Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΟ-ΑΝΕΛ-ΕΗΤΩΝ: Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΡΥΘΜΙΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΝΟΜΙΚΩΝ ΕΞΟΔΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ


Μεγάλη προδοσία από τήν προδοτική δωσιλογική Γερμανοτσολιάδικη υπατακτική κυβέρνηση στήν ληστοσυμμορία τών Βρυξελλιωτικών απατεώνων, καλύπτει τόν μεγάλο εγκληματία τού Ελληνικού λαού καί τής Ελλάδος, πού έγινε ό υπαίτιος τού στραγγαλισμού τών Ελλήνων.

Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης



Μέσα στο νομοσχέδιο-σκούπα του Ευκλείδη Τσακαλώτου, συμπεριέλαβε η κυβέρνηση την ρύθμιση για την αποζημίωση του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ.
Στο άρθρο 45 του συγκεκριμένου φορολογικού νομοσχεδίου προβλέπεται νομική υποστήριξη του νυν προσωπικού και του προέδρου της ΕΛΣΤΑΤ και πλήρης κάλυψη των δικαστικών εξόδων τυχόν δικαστικών διενέξεών τους.
Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχει ειδική διάταξη στο άρθρο 3 για όσους έχουν παυθεί για οποιοδήποτε λόγο από τα καθήκοντά τους. Γι’ αυτούς θα υπάρχει μια τριμελής επιτροπή στην οποία θα καταθέτουν τα δικαιολογητικά και τις ενστάσεις τους για να αποζημιώνονται και να αναλαμβάνονται πλήρως τα έξοδο, επιλέγοντας μάλιστα δικηγόρο της αρεσκείας τους.
Το νομοσχέδιο προβλέπει μεταξύ άλλων και την εναρμόνιση της ελληνικής νομοθεσίας με την ευρωπαϊκή οδηγία για την υποχρεωτική ανταλλαγή πληροφοριών στον τομέα της φορολογίας αλλά εμπεριέχει και διάσπαρτες διατάξεις που αφορούν στην καθημερινότητα πολιτών και επιχειρήσεων.

                    
  •        Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου