Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Οι συνέπειες του BREXIT: Διάλυση της «ΕΕ των Βρυξελλών» – Ανάδυση μιας «Ευρώπης από το Λαό για το Λαό»



http://www4.dr-rath-foundation.org/images/consequences-of-brexit.png
Στις 23 Ιουνίου του 2016, οι πολίτες της Μεγάλης Βρετανίας ψήφισαν για την αποχώρηση  από την «Ε.Ε. των Βρυξελλών». Η απόφαση αυτή ήταν μια ιστορική νίκη για τη δημοκρατία και το πρώτο βήμα προς τη δημιουργία μιας καλύτερης Ευρώπης. Επιπλέον, και παρά τον διαφορετικό τρόπο με τον οποίο τμήματα των Ευρωπαϊκών και των διεθνών μέσων ενημέρωσης, προσπαθούν ήδη να το παρουσιάσουν, το Brexit δεν ήταν μια νίκη για την ξενοφοβία και το ρατσισμό. Ήταν μια ψήφος από την πλειοψηφία των σκεπτόμενων Βρετανών πολιτών,  που αρνούνται να επιτρέψουν στο δικτατορικό κατασκεύασμα στις Βρυξέλλες  να καθορίζει όλες τις πτυχές της ζωής τους. Το αποτέλεσμα ήταν μια ηχηρή νίκη της δημοκρατίας πάνω στην εταιρική δικτατορία.
Η «Ε.Ε. των Βρυξελλών» δεν είναι ένα δημοκρατικό σώμα. Ούτε ο πρόεδρος της, ούτε τo εκτελεστικό της όργανο , η λεγόμενη «Επιτροπή της ΕΕ», μπορεί να εκλεγεί - ή να ανακληθεί - από το λαό. Ακόμα και το Κοινοβούλιο της «Ε.Ε. των Βρυξελλών», το οποίο αυτοπαρουσιάζεται  ως δημοκρατικός θεσμός, δεν είναι κάτι περισσότερο από ένα «φύλλο συκής» που στερείται θεμελιωδών αρχών της δημοκρατίας, όπως το δικαίωμα να εισάγει μια νέα νομοθεσία.
http://www.reject-the-eu.co.uk/images/book_promo.png
«Οι Ναζιστικές Καταβολές της ΕΕ των Βρυξελλών», διαβάστε το ηλεκτρονικά εδώ
Το DrRath Foundation συνέβαλε στο διάλογο, που αναπτύχθηκε κατά το δημοψήφισμα στη Βρετανία, μέσω της ευρείας διάδοσης των, αποφασιστικής σημασίας, ιστορικών δεδομένων. Όπως αποδεικνύεται με ντοκουμέντα στο βιβλίο μας, Οι Ναζιστικές Καταβολές της «ΕΕ των Βρυξελλών», τα σχέδια για τη δημιουργία του αντιδημοκρατικού οικοδομήματος της «Ε.Ε. των Βρυξελλών» προέρχονται κατ’ ευθείαν από τους σχεδιασμούς για την μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο κατακτημένη Ευρώπη, που είχαν εκπονηθεί από τους Ναζί και από τους κύριους εταιρικούς χρηματοδότες τους, το διαβόητο καρτέλ IG Farben. Αυτό το Καρτέλ αποτελούνταν από την Bayer, την BASF, τη Hoechst και άλλες γερμανικές χημικές / φαρμακευτικές εταιρείες.
Η απόφαση της εφημερίδας THE TIMES του Λονδίνου στις 9 Ιουνίου 2016, να δημοσιεύσουν τα σημεία κλειδιά από το βιβλίο μας «Οι Ναζιστικές Καταβολές» – μόλις δύο εβδομάδες πριν από το δημοψήφισμα - ήταν ένα ορόσημο για την αποκάλυψη του σκοτεινού παρελθόντος της «Ε.Ε. των Βρυξελλών» στο Βρετανικό λαό. Λίγες μόνο ημέρες μετά την αποκάλυψη  αυτή, οι μεγάλες εκδόσεις των Βρετανικών μέσων ενημέρωσης  ξεκίνησαν  να καλούν ανοιχτά τους αναγνώστες τους να ψηφίσουν για το Brexit.
Γιατί το ζήτημα της ΕΕ των Βρυξελλών είναι σημαντικό για τα θέματα της Φυσικής Υγείας
Το DrRath Foundation είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος έχει ως στόχο να βοηθήσει για την εγκαθίδρυση ενός, βασισμένου στην πρόληψη, συστήματος φροντίδας υγείας, σε παγκόσμιο επίπεδο. Η προσπάθειά μας αμφισβητεί βασικά το φαρμακευτικό  «επενδυτικό εμπόριο με την ασθένεια», το οποίο θεωρεί τις αρρώστιες των ανθρώπων ως μια παγκόσμια επενδυτική αγορά.  Αυτά τα εμπορικά συμφέροντα υπήρξαν οι βασικοί επιχειρηματικοί αρχιτέκτονες στα παρασκήνια της δημιουργίας της «ΕΕ των Βρυξελλών»,  με σκοπό να την χρησιμοποιήσουν  για να οικοδομήσουν ένα παγκόσμιο μονοπώλιο  με τα πατενταρισμένα συνθετικά χημικά φάρμακα..
Ως συνέπεια, περιοριστικοί προστατευτικοί νόμοι, οι οποίοι επηρεάζουν τη φυσική υγεία στην Ευρώπη, όπως η Οδηγία για τα Συμπληρώματα Διατροφής και ο Κανονισμός για τις Αναφορές για την Υγεία και τη Διατροφή, έχουν ήδη εσκεμμένα σχεδιαστεί από την «Επιτροπή της ΕΕ των Βρυξελλών» με σκοπό να προστατεύσουν την, αξίας ενός τρισεκατομμυρίου το χρόνο, φαρμακευτική βιομηχανία και τις επιδιώξεις της για μονοπώλιο στον τομέα της υγείας. Παρ’ όλο που, για παράδειγμα, περισσότερες από 44,000 αιτήσεις για θέματα φυσικής υγείας  έχουν υποβληθεί για έγκριση στην ΕΕ των Βρυξελλών, σε λιγότερες από 300 έχει δοθεί εξουσιοδότηση. Και τούτο παρ’ όλο που υπάρχει επιστημονική έρευνα  εδώ και έναν ολόκληρο αιώνα για τις βιταμίνες και τα άλλα απαραίτητα μικροθρεπτικά!
Το αποτέλεσμα του Βρετανικού δημοψηφίσματος  – το οποίο ουσιαστικά αμφισβητεί τη νομιμότητα του κατασκευάσματος της «Ε.Ε. των Βρυξελλών» - είναι ένα μήνυμα για τα εκατομμύρια των Ευρωπαίων που ενδιαφέρονται για την πρόληψη των ασθενειών: Με τα τείχη της «Ε.Ε. των Βρυξελλών» τώρα να  καταρρέουν, μια νέα Ευρώπη αναδύεται,  με την  προληπτική υγειονομική περίθαλψη να είναι ένας  από τους θεμελιώδεις  της  πυλώνες.
Για μια δημοκρατική Ευρώπη από το Λαό, για το Λαό
Το DrRath Foundation δεν είναι εναντίον της ενωμένης Ευρώπης. Πιστεύουμε ότι η μελλοντική μορφή της Ευρωπαϊκής ηπείρου πρέπει να σχεδιαστεί με βάση την ιδέα μιας δημοκρατικής Ευρώπης από το Λαό για το Λαό. Είναι για αυτό το λόγο που έχουμε συνεργαστεί τόσο στενά με επιζήσαντες του Άουσβιτς, με τους οποίους μοιραζόμαστε τον ίδιο στόχο εδώ και πολλά χρόνια.  Το Νοέμβριο του 2007 το Ίδρυμα μας είχε συνάντηση με περισσότερους από 30 επιζήσαντες από το στρατόπεδο εξόντωσης Άουσβιτς κατά το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο, καθώς και με άλλους επιζήσαντες από άλλα ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης στην Πολωνική πόλη OswiecimΜε βάση την μοναδική ηθική τους ιδεολογία, αυτή η εξαιρετική ομάδα ανθρώπων αποφάσισε να ρίξει το βάρος της  στη συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης. Μοιραζόμενοι  τις εμπειρίες τους από το παρελθόν - και διαβλέποντας την σημερινή κρίση  νομιμότητας  της «Ε.Ε. των Βρυξελλών» - πρότειναν ένα σύνταγμα για μια  “Ευρώπη για το Λαό από το Λαό”.
http://www4.dr-rath-foundation.org/images/Auschwitz_survivors_2007_meeting.jpg
Επιζήσαντες από τα ναζιστικά στρατόπεδα, σε μια συνάντηση το 2007.
Το επίκεντρο αυτής της  μοναδικής και δημοκρατικής προσέγγισης  είναι η προστασία της υγείας και της ζωής των ευρωπαίων πολιτών από τα επιχειρηματικά συμφέροντα, των οποίων τα κέρδη  – αξίας πολλών  δισεκατομμυρίων δολαρίων -   προκύπτουν από τη μετατροπή του ανθρώπινου σώματος σε αντικείμενο εμπορίου. Το προτεινόμενο σύνταγμα υψώνεται πάνω από πολιτικές ιδεολογίες και καλεί για την προστασία των βασικών τομέων της ανθρώπινης ζωής από την κατάληψη τους  από τα άπληστα εταιρικά συμφέροντα: το δικαίωμα στην υγεία, το δικαίωμα στη ζωή, το δικαίωμα στη φυσική τροφή, το δικαίωμα σε ένα υγιές περιβάλλον, το σεβασμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και την  προστασία των κοινωνικών αξιών.
Όπως σαφώς αναγνωρίζουν οι επιζήσαντες του Άουσβιτς , η οικοδόμηση μιας νέας, πραγματικά δημοκρατικής Ευρώπης, μπορεί να γίνει μόνο από τους ίδιους τους λαούς της Ευρώπης – και όχι από τους επιχειρηματικούς ή πολιτικούς παράγοντες. Επιπλέον, αυτή η νέα Ευρώπη δεν μπορεί να οικοδομηθεί με τη δημιουργία των λεγόμενων «συμφωνιών ελευθέρου εμπορίου», από τις οποίες οι μόνοι που θα ωφεληθούν είναι - και πάλι - οι χημικές, φαρμακευτικές και πετροχημικές βιομηχανίες, οι τράπεζες, και τα άλλα πολυεθνικά καρτέλ. Μια «Ευρώπη για το Λαό, από το Λαό», είναι το ακριβώς αντίθετο από αυτό που επιδιώκουν αυτά τα συμφέροντα.
Ψηφίζοντας να αποχωρήσουν από την «Ε.Ε. των Βρυξελλών», οι Βρετανοί πολίτες έχουν επιφέρει  ένα σημαντικό πλήγμα σε αυτό το αντιδημοκρατικό κατασκεύασμα. Πάνω απ 'όλα, η ψήφος αποχώρησης περισσοτέρων από 17 εκατομμύρια ανθρώπων  στο Ηνωμένο Βασίλειο, ήταν μια κλήση αφύπνισης για τη δημοκρατία στην Ευρώπη. Τώρα, οι λαοί της Ευρώπης έχουν την ευκαιρία να οικοδομήσουν μια δημοκρατική Ευρώπη -  μια « Ευρώπη για το λαό, από το λαό ». Η ώρα να ξεκινήσουμε  είναι τώρα!

  • Δημοσίευση: Αργύριος Μαρινάκης Έλλην Πολίτης
    Σάς άρεσε;
    Γίνετε αναγνώστες τής Ιστοσελίδος μας μέ ένα κλίκ, επάνω δεξιά στήν αρχή τής σελίδος
    Σχολιάστε!!!
    Διαδώστε!!!!
    16/9/2017 - 3422-4311

                      
          • Σκέψου...δεν είναι παράνομο ακόμα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου