Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Η ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ;;;





Η ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑ'Ι'ΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΓΚΗ;;;;
ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ

ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΕΓΕΘΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΨΗΦΙΑΚΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ. 
Το υπάρχον ευρωπαϊκό καθεστώς με το € ως κοινό νόμισμα, χωρίς ενιαία οικονομία είναι ευάλωτο και αντιδημοκρατικό. Με την οικονομική ένωση, με κοινό Υπουργείο Οικονομικών, τα ανεξάρτητα κράτη μέλη Θα πολιτεύονται με ενιαίες αρχές.

Όποια κράτη μέλη της Ε.Ε. δεν επιθυμούν την ένωση μπορούν να φύγουν. 

1η Προϋπόθεση: 
Η αντικειμενική ενημέρωση με όραμα και πρόγραμμα για την Οικονομική Ένωση της Ευρωζώνης, η οποία βρίσκεται σε εκφυλιστική απάθεια χωρίς Ευρωπαϊκή Συνείδηση. Ανέχεται την άνομη χειραγώγηση κρατών από τις αθέμιτες Αγορές + Θεσμούς με θύματα την Ελλάδα, Κύπρο, Βέλγιο, Ιταλία, Ισπανία κτλ. Τη κατοχή της Πορτογαλίας και Ιρλανδίας να εξοφλούν εσαεί και ιδιωτικά δάνεια, με κάλυψη τις Αγορές. 
Η Ελλάδα είναι υπερχρεωμένη σύμφωνα με τις Αγορές, με τη χρεωκρατία την οποία κατάργησε ο ΣΟΛΩΝ το 594 π.Χ. Είναι φανερό ότι απουσιάζει ή Ευρωπαϊκή Παιδεία.

Το όραμα της Ενωμένης Ευρώπης είναι χαλκευμένο από τη FED, IMF κτλ. 
Η Γερμανία π.χ. αυτοανακηρύχθηκε ως ιθύνων νους και επιβάλλει ως Προκρούστης το αυστηρό οικονομικό της πρότυπο και την ανύπαρκτη Ευρωπαϊκή Κοινωνική και Πολιτική Φιλοσοφία της. Λειτουργεί ως αυτόκλητος αρχηγός, χειραγωγεί την Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα και ιδιοποιείται εθνικούς πόρους των κρατών μελών που αδρανοποιούνται από τη χρεωκρατία των αγορών. Αν και ευνοήθηκε λόγο του ψυχρού πολέμου (που ενέπνευσε η FED στη κυβέρνηση των ΗΠΑ, για τα συμφέροντα της) αποφεύγει να αποζημιώσει τις καταστροφές που προκάλεσε σε αμάχους και αρνείται επιστρέψει τα ελληνικά αποθέματα χρυσού που καταχράστηκε. 
Μήπως πρέπει να αναλάβει τώρα τις ευθύνες της για να εξαγνιστεί ή να εκδιωχθεί από την Ευρωζώνη; 

Οι Αγορές + Θεσμοί διαχειρίζονται κεφάλαια που λέγεται ότι είναι ως και 9 φορές μεγαλύτερα του πραγματικού ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.
Είναι μέγα έγκλημα η λεηλασία της παγκόσμιας οικονομίας, Ύβρις.

Ίσως έτσι να εξηγείται γιατί η ανθρωπότητα ενώ έχει κάνει τεχνολογικά θαύματα, δεν έκανε ούτε βήμα προς την Θεία υπόσταση του ανθρώπου που παρέμεινε έρμαιο στη κτηνώδη Οικονομική και Θρησκευτική παραεξουσία. 

2η Προϋπόθεση: 
Η ΑΜΕΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ, υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Κάθε χώρα μέλος να διαχειρίζεται και ίδια κεφάλαια σύμφωνα με τους κανόνες των αγορών ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ.

3η Προϋπόθεση: 
Η ΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ.
Σύμφωνα με το διεθνές Δίκαιο, τη Διεθνή Νομική Επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών, U.N. International Law Commission, όταν ένα κράτος βρεθεί σε Κατάσταση Δημοσιονομικής Αδυναμίας, STATE OF NECESSITY έχει το δικαίωμα να αναστείλει την πληρωμή των δανείων του. Την εφαρμογή αυτών των ευεργετικών διατάξεων εφάρμοσαν οι ελληνικές κυβερνήσεις, και ο Ιωάννης Μεταξάς, όταν «δυστυχώς επτωχεύσαμεν» για να αποτρέψουν τη λεηλασία της χώρας. Δε θα δανειζόμαστε
για να εξοφλούμε τους τόκους και να αυξάνει το χρέος μας. (ΧΡΕΩΚΡΑΤΙΑ)

4η Προϋπόθεση: 
Προσφυγή της Ελλάδος στο Διεθνές Δικαστήριο Οικονομικών Εγκλημάτων με αίτημα τη διαγραφή του Ελληνικού Χρέους και την καταβολή αποζημίωσης από την Ε.Ε. και Δ.Ν.Τ. Η απώλεια της χώρας σε εθνικούς πόρους λέγεται ότι αγγίζει τα 1,2 τρισεκατομμύρια €, 6.3.16. (Τα θύματα από τους απελπισμένους συμπολίτες μας ξεπερνούν τις 9 χιλ. νεκρούς. Η δημογραφική απώλεια ξεπέρασε τις 450 χιλ.)

Ακόμη και οι ΗΠΑ αναγνώρισαν ως απεχθές το χρέος που δημιούργησε ο πρώην Πρόεδρος του Ιράκ Σαντάμ Χουσεΐν και διέγραψαν το χρέος του Ιράκ.! 

ΦΟΒΟΥ ΤΟΥΣ ΔΑΝΑΟΥΣ 

http://tvxs.gr/.../documenta-14-foboy-toys-danaoys-kai...

ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ; 
https://uploads.disquscdn.com/.../b7d240266562e79a48fa00a...

ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ. *Η ΣΤΕΙΡΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ. *Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ κτλ. 

https://www.youtube.com/watch?v=izEa0eXl_ug 

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ
https://www.facebook.com/223798294357400/videos/470471133023447/ 


Η Δημοκρατία είναι η μόνη ελπίδα της ανθρωπότητας. Γ.Σ. 24 Μαΐου 2017 μ.Χ.



Σε μια δύσκολη για την Ελλάδα συγκυρία, χωρίς φως…



TVX



  • Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
    Σάς άρεσε;
    Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
    Σχολιάστε!!!
    Διαδώστε!!!!
    16/9/2017 - 3422-4311

                     
          • Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου