Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Mια ακόμα ωμή παρέμβαση Ευρωπαίων αξιωματούχων στη δικαιοσύνη. Παρέμβαση Μοσκοβισί στήν Δικαιοσύνη γιά τήν καταδίκη τού Γεωργίου.



Όταν τά Ανώτατα Δικαστήρια τής Ελλάδος, από τό 2010, κρίνουν ώς νόμιμες καί Συνταγματικές τίς συνεχείς εκχωρήσεις τής Εθνικής μας Κυριαρχίας στήν ΤΡΟ'Ι'ΚΑ (EuroWorkingGroop, Eurogroop κ.λ.π) οί διάφοροι Μοσκοβισί, νιώθουν ότι δικαιούνται νά παρεμβαίνουν μέ αυτόν τόν τρόπο.


  

Η παρέμβαση Μοσκοβισί στην υπόθεση Γεωργίου έρχεται σαν συνέχεια της υπόθεσης των ακινήτων του ΤΑΙΠΕΔ και είναι μια ακόμα ένδειξη της χρεοδουλοπαροικίας μας.
Το εάν ο κ. Γεωργίου παραβίασε τον νόμο πρέπει να το κρίνουν αποκλειστικά τα δικαστήρια της χώρας. Όμως, όταν τα ανώτατα δικαστήρια, από το 2010, κρίνουν ως νόμιμες και συνταγματικές τις συνεχείς εκχωρήσεις  κυριαρχίας στην τρόικα (EuroWorkingGroup, Eurogroup κλπ), οι διάφοροι Μοσκοβισί νιώθουν ότι δικαιούνται να παρεμβαίνουν με αυτόν τον τρόπο.
Το πρόβλημα δεν είναι ο κ. Γεωργίου, η κα Σαββαΐδου ή οποιοσδήποτε άλλος έλληνας πολίτης βρέθηκε σε θέση-κλειδί στα χρόνια της ζοφερής μνημονιακής επταετίας. Το πρόβλημα είναι η παράτυπη μεταφορά κυριαρχίας από συντεταγμένες αρχές του ελληνικού κράτους σε σκοτεινά όργανα των Βρυξελλών (EuroWorkingGroup, Eurogroup κλπ) που δεν προβλέπονται καν από τις συνθήκες της ΕΕ, τα οποία δεν λογοδοτούν πουθενά ενώ επεκτείνουν τις παρεμβάσεις τους από την δημοσιονομική/φορολογική πολιτική σε θέματα δικαιοσύνης, παιδείας κλπ.
Αυτή ακριβώς η νοοτροπία αποικιοκράτη είναι που οδηγεί τους λαούς να αγανακτούν δικαιολογημένα με την ΕΕ. Οι αληθινοί ευρωπαϊστές οφείλουν να αντισταθούν, να ορθώσουν το ανάστημά τους, να φανούν ανυπάκουοι “στας υποδείξεις τους”, και να απαιτήσουν διαφάνεια και δημοκρατία.
ΠΗΓΗ: DiEM25-GR




    • Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμα
       
             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου