Αυτο δηλαδη που πραγματικα εισαι!
Μην βλεπετε που τα Ελληνικα ΜΜΕ ασχολουνται με βλακειες!
Αυτην την εντολη εχουν απο τα αφεντικα τους,τους δευτεροκλασσατους Ευρωπαιους μαφιοζους,αλλα και τους <<Ελληνες>> της μαφιοζικης πλεμπας!
Ας ετοιμαζεται η πλεμπα σιγα σιγα,γιατι τους εχουν πουλησει εδω και καιρο,για να γινουν το αντιτιμο για την διασωση των δευτεροκλασσατων αφεντικων τους!
Μακαρι να ειχαν το νιονιο να το καταλαβουν,γιατι αυτοι ειναι απλα οργανα!
Κι εμεις Ελληνες,αλλα και αγαπημενοι της Ελλαδας μη Ελληνες που μας αγαπατε,ετοιμαστειτε,γιατι οπως ειπε και ο Σπανουδακης στο γνωστο του τραγουδι….<<Θαρθει σαν αστραπη>>.
Ειμαστε ετοιμοι?
Ιωαννα Βαφειαδου
          

    •                             
    •                   Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου